local-stats-pixel fb-conv-api

3 izgudrojumi, kas tevi nogāzīs no kājām!16

879 25

Es iepriekšējhā rakstā soliju - ja būs 100 + iznāks šis raksts. Nu solītais jāpilda, tāpēc tagad ir iznācis šis raksts. Piedodiet, par kļūdām, ja salaižu, bet vienkārši man ir salauzta roka, bet jūs visi tiik ļoti gribējāt šo rakstu, tāpēc es to rakstu. Cerams kad patiks!emotion

879 25 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Kā es gribu smart socks... viena zeķe pazūd, otra automātiski aizlien pie viņas. emotion
43 0 atbildēt

A tas spogulis atspulgu ar raada?

30 0 atbildēt

2. Spogulīt, spogulīt, saki man tā...

20 0 atbildēt
Ja man būtu tas ledusskapis, tad es varētu savus našķus atstāt arī vēlākam. Savādak viss jaapēd uzreiz, jo mistiski pazūd.
16 0 atbildēt

Ja tas ledusskapis pats to paiku arī apmaksātu vispār būtu pasaka emotion

6 0 atbildēt
man pietiek ar to kas jau ira izgudroti internets,telefons un dusha.vel var pielikuma tolete un autabusi vai mashina un veikali.vel elektriba.dzivoklis vai maja.nauda.tie izgudrojumi kuri tiesham gaz no kajam.
5 0 atbildēt
Nevis kad, bet ka un pārāk maz informacijasemotion Par spīti tam kopumā ļoti interesans rakstsemotion
5 0 atbildēt

4. Āmurs.  Iesaku tēmēt pa ceļgaliem, toč nonesīs no kātiem. 

1 0 atbildēt
Ko tik nevarēja pirms 15 gadiem! Parādījās pat pirmais Interneta realitātes šovs, kurā dalībniekiem bija jāizdzīvo mēnesi neizejot no dzīvokļa. Ielika kkādu kompāniju tukšā dzīvoklī un vajadzēja to iekārtot un pasūtīt visu pārējo tikai caur internetu - ēdienu, saimniecības preces, utt. Mērķis bija popularizēt interneta iespējas. Visu translēja tiešsaistē internetā. Visas preces piegādāja piesaistītie sponsori. Kāds pēc šova dabūja savu dzīvokli neslikti iekārtotu!
2 1 atbildēt
Forši mani nogāza no kājām
0 0 atbildēt

Nē izgudrojums emotion 

0 0 atbildēt

Līdzīgs ledusskapis RD Electronikā Alfā jau pirms gadiem 15 tirgojās. Cena gan bija  Ls 10000.  Principā parasts ledusskapis ar planšeti durvīs un programmu, kura pasūta internetveikalā konkrētu ēdienu, ja tas beidzies. 

1 4 atbildēt