local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki ir tukša bedre1125

529 2837

Izveidoju rakstu ar iemesliem, kāpēc lauki un laucinieki ir sliktāki par pilsētu un pilsētniekiem!

1. Laukos nekā nav ko darīt un tur ir garlaicīgi.

2. Lauki smird, ar visiem saviem dzīvniekiem, mājām, ceļiem, zemi - tas viss smird un iebraucot laukos tiešām pārņem panika un nepatīkamas sajūtas, jo lauki ir nolādēta vieta.

3. Laukos nav nekādu izklaižu, nekādas jautrības, nekādu pasākumu, pilnīgs tukšums un nekas nav tie lauki.

4. Lielākā daļa laucinieku ir degradēti, nenormāli, pretīgi cilvēki, kuri neko tālāk par savu lauku sūdu un kartupeļu vagām neredz un tā arī degradējas visu mūžu savos laukos un neko tur nedara un nomirst aiz sava naida un ļaunuma pret pilsētu un pilsētniekiem.

5. Visi normālie cilvēki no laukiem, kurus var nosaukt par cilvēkiem, dzīvo pilsētās, ciena pilsētu un jūtas kā mājās un nav nekādas vēlmes atgriezties laukos, jo tur nekā nav un tur nav ko darīt.

6. Laukos notiek lielākā noziedzība, bērnu laupīšana, izvarošana, jo viss tas lauku ''miers'' ir ļoti vilinošs visiem noziedziniekiem un tur ir ļoti viegli noķert upuri, jo cilvēku maz, aculiecinieku nav un cilvēki ir stulbi un naivi.

7. Laucinieki ir pilsētas un pilsētnieku vergi, kājslauķi, lupatas, kuri nav nekā vērti un pilsētnieki tikai jums var uzspļaut virsū no augšas, no pilsētas, no vērtības.

8. Es esmu pilsētniece, es esmu vērtība, jūs visi laucinieki esat mani kalpi.

9. Lauki mirst nabadzībā, bezdarbā, jo tur izglītības iestādes slēdz ciet, sabiedriskā transporta reisus samazina kuri tā jau ir maz, darba nav, drošības nav, viss nolaists, netīrs, aizaudzis, viss slēgts, neviens neko nedara, jo darba vairāk nav, zemes aizaug, viss ir drūms un nepatīkams un tā vien gribas kaut ātrāk iebrauktu ziedošajā pilsētā un izklaidētos un priecātos, bet laukos tādu iespēju nav.

10. Latvijā pilsētas ir tikai Rīga, Jūrmala, Daugavpils. Pārējais ir ciemati, pagasti, lauki, kas mirst nabadzībā, jo galvenā Latvijas sirds ir Rīga un viss pārējais ir artērijas kuras piegādā Rīgai un Rīdziniekiem asinis - darbaspēku, jo laucinieki ir naivi cilvēki, dzimuši vergi, kuri gatavi kalpot.

11. Pilsētnieki, būsim kopā, es jūs mīlu. Atcerieties, ka lauciniekiem skauž pilsētnieki un pilsēta, jo viņiem ir liels naids pret mums tāpēc, ka nekur tālāk dzīvē nespēj tikt, tas ka ir dzimuši laukos, laucinieki, vietā kura ir bedre, neviens nezina un vienmēr būs laucinieks.

12. Laukos ir negatīva un slikta aura un laukos dzimst 80 % slimu cilvēku, ar atpalicību, garīgām slimībām. Tikai 20 % dzimst šādu pilsētā. Ko tas nozīmē? Saindēta aura, slikta enerģija, nekas vairāk. Un kā var kaut kas tik stulbs patikt?

13. Pilsētā ir viss tuvumā, viss tepat, pilsētā ir viss un darīt var visu, jo viss ir pieejams. Kas laukos? Tukšums, garlaicība, nomāktība. Laucinieki dodas uz pilsētu strādāt, jo laukos darba nav. Paliek veci cilvēki pārsvarā, jo jaunajiem kuri ir normāli tur darīt tiešām nav ko un dodas labākas dzīves meklējumos. Laukos var tikai nodzerties.

14. Domājat, pirms salīdziniet kaut ko, jo Rīgā ir 750.000 un vairāk cilvēku un cik jūsu miestos? Rīga ir tīra pilsēta, tīrāka par jūsu laukiem, tikai vajag iziet iziet ārpus Centrālās tualetes robežām. Rīgā ir meži, pļavas, svaigs gaiss. Viss ir.

Un tad padomājiet, vai tiešām ir vērts slavēt sūdu? Tu lauciniek, ja tu esi pret pilsētu kas tevi uztur, esi pret pilsētas dzīvi, pilsētniekiem, tad tu esi sūds bez nākotnes kurš sapūs savos laukos neko dzīvē neredzējis, kā tikai sēdēt zirga mēslos.

Dzīvē viss mainās un protams, ka laukos jau labāk nekas nebūs, jo tur nav ko darīt. Viss notiek tagad Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī un to robežās. Tālāk viss lielā ātrumā izmirst, jo bedre paliek aizvien lielāka un tie ir jūsu slavētie lauki un jūsu tukšā galva.

/marijazakis/

529 2837 1125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1125

0/2000

Vienīgais cilvēks kas šobrīd ir degradēts tā esi tu. Tu tālāk par savu degungalu neredzi un es vispār gribētu uzzināt,kuri bija tie,kuri ielika plusiņus. Really,bitch, really?

3 0 atbildēt

Esi smadzanes izbalinājusi?

3 0 atbildēt

Opā Daugavpils ir tavā TOp3 ..apbrīnojami

3 0 atbildēt

Laucinieki tevi izdrāzīs un noslīcinās pagalma dīķī, maita!

Nedzīvoju ne laukos, ne pilsētā. Dzīvoju ciematā, blakus Rīgai, man ir ideāli. Un uz laukiem ir forši aizbraukt, svaigs gaiss, daudz augu, un nesmird pēc tik stūlbām zosīm kā tu.

3 0 atbildēt

Vai nu sūdīgs joks vai vienkārši galvā nevesela meitene...

P.S īsti cilvēki no laukiem par šo rakstu vienkārši ierēc...

3 0 atbildēt

B*e jūs mētajat Mīmus jau gadiem( 9gag līmenī protams), bet jūs vel nepazīstat pat tik prastu troļošanu. idioti tbh

3 0 atbildēt

Lauki smird, jo tur nav Vecrīgas kur katru vakaru miņukos iet un pieliet seju?

Es esmu no Rīgas, un jau gadiem gribu tik prom no tās pilsētas kur cilvēki ir iedomīgi,pilni ar stresu, apkārtne visa piesārņota un vienīgais par ko es varu priecāties, ir pasākumi, kurus rāda pa TV, bet es varu aplūkot klātienē!

Muļķa skuķis, nolaidies no sava ''Rīdzinieces'' statusa mākoņa! 

3 0 atbildēt

emotion Man likās ka šī lietotāja pieeja spokiem tika liegta jau sen, kādā veidā raksts tika pacelts?

3 0 atbildēt

Lūk visu laiku sūdīgākais raksts. Lasītājiem ir tas gods to iepazīties ar šo nepērspējamo mēslu, lai saprastu, ka ir arī tdi cilvēki

3 0 atbildēt

Žēl. Bet nekas - administrācija ir informēta. Arī par raksta iespējamām juridiskām sekām.

3 0 atbildēt

Aiz šī profila noteikti slēpjas attention seeker.  Kāpēc izmantot svešas meitenes bildi? Kāpēc neparādi savu īsto seju marijazakis, Tev kompleksi pret sevi!? Raksts ir pilnīgs bezpridjels, tur pat nav ko komentēt. Ja cilvēks ir piedzimis bez smadzenēm, tad arī viņam domāšanas nebūs turpmāk. Ā, btw, meitenes vārds ir Yulia Epifanova, viņa NAV latviete. emotion FAIL marijazake.

3 0 atbildēt
Izskatās ka Tev visi nav mājās! emotion
3 0 atbildēt

sēžu laukos,līdz veikalam 5km,dators iet uz petroleju,internetam iezvanes pieja,bet vēl esmu dzīvs!

3 0 atbildēt

Ja jau lauki tik ļoti riebjas - būs jānomirst badā.. ik kumoss ko Tu apēd ir nācis no LAUKIEM!!! emotion

4 1 atbildēt

Nu Tu laid! Kaut pats esmu Jūrmalnieks vismaz zināmas piecās paaudzēs,bet šitā nolikt laukus-Vaaaaaa

Lauki ir vienīgie,kuros latvieši vēl saglabājas un paliks par latviešiem kā nāciju.Mēs jau esam palikuši savā ziņā par kosmopolītiem,vienīgi runājam latviski.Bet tā ir visu lielo pilsētu problēma.Kaut vai Anglija,kuru var ieraudzīt tikai laukos,bet ne jau Londonā.

Kaut Tavā rakstā ir ari ari daļēja patiesība,Tavi spriedumi ir līdzīgi-Šodien gāju pa Barona ielu un iekāpu treknā suņa sūdā-Visa Rīga ir piedirsta un smird

3 0 atbildēt
Tā jau smuks meitēns, bet tāda Lose emotion !!!
3 0 atbildēt

Reti kad mīnusus lieku...šī ir viena no tām reizēm. Kaut kas meitenei nav ar domājamo aparātu kārtībā.

3 0 atbildēt

tevi jasit stipri, vrb tad smadzenes bus istaja vieta.

3 0 atbildēt

saostijusies pilsetas izspludes gazes! emotion 

3 0 atbildēt

Tu izklausies pēc cilvēka, kas nekad laukos nav bijis. Un pati izskaties pēc kādas, kurai nav nekādas pievienotās vērtības izņemot izskatu. emotion

3 0 atbildēt
« 14  15  16  17  18 »