local-stats-pixel fb-conv-api

Komentāru izlase no "vecmāmiņas pūra" (tetovējumi)2

23 1

Izvēle savā ādā ievadīt varavīksnes nokrāsas tintes pigmentu, mūsdienīgam cilvēkam, šķiet arvien pašsaprotamāka. Šo zīmju primārais uzdevums visos laikos ir bijis marķēšana. Šī primitīvā funkcija jau labu laiku ir pārvērtušies par mākslas darbiem, kas varētu saistīt tetovējumus ar gaumīgumu,stilu un radošumu (naivi, ne?).

Šis ir neliels apkopojums no ziņu protālu komentāriem, ko atradu filtrējot vārdu "tetovējums". Patīkamu lasīšanu spoks! Droši atstāj savu viedokli komentāru sadaļā ;)

1. Īstie tetovējumi ir no zonas, tipa ņe zabudu matj rodnuju vai ļeti tuda, gde ņet zakona i suda (2015)

2.`TĀS IR STAIGĀJOŠO ŽOGU PROBLĒMAS!!! (2012)

3. Bezgaumigi tumši pleķi neredzu tur neko skaistu. (2015)

4. kas tur smuks- netīra gosss.... (2015)

5. Tetovējums ir mūža atgādinājums par mirkļa stulbumu. (2012)

6. Briesmīgs izskats, laikam cer piesaistīt īstu dēmonu. (2015)

7. aptetovetiem ieeja aizliegta un darbs netiek piedavats. (2013)

8. tetovejumi ir cietumnieku morales atributika,ko rietumu degenerati propogande ari Latvija (2012)

9. kā tikko no Iļģuciema cietuma iznākusi (2015)

10. galiga miskaste ne modele un sieviete... (2015)

11. Kaut kas drausmīgs, ķiršu laikā strazdus biedēt! (2015)

12. skumji... ka cilveks ta sacuko savu kermeni... šķebina (2015)

13. tās ir padauzas.es jums saku. (2005)

14. Muza apliecinajums mirkla stulbumam. (2005)

15. Nu nezi, man gan netīk sievietes ar tetovējumiem - tumsā izskatās, it kā būtu nosmērējusies. Phē. (2005)

16. īpaši jauks skats būs vecumdienās. Šodien vēl nekas, bet pēc 35 pat pludmalē parādīties nevarēs (2015)

17. manuprāt tieši pretēji, kā aunu bars bez sava viedokļa,kas skrien pakaļ "modei", un kad nu mode pagājusi tad domā kā tos ķeburus nokasīt nost. (2015)

18. Godīgi?! Nesmuki un pārbāzti neviens īsti nepatika, tas norāda uz to, ka viņi bez tiem jūtas nepilnvērtīgi. (2015)

19. staigājošie žogi, sazīmē visādu h-i-u, sākot ar brieža ragiem uz pēcpuses un nobeidzot ar ābeļdārzu kopā ar ģim. pa visu ķermeni!!! (2015)

20. Es teiktu, ka tas ir slimi. Tos, kas tetovējas, jāuzskata par psihiski slimiem, lai arī kādas tetovēšanas tehnoloģijas viņi izmantotu. (2006)

21. Visiem tetovējuma īpašniekiem un īpašniecēm, silti ieteiktu pārbaudīt savu veselību nododot asinsanalīzes c hepatītam, pastāv varbūtība, ka esat inficēti un nemaz nenojaušat.... (2015)

22. Tur jau tas trakākais - foto paliek. Uzliksi uz kakla ziedošu taurenīti, tajos 80 - novītis grumbu mudžeklis, ko spaidīt mazberniem.. (2012)

23. ''Tikai mežoņi apzīmē savu ķermeni...'' Kad ''putni galvā'', tad apzīmē, bet kad grib tikt vaļā, tad - pļukt... Jāprot padomāt vairākus gājienus uz priekšu. (2012)

24. Tetovējumus popularizējot un aptetovējot naivās, tai pūlī viegli noslēpjas ielasmeitas un zečkas. Nevienai kulturālai un intelīgentai sievietei nav tetovējuma. Ne tur, ne šitur. (2008)

25. Vēl pavisam nesen tikai "zečkas" sev bakstīja "nakolkas"... Arī mūsdienās lielākā daļa tetovēto sieviešu šķiet kā no zonas iznākušas. (2005)

26. Ļoti bieži tetovējums ir vieglas uzvedības sievietes pazīme...Ja sieviete ir skaista, tad tetovējums viņai neko nedos, bet ja ne - tad smukāku noteikti nepataisīs... (2005)

27. Kāpēc skaistām meitenēm ir jāsabojā savs ķermenis? kā zināms, vairumā gadījumu tattoo ir kā atkarība... (2015)

28. Mīļās dāmas, tetovējumi vairs nav modē!!!!! Ārzemju slavenības slēpj tos zem apģērba vai atbrīvojas ar lāzera palīdzību. Jo mode taču arī mainās. (2005)

29. Tetovējumi Francijā kādreiz, kā rakstīja romānos Dimā, apliecināja nodarbību - kurtizāne. Pirms tam ar to rotājās mežoņi, pēc tam cietumnieki. Tagad - tukšgalvji, kuriem smadzeņu vietā ir zāģu skaidas. Augstie amati (tai skaitā ministri) ne vienmēr apliecina arī augstu intelektu. (2012)

30. Kā var patikt tetovējumi? Tas taču nav normāli. Normāli cilvēki seko sabiedrības vairākuma noteiktajiem izskata standartiem un centīgi aizskar tos, kas to nedara. Tetovējumi ir zemas pašapziņas pazīme. (2008)

31. Augstas pašapziņas pazīme ir izteikt aizskarošas piezīmes citiem par viņu izskatu un bāzt savu degunu, kur nevajag, uzspiežot citiem savus standartus par skaistumu! Tetovētie no sabiedrības ir jāizgrūž! (2015)

32. Tetovējums apliecina mīlestības trūkumu bērnībā un jaunībā. Jo mazāk saņemta mīlestība, jo lielāks tetovējums. Un,, kad cilvēks 26 vai cik gados uzzina, kas ir īsta mēlestība, pats mīl un viņu mīl, viņš ļoti nozēlo šo savu pārsteidzību un pakļaušanos modei vai draugu ietekmei. (2012)

33. Cilveeki kas sevi tetovee , ar to paareejiem paraada: " esmu zemaakas kastas paarstaavis ,ieksheeji primitiivs un ar sleeptu, zemu pashnoveerteejumu." Senaas ciltiis un cietumnieku videe tam bija pirmkaart informeejosha jeega. Tad nu muusdienu "primaati" taa arii mums to demonstree.... (2015)

34. Šī modernizētā vergturu iekārta, ko tagad sauc par kapitālismu, ir Padomju laikā radīto civilizāciju un kultūru atsviedusi atpakaļ par daudziem simtiem gadu. Tāpēc jau tagad daudzi atkal, kā nēģeri džungļos, karina riņķus gan lūpās, gan dzimumorgānos, tetovējas, sievietes piepumpē krūtis ar mīklu, bet vīrieši iešuj renkuļus dzimumlocekļos. Kamēr pastāvēs šī pirmatnējo cilvēku sabiedrība, tas viss normāli un pieder pie lietas. (2012)

Paldies, ka veltīji savu laiku šim rakstam, you da best.

23 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Man jau vairāk liekas,ka tieši kas šādus

komentārus raksta ir lielāki primāti.  emotion 

5 0 atbildēt

Pašam nav Tattoo.

Bet pilnīgi atbalstu cilvēkus kam viņi ir. Ja cilvēks nesaprot neko no tā, tad, lai sēž savā aprobežotībā

0 0 atbildēt