local-stats-pixel fb-conv-api

Ja ir astrālā pasaule, tātad iespējams....12

42 2

Lasīju interesantu rakstu. http://spoki.tvnet.lv/mistika/Mana-pieredze-ar-Astralo-Pasauli/719808

Paldies autorei!

Bet es tā sāku prātot, ja astrālā pasaule ir reāla lieta, ir iespējams izkļūt no ķermeņa, pārvietoties, redzēt ko dara citi reālajā laikā, tad ja tas viss ir tik reāli, vai nav iespējams, ka valdības, slepenie dienesti, NASA un nezinu, piemēram dzeltenā prese speciāli apmāca cilvēkus kas māk iekļūt astrālajā pasaulē un izmantot viņus lai spiegotu cilvēkus?

Ja jau tas viss būtu tik forši, reāli, un pa īstam, vai nevarētu tādā veidā izspiegot tos pašus teroristus un novērst daudzus teroraktus? Jo viņi taču ganjau rīko sapulces vai ko tādu, un apspriež to. Tādā gadijumā spiega astrālais ķermenis varētu netraucēti spiegot.

Tas ir fakts par kuru aizdomājos, un kas liek domāt ka astrālā pasaule nav reāla. Bet varbūt šādi spiegi eksistē, bet pasaule par to klusē?

Gribētos uztaisīt par to aptauju, jo interesē citu domas, bet es nemāku. Varbūt admini var pievienot aptauju šajā rakstā?

42 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

valdībia neinteresē teroristi viņiem interesē nauda un vara a to, ka kautkāda ekstrēmistu apvienība, kuri sevi uzskata par krutiem draudiem pasaulei valdībai ir tikai prusaki un viņiem tas kā reiz ir mērķis-samazināt pasaules populāciju

7 0 atbildēt

vēl varu piemetināt tavam komentāram. Protams ka tas ir bizness. No zila gaisa ieročus un sprākstvielas jau tie teroristi nedabū.

0 0 atbildēt

Uzskatu, ka tas viss ir prātā. emotion

0 0 atbildēt

enerģija ir mums apkārt un tā ir arī mūsos visums ir bezgalīgs un laiks ir mūžīgs, astrālajā pasulē mēs tiekam citā vibrācijā, kurā mēs varam sajust šo bezgalīgo enerģiju, varam to uzsūkt un uzņemt visumaprāta zināšanas un spēku, evolucionēt, kamēr jūs mirstīgie pūsiet tikmēr mēs jaunā attīstītā rase savienosimies ar visumu un kļūsim par Dieviem uz zemes, kur jūs būsiet verģi.

tas jau tika sasniegts pirms milijoniem gadu šo tautu sauca par hyperborea vai arī atlantīda daži no viņem vēl pastāv, viņi dzīvo šambulā un gaida jaunās rases revolūciju !!!!!!!

0 0 atbildēt

0 1 atbildēt