local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki ir tukša bedre1125

529 2837

Izveidoju rakstu ar iemesliem, kāpēc lauki un laucinieki ir sliktāki par pilsētu un pilsētniekiem!

1. Laukos nekā nav ko darīt un tur ir garlaicīgi.

2. Lauki smird, ar visiem saviem dzīvniekiem, mājām, ceļiem, zemi - tas viss smird un iebraucot laukos tiešām pārņem panika un nepatīkamas sajūtas, jo lauki ir nolādēta vieta.

3. Laukos nav nekādu izklaižu, nekādas jautrības, nekādu pasākumu, pilnīgs tukšums un nekas nav tie lauki.

4. Lielākā daļa laucinieku ir degradēti, nenormāli, pretīgi cilvēki, kuri neko tālāk par savu lauku sūdu un kartupeļu vagām neredz un tā arī degradējas visu mūžu savos laukos un neko tur nedara un nomirst aiz sava naida un ļaunuma pret pilsētu un pilsētniekiem.

5. Visi normālie cilvēki no laukiem, kurus var nosaukt par cilvēkiem, dzīvo pilsētās, ciena pilsētu un jūtas kā mājās un nav nekādas vēlmes atgriezties laukos, jo tur nekā nav un tur nav ko darīt.

6. Laukos notiek lielākā noziedzība, bērnu laupīšana, izvarošana, jo viss tas lauku ''miers'' ir ļoti vilinošs visiem noziedziniekiem un tur ir ļoti viegli noķert upuri, jo cilvēku maz, aculiecinieku nav un cilvēki ir stulbi un naivi.

7. Laucinieki ir pilsētas un pilsētnieku vergi, kājslauķi, lupatas, kuri nav nekā vērti un pilsētnieki tikai jums var uzspļaut virsū no augšas, no pilsētas, no vērtības.

8. Es esmu pilsētniece, es esmu vērtība, jūs visi laucinieki esat mani kalpi.

9. Lauki mirst nabadzībā, bezdarbā, jo tur izglītības iestādes slēdz ciet, sabiedriskā transporta reisus samazina kuri tā jau ir maz, darba nav, drošības nav, viss nolaists, netīrs, aizaudzis, viss slēgts, neviens neko nedara, jo darba vairāk nav, zemes aizaug, viss ir drūms un nepatīkams un tā vien gribas kaut ātrāk iebrauktu ziedošajā pilsētā un izklaidētos un priecātos, bet laukos tādu iespēju nav.

10. Latvijā pilsētas ir tikai Rīga, Jūrmala, Daugavpils. Pārējais ir ciemati, pagasti, lauki, kas mirst nabadzībā, jo galvenā Latvijas sirds ir Rīga un viss pārējais ir artērijas kuras piegādā Rīgai un Rīdziniekiem asinis - darbaspēku, jo laucinieki ir naivi cilvēki, dzimuši vergi, kuri gatavi kalpot.

11. Pilsētnieki, būsim kopā, es jūs mīlu. Atcerieties, ka lauciniekiem skauž pilsētnieki un pilsēta, jo viņiem ir liels naids pret mums tāpēc, ka nekur tālāk dzīvē nespēj tikt, tas ka ir dzimuši laukos, laucinieki, vietā kura ir bedre, neviens nezina un vienmēr būs laucinieks.

12. Laukos ir negatīva un slikta aura un laukos dzimst 80 % slimu cilvēku, ar atpalicību, garīgām slimībām. Tikai 20 % dzimst šādu pilsētā. Ko tas nozīmē? Saindēta aura, slikta enerģija, nekas vairāk. Un kā var kaut kas tik stulbs patikt?

13. Pilsētā ir viss tuvumā, viss tepat, pilsētā ir viss un darīt var visu, jo viss ir pieejams. Kas laukos? Tukšums, garlaicība, nomāktība. Laucinieki dodas uz pilsētu strādāt, jo laukos darba nav. Paliek veci cilvēki pārsvarā, jo jaunajiem kuri ir normāli tur darīt tiešām nav ko un dodas labākas dzīves meklējumos. Laukos var tikai nodzerties.

14. Domājat, pirms salīdziniet kaut ko, jo Rīgā ir 750.000 un vairāk cilvēku un cik jūsu miestos? Rīga ir tīra pilsēta, tīrāka par jūsu laukiem, tikai vajag iziet iziet ārpus Centrālās tualetes robežām. Rīgā ir meži, pļavas, svaigs gaiss. Viss ir.

Un tad padomājiet, vai tiešām ir vērts slavēt sūdu? Tu lauciniek, ja tu esi pret pilsētu kas tevi uztur, esi pret pilsētas dzīvi, pilsētniekiem, tad tu esi sūds bez nākotnes kurš sapūs savos laukos neko dzīvē neredzējis, kā tikai sēdēt zirga mēslos.

Dzīvē viss mainās un protams, ka laukos jau labāk nekas nebūs, jo tur nav ko darīt. Viss notiek tagad Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī un to robežās. Tālāk viss lielā ātrumā izmirst, jo bedre paliek aizvien lielāka un tie ir jūsu slavētie lauki un jūsu tukšā galva.

/marijazakis/

529 2837 1125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1125

0/2000

Manuprat sis ir pieskaitams pie rasisma un deretu sim lietotajam bans!

4 0 atbildēt

Tu jau kā Kleopatra sevi pacel spārnos, kalpi, kalpi mēs esam visi savas valsts priekša un arī Tu!!!  Un neesmu dzirdējusi, ka Liepāja, Ventspils un pārējās pilsētas mirtu nabadzībā.. Un laukos, nez kādēļ dzimst ļoti apdāvināti cilvēki, kuri ar savu apņēmību ir tikuši ļoti tālu! BET TU VISPĀR ESI STRĀDĀJUSI? ZINI, KAS IR DARBS? Vai papucīts ir tavs iztikas avots?  Tā arī visu dzīvi būsi pilsētniece, nezināsi ne īsta darba, ne īstas dabas. Un ja kas, nemaz nesmird tie visi lauki! Ā, un baigi Liepāja smird, ne? Vai neesi bijusi Liepājā? Vispār zini, kas ir Liepāja? Un cilvēki, kā tu saki pilsētnieki, brauc atpūsties uz laukiem, pie radiem, lai vienkārši atpūstos no lielpilsētu murdoņas. Jā, varbūt tiešām lielpilsētās ir vairāk izklaižu vietu, vairāk darba vietu u.t.t. Bet tas nenozīmē, ka laukos un mazajās pilsētās nekā tāda nav, esi pāršāvusi pār strīpu mazulīt. Mēs visi esam cilvēki ar dažādām vērtībām, dažādām iespējām, un nav svarīgs nekāds tituls, jo vienkārši tu nevari iedalīt pilsētniekos un lauciniekos, jo tu pat izskatās, ka nezini, kuras ir pilsētas. Jā, galvaspilsēta ir Rīga, bet Jūrmala ir tāda pati kā Liepāja, Ventspils, Jelgava, Jēkabpils u.c.

Tu vispār nezini, kas ir lauki!!!

4 0 atbildēt

Paldies par humora devu :D

4 0 atbildēt

Jā, bet tiko pati pierādīji ka pilsētniece arī mēdz būt garīgi atpalikusi, kura noliek ko tādu, par ko nav ne mazākās saprašanas. Malacis, tu tikai sevi noliki - sūdiņ :D 

4 0 atbildēt

Prieks par tevi marijazakis ka tev vienmer petene ir ieslegta darba rezima :D:D:D

4 0 atbildēt
Te puisis raksta,ka pilsētas mūs uztur, es neesmu redzējis pilsētā rudzu laukus, pļavas kur ganās govis, dārzus kur aug dārzeņi... Vecīt izlien no poda laukā, es pats esmu no Rīgas bet tā pilsēta smird ar visiem 800000 iedzīvotājiem, tāpēc pārcēlos uz mazpilsētu, bet laukus turu cieņā, kā arī lauciniekus, un taviem visiem atgumentiem es varu atrast 10 pretī.
4 0 atbildēt

Tu esi kautkāda lutināta meitene kura pat uz tualeti bez sava telefona nevar iziet emotion 

4 0 atbildēt

Šito rakstīja un tam piekrīt tikai izlutinātas slapmas, kuras nekad nav bijušas laukos (vismaz 1 dienu)!

Emm... ļoti žēl tādu cilvēku, kas uzspiež savu viedokli. Tikai pieredze rāda, ka tādi mazie kaksīši ātri aplaužas. Skaties, ka pēc kāda laika nenākas pašai tādā vietā dzīvot. Lai nu kā- ar laiku viss nāk atpakaļ. Uij, ka es smiešos, kad tā notiks. Bet tās jau tikai manas domas. Bez tam- man liekas, ka  šitais ir fake. Vai tad tiešām uz plānētas var būt "tādi" cilvēki?! xD

4 0 atbildēt

Nu pizģec meitenīt. Nez, ko lai saka '' Tu esi caurums, kura ir aprobežota '' rīdziniece '' .... ah, kā šādi cilvēki vispār kaut ko var uzrakstīt ?

Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī  Laikam tikai šīs pilsētas esi apmeklējusi. Te tādus murgus esi uzrakstījusi par laukiem, reāli jā, piemēram, latgalē ir neizglītoti cilvēki laukos, kas tikai dzer, bet ir ļoti daudz normālas saimes, kas apsaimnieko zemi.

Es tā skatos, ka tu darbu vispār neesi redzējusi visu savu mūžu.... Nu, ko lai saka.... dzīvo savā aprobežotā pasaulītē mīļum emotion

4 0 atbildēt

Mīļie tautieši,nolieksim galvas un lūgsimies,lai šī nabaga pazudusī dvēsele,ātrāk NOMIRST!!!

5 1 atbildēt

tonālā nav bik pa daudz?

4 0 atbildēt

Es jau saprotu, ka raksts veidots ar mērķi provocēt un izraisīt asas diskusijas, taču tomēr kāds to ir rakstījis un, ja cilvēks tā patiesi domā, tad nevaru pateikt neko citu kā tikai to, ka psihiskās slimnīcas varētu šai personai nosūtīt oficiālu ielūgumu ierasties pie viņiem un paviesoties palātā ar baltām, mīkstām sienām.

Varu likt galvu ķīlā, ka raksta autors/-e ir nožēlojams neveiksminieks ar pumpainu ģīmi, kurš dzīvo nolaistā hruščovkas vienistabas miteklī, mēģinādams pa pēdējiem pieciem eiro nopirkt trīs Optima līnija aliņus, tāpēc, mirklī starp paģirām un jaunu dzēruma stadiju, nolemj piesēsties pie datora un, aplaizot nospeķotos, apaļos pirksteļus, klabina klaviatūras taustiņus, ik pa mirklim aplaizot kalstošās lūpas, kuras noklātas niknuma putām. Rezultātā šis "ģēnijs" izveido rakstu, kurā nolemj ar žulti, naidu un preteklībām noliet citus cilvēkus, pats savā iedomu pasaulītē iztēlodamies sevi dzīvojam Rīgas Klusajā centrā un brokastīs ēdot melnos ikrus. Mirklī, kad rakstam pielikts punkts un mūsu "ģēnijs" ievieto rakstu internetā, neesot tomēr tik drosmīgs, lai publicētu arī savu īsto vārdu, uzvārdu un foto, viņa nomoda sapņus par luksusa apartamentiem vistīrākajā, sterilākajā un perfektākajā pilsētā pasaulē, iztraucē zvans pie durvīm - atnākusi mamma, atnesusi dienišķās pusdienas. Mūsu varonis sēž pie galda apakšbiksēs un apmierināti, speķainajā sejā iegulstot laimes pilnam smaidam, mutē sūc kāpostus no kāpostu zupas, ļaudams tiem apmierināti iekrist kuņģī. Laime ir sasniegta - kārtējais idiotiskais raksts un fantāzijas lidojums veiksmīgi ievietots internetā. Vēlāk varēs nodoties anonīmu komentāru rakstīšanai. Vai nav laba tā dzīvīte? emotion

Nu, autor? Trāpīju mērķī? emotion

4 0 atbildēt

Tāds trollis! emotion 

4 0 atbildēt

Tu laš**a!!! Kur tad diez tie pilsētnieki dabū pienu,krejumu,sieru,visus kefīrus u.t.t? Vai tad ne no laukiem? Vienīgā bedre šeit ir TAVA smadzene!!! :@  emotion  

4 0 atbildēt

Tu tizlaa blonda slampa...esi visu Ridzinieku kauns un negods..emotion .tu uzvedies kaa maza tizla meiteniite tavs raxts ir bernudarza limeni...laj gan pat tur berni ir gudraaki par TEVI!!!emotion  ou..un arii esu pilsētniece, no Galvaspilsētas Rīgas...labaak pazudi uz arzemem jo TADA kaa TU seit neiederies!!! un kaa tu vsp sevi vari saukt par Ridzinieci...ja esi tik TIZLA.fuj. P.S nomaini savu niku...jo ar tadu seju tev lidz zakiitim veel stipri taalu.!!!emotionemotionemotion

4 0 atbildēt
Raksta, ka visi pāķi ir slikti. Jāaizbrauc uz laukiem un jāpaskatās. Nekad nebiju laokos. Gan jau ka tur ir labi un lapini cilvēki. Raksta autors, nu nevaru iedomāties, laikam kaut kas dzīvē noticis, ka jāizgāž naids.
3 0 atbildēt

Nu taada Blozga emotionemotionemotion

3 0 atbildēt

Tu izklausies pēc cilvēka, kas nekad laukos nav bijis. Un pati izskaties pēc kādas, kurai nav nekādas pievienotās vērtības izņemot izskatu. emotion

3 0 atbildēt
Bez laukiem tev nebūs: Skābeklis, kas nāk no kokiem ja nezināji. Ēdiens, tas ir, sviests, biezpiens, rudzi aliņam, siers, maize, gaļa un daudz citu lietu. Klusas vietas un nepiesārņots gaiss un ūdens, tīras peldvietas, Rīgā no autobusa izkāpjot var redzēt cik aizdirsts ūdens, pretīgi skatīties tur, bezpajumtnieki apkārt, krievi (respekts normāliem krieviem kuri vismaz zin LV valodu) un tā pretīgā pilsētas smaka... Man pilsētas patīk mazāk nekā lauki, viss teksts augšā ir huiņa pārsvarā, reāli, viss ir tikai iedomīgo pilsētnieku stereotipu stāsti pārstāstīti vel un vel un vel...zbal, ne reizi nav izkāpis no sava sūda dzīvokļa lai aizbrauktu biš tālāk no sava ūķa...fui. Lūdzu, es labāk mainītu imigrantus pret šī teksta autoru.
3 0 atbildēt

saostijusies pilsetas izspludes gazes! emotion 

3 0 atbildēt
« 11  12  13  14  15 »