local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki ir tukša bedre1125

529 2837

Izveidoju rakstu ar iemesliem, kāpēc lauki un laucinieki ir sliktāki par pilsētu un pilsētniekiem!

1. Laukos nekā nav ko darīt un tur ir garlaicīgi.

2. Lauki smird, ar visiem saviem dzīvniekiem, mājām, ceļiem, zemi - tas viss smird un iebraucot laukos tiešām pārņem panika un nepatīkamas sajūtas, jo lauki ir nolādēta vieta.

3. Laukos nav nekādu izklaižu, nekādas jautrības, nekādu pasākumu, pilnīgs tukšums un nekas nav tie lauki.

4. Lielākā daļa laucinieku ir degradēti, nenormāli, pretīgi cilvēki, kuri neko tālāk par savu lauku sūdu un kartupeļu vagām neredz un tā arī degradējas visu mūžu savos laukos un neko tur nedara un nomirst aiz sava naida un ļaunuma pret pilsētu un pilsētniekiem.

5. Visi normālie cilvēki no laukiem, kurus var nosaukt par cilvēkiem, dzīvo pilsētās, ciena pilsētu un jūtas kā mājās un nav nekādas vēlmes atgriezties laukos, jo tur nekā nav un tur nav ko darīt.

6. Laukos notiek lielākā noziedzība, bērnu laupīšana, izvarošana, jo viss tas lauku ''miers'' ir ļoti vilinošs visiem noziedziniekiem un tur ir ļoti viegli noķert upuri, jo cilvēku maz, aculiecinieku nav un cilvēki ir stulbi un naivi.

7. Laucinieki ir pilsētas un pilsētnieku vergi, kājslauķi, lupatas, kuri nav nekā vērti un pilsētnieki tikai jums var uzspļaut virsū no augšas, no pilsētas, no vērtības.

8. Es esmu pilsētniece, es esmu vērtība, jūs visi laucinieki esat mani kalpi.

9. Lauki mirst nabadzībā, bezdarbā, jo tur izglītības iestādes slēdz ciet, sabiedriskā transporta reisus samazina kuri tā jau ir maz, darba nav, drošības nav, viss nolaists, netīrs, aizaudzis, viss slēgts, neviens neko nedara, jo darba vairāk nav, zemes aizaug, viss ir drūms un nepatīkams un tā vien gribas kaut ātrāk iebrauktu ziedošajā pilsētā un izklaidētos un priecātos, bet laukos tādu iespēju nav.

10. Latvijā pilsētas ir tikai Rīga, Jūrmala, Daugavpils. Pārējais ir ciemati, pagasti, lauki, kas mirst nabadzībā, jo galvenā Latvijas sirds ir Rīga un viss pārējais ir artērijas kuras piegādā Rīgai un Rīdziniekiem asinis - darbaspēku, jo laucinieki ir naivi cilvēki, dzimuši vergi, kuri gatavi kalpot.

11. Pilsētnieki, būsim kopā, es jūs mīlu. Atcerieties, ka lauciniekiem skauž pilsētnieki un pilsēta, jo viņiem ir liels naids pret mums tāpēc, ka nekur tālāk dzīvē nespēj tikt, tas ka ir dzimuši laukos, laucinieki, vietā kura ir bedre, neviens nezina un vienmēr būs laucinieks.

12. Laukos ir negatīva un slikta aura un laukos dzimst 80 % slimu cilvēku, ar atpalicību, garīgām slimībām. Tikai 20 % dzimst šādu pilsētā. Ko tas nozīmē? Saindēta aura, slikta enerģija, nekas vairāk. Un kā var kaut kas tik stulbs patikt?

13. Pilsētā ir viss tuvumā, viss tepat, pilsētā ir viss un darīt var visu, jo viss ir pieejams. Kas laukos? Tukšums, garlaicība, nomāktība. Laucinieki dodas uz pilsētu strādāt, jo laukos darba nav. Paliek veci cilvēki pārsvarā, jo jaunajiem kuri ir normāli tur darīt tiešām nav ko un dodas labākas dzīves meklējumos. Laukos var tikai nodzerties.

14. Domājat, pirms salīdziniet kaut ko, jo Rīgā ir 750.000 un vairāk cilvēku un cik jūsu miestos? Rīga ir tīra pilsēta, tīrāka par jūsu laukiem, tikai vajag iziet iziet ārpus Centrālās tualetes robežām. Rīgā ir meži, pļavas, svaigs gaiss. Viss ir.

Un tad padomājiet, vai tiešām ir vērts slavēt sūdu? Tu lauciniek, ja tu esi pret pilsētu kas tevi uztur, esi pret pilsētas dzīvi, pilsētniekiem, tad tu esi sūds bez nākotnes kurš sapūs savos laukos neko dzīvē neredzējis, kā tikai sēdēt zirga mēslos.

Dzīvē viss mainās un protams, ka laukos jau labāk nekas nebūs, jo tur nav ko darīt. Viss notiek tagad Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī un to robežās. Tālāk viss lielā ātrumā izmirst, jo bedre paliek aizvien lielāka un tie ir jūsu slavētie lauki un jūsu tukšā galva.

/marijazakis/

529 2837 1125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1125

0/2000

Izsaku visdziļāko līdzjūtību marijaszaki(m) (http://spoki.tvnet.lv/profils/marijazakis) veselo saprātu un cilvēciskumu zaudējot! Vieglas smiltis tavai "gudrībai"! 

P.S. Paldies dievam šādi eksemplāri, kā šī "gudrniece" atrodas tikai Rīgā (ja neskaita dažus kas atmaldījušies citur...).

SVEICIENS NO PILSĒTAS LIEPĀJA!

1 0 atbildēt
Ja tev būtu arī personības, izņemot pieaudzētos matus, skropstas u.c. fīčas, tad tev būtu ko darīt jebkurā vietā! Novēlu tev svinēt Jāņus nevis laukos pie dabas, bet gan Kaļķu Vārtos! Rīga ir forša, bet no laukiem nāk spēcīgākie jaunie rīdzinieki, jo rīdziniekiem Rīga jau par laukiem tapusi un tos tur vairs daudz neatrast! Lauki tev uzglūn no katra stūra, gatavojies savam ļaunākajam murgam! Xoxo Stilīgā lauciniece
1 0 atbildēt

Reāli slima cilvēka fantāzijas! Blond, blond, blond! Lauki ir skaistākais kas var būt, miers, putnu dziesmas! Smird pilsētā! Man pat nav ko pierakstīt, jo pievienojos pārējiem! LOLOLO

1 0 atbildēt

Kur var vispār kautko šādu izdomāt ? Nē patiešam , kas cilvēkam iet caur smadzenēm lai vispār būtu doma ko šādu uzrakstīt ? Viņai manliekas pa daudz CO2 no automašīnām smadzenēs laikam ir.

1 0 atbildēt
Redz ko tava pilsēta tev nodarīja tavām smadzenēm. Visdrīzāk jau tev tās smadzenes nav. Ziedoša pilsēta viņai esot,pļavas un meži,svaigs gaiss. Ak jē Šķiet tu nemaz neesi no šīs planētas. Tad kad pārdomāsi savu rakstîto,tad jau bus par vēlu
1 0 atbildēt

Stulbākais rakstsko esmu lasījusi ! Man šķiet vienīgā būtne, kas ir degradējusies, esi Tu gudrā pilsētniece! Laucinieki Tavi kalpi ?Tu vispār zini no kurienes Tu savai pilsētnieku kafijai pienu ņem ? No zila gaisa rodas? Domā ar galvu.. žēl , ka mūsu vidū tādi cilvēki.

1 0 atbildēt

Es dzilji ceru ka tas ir kads joks un vnk kadai sagribejas statistiku pacelt profilam emotion

1 0 atbildēt

Kas nu butu runajis! Pati viss dizaka mau*a esi kura pilsetas, ciematos,pagastos ka laukos pardod savu nevertigo kermeni! Ej nospragsti kaut kur saprati kuce! Kadam tiesibam tu sita uzdriksties rakstit vispar? Tiem kurus tu sauc par kalpiem, ir dvesele tev pat tadas nav bezvertigais prieksmets tu. Tu esi nekas, un saukt tevi neka! 

1 0 atbildēt
Haha..es ko gribesu to raxtiisu..vinja tak ir Marijakle..p.s..es esmu Ridziniece..pati taa mau*a vainiga ka iet pret saveejiem..daune
1 0 atbildēt

Varbūt sāksim ar to, ka beigsi slēpties zem zagtām bildēm un parādīsi savu īsto seju meitēn/puisīt?

Attēlā redzamā meitene ir Rita Litvinova no Krievijas (vkontakte ir atrodamas visas šeit publicētās bildes albūmos ap 2011 gadu).

1 0 atbildēt

Dumja meitene

1 0 atbildēt

Visi te cepas par šo rakstu... Smird pēc parasta troļļa murgiem... Kuru doma ir, lai cilvēki pavāras un pacepas... Let it die! emotion

1 0 atbildēt

ojaaaa man šads viedoklis piedūra kādreiz, bet tgd nez Rīgā jau ar īsti nav ko darīt, jo dzīvojam laikos kad nekur nav ko darīt. Aaaa un 6 punkts ir bikiņ pārspīlēts par to noziedzību, jo tā aktulāka vairāk pilsētas dzīvei ja tā labi padomā jo vislielākās sūdu čupas ir tur kur daudzāk cilvēku, kaut gan dažkārt daži noziedzinieki kad noiet pagrīdē mēdz slēpties laukos. Un vēl tas par tiem aculieciniekiem ar bik wtf neskatoties ka laukos cilvēki ir mazāk atīstīti vai mēdz iedzert tie tomēr ir atsaucīgāki ja ir tuvumā, tai pašā laikā Rīgā cilvēku publiski sitīs trīs reketieri un cilvēki bez nekādām emocījām ies garām.

Un tici man visam dzīvē ir paredzēta sava vieta pat Laukiem, jo ja nebūtu cilvēcei lauksaimniecības visi tupi apsprāgtu no bada.

1 0 atbildēt
Jesus
1 0 atbildēt

 Un vispār, manuprāt, kāds āzējas, jo neticu, ka meitene tiešām ir tik debīla

1 0 atbildēt

Vispirms pagoma ko raksti meiten! Lauki nav ta sliktākā vieta uz zemes, tu savu stulbo smadzeņpodu esi aizdirsusi ar lielakajiem mēsliem!

1 0 atbildēt

vispar jau ne laukos vismaz ir svaigs gaiss un te nav nekāda naida

1 0 atbildēt

Raksts izveidots 07.07.11. un atkal atdzimis. Bet nu autoru/autiri gan jau silti sagaidītu Jeglavā ar brību bato telpu.

1 0 atbildēt
Zaķītis uzmanību dabūjis. Papūta spiras, novicināja ļipu un lec tik tālāk. Kādam kažokam būs noderīgs 😂😂😂😂😂😂😂
1 0 atbildēt
Zinu vienu laucinieku, kurš 10 reizes vismaz ir izlasījis Dostajovski.
1 0 atbildēt
« 30  31  32  33  34 »