local-stats-pixel fb-conv-api

Lūdzu, nosūti šai meitenītei Ziemassvētku kartiņu!26

547 0

Pirms diviem gadiem šīs mazās princeses dzīve mainījās. Ugunsgrēka laikā mira visa viņas ģimene. Viņas vārds ir Safaira Terija un viņa izdzīvoja!

547 0 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Es apbrīnoju cilvēkus, ja es būtu šādā situācijā es prasītu, nē pieprasītu eitnāziju... tā ir nepilnvērtīga dzīve gandrīz esi dārzenis, jo esi atkarīgs no ārstiem, medikamentiem un ir liegts gandrīz viss iespējamais...iespējams viņa nenodzīvos vairāk par 30 gadiem.  varat man likt mīnusus utt.  PS. Ne par tēmu - bet ieteiktu tā pat ārstiem rīkoties piedzimstot nepilnvērtīgiem bērniņiem, jā tas būtu smagi, bet vismaz bērniņa dvēselītei nebūtu jāmokās un nonātktu debesīs... 

67 7 atbildēt

Kamols kaklā...  emotion 

30 0 atbildēt

Ak, Dies, par ko gan viņai tas....

25 0 atbildēt

Jasuta visiem,lai kaut kads prieks bernam tiek,pat ja bus jamekle vel viena eglite.

10 0 atbildēt

Gan jau cilvēku atsaucība būs pietiekami liela.

9 0 atbildēt

Rīt nopirkšu kartīti. emotion

9 0 atbildēt

Man tas izmaksās manu pustdienu naudu veselai nedēļai  emotion 

11 3 atbildēt
Es nevaru,esmu nabadzīgs! Oh,wait...
4 0 atbildēt
Aizsūtīšu viņai 💕
3 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Smagi, ko tādu vispār lasīt. Ziemassvētki ir brīnumu un sapņu laiks, tāpēc ceru, ka šī mazā dvēselīte būs priecīga saņemt kartiņu arī no Latvijas! Labāk noziedot to eiro par konvērtu un parējo , jo tā neticami labā sajūta, kad esi iepriecinājis kādu mazu dvēselīti, kurai šajā pasaulē neiet tik labi, kā man un citiem. 

2 0 atbildēt

Cik diez maksaa aizsutit ???

1 0 atbildēt

JA es būtu ārsts tad jā, jo es zinātu to ka šī pasaule ir skarba un viņš nekad netiks saprasts, jo tāda nu ir tā sabiedrība. Dzīve būs nepilnvērīga iespējams nenodibinās savu ģimeni, bērni kategoriski būs liegti, jo viņš nespētu uzņemties atbildību un tā vēl varētu ilgi turbināt rakstīt, bet jēga ja Jūs to paši nesaprotat !? Veselā cilvēkā vesels gars.

0 0 atbildēt

Palasīju komentarus un nobrīnījos par piedāvajumu veikt eitanāziju... Hokins tad arī pelnījis eitanāziju? Jo viņš vispār neko nevar. Principā pat ne parunāt...? Nu tas pats, vien no spicākajiem pasaules prātiem...

0 0 atbildēt