local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēks ir herbivorvs vai omnivorvs?205

526 7

Sveiki, mēģināšu salikt visu pa plauktiņiem, un uzskaitīt visas pazīmes kas mūs pietuvina tuvāk pie herbivorviem vai omnivorviem. Teikši godīgi, ka gribēju atrast vairāk lietas, kas mūs patiesi pietuvina arī pie omnivorviem, bet tas nebija tik viegli. Atradu daudz dažādu propogandu, ka tikai gaļā varam iegūt neaizstājamās aminoskābes, kā arī B12, omega 3 trūkumu, bet tas jau sen ir pierādīts, kā absolūti meli. Būšu pateicīgs, ja jums tiešām ir labi argumenti, ka mums gaļa tiešam ir neaizstājama, labprāt izteikšu savu viedokli par to, tikai lūdzu nerakstiet par olbaltumvielām, b12, omega 3, piesātinātajiem taukiem, holestarīnu un pārējām nejēdzībām - esmu jau noguris par to diskutēt.

526 7 205 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 205

0/2000

Neesmu ne vegāns, ne veģetārietis, vienkārši savu redzējumu stāstu.Var gadīties ka nākotnē var pietrūkt vietas kur audzēt visu to barību un lopus...

2 1 atbildēt

Te man atsūtīja interesantu video par vegānismu:

https://www.youtube.com/watch?v=l4CeVi9JzQI

1 0 atbildēt

Nē, man ir paziņa- profesionāls sporta trenneris un viņš stāstija man ka visi tie, lielus sasniegumus guvušie sportisti izmanto tos pulverus, ražotāji tos delikāti sauc par "uztura bagātinātājiem". Tie uzlabo sportista sasniegumus, bet tam ir sekas.

1 0 atbildēt

 

Nevajaga jaukt dzīvas radības ar dzīvniem organismiem. Tas nav viens un tas pats. 

Ja tev organisms prasīs kofeīnu, nikotīnu, tad arī to uzņemsi, tikai tāpēc ka organisms prasa? Kā būtu ar heroīnu?  Un kā būtu ar gaļu, ja nekad nebūtu mēģinājis pagaršot? Vai esi pārliecināts, ka tev kaut ko tādu prasītos? 

1 0 atbildēt

salīdzināt gaļas ēšanu un izvarošanu..!??

Kvalitatīvu seksu jā! Gaļu izbaudu,tāpat,kā tuvību ar sievieti.  Vismaz man ir skaidrs,kādēļ vegāni/svaigēdāji ir tik agresīvi-nebaudāma pārtika un nepanesama smaka to izvadot atkritumos. Tādēļ dzīvojat ar moto-mēs esam labi,mēs nenogalinam,mums dēļ tā ir hu*ova,tādēl citiem ar tāpat vajadzētu būt!

Augi nav ilgtspējīga barība,tāpat,kā gaļa. Katru gadu nav vienlīdzlaba ābolu vai graudu raža,kaut gan to var panākt ģenētiski modificējot un apstrādājot ar ķimikālijām! Tāpat arī dzīvnieku skaits katru sezonu mainās,tādēļ medniekiem tiek piešķirtas licences un sezonāli nomedījamo zvēru skaits atšķiras.

Tava izvarošana derētu vienīgais pie malumednieku un zveinieku kategorijas. Tur bieži tiek izmantoti neatļauti rīki,kas bieži vien pakļauj mokošai nāvei!

1 0 atbildēt

Es atkārtoju,ka nedaru pāri!

Gaļas gabalam pāri nodarīt nevar.

Un vajadzība ir-man gribas ēst,es ņemu gaļu un ēdu!

Pāri dari tu,jo apēd nabaga opiņiem barību,viņiem pēctam jāmirst mokošā bada nāvē!

1 0 atbildēt
Pilnībā piekrītu.
3 2 atbildēt

emotion Un, ja kāds nav to dzirdējis, veģetāriešiem esot ievērojami augstāka spermas kvalitāte. Nopietni. Raksts gan ir par vegāniem, bet es par veģetāriešiem.

2 1 atbildēt

kā vegāns es jau daļu no raksta satura sen zināju, bet leiku milzigu plusu. Malacis! Vairāk rakstus kā šo.

3 2 atbildēt

Palasot komentārus, man prātā nāca viena dziesma :"bet bet" "Man Vienalga Viss" Arēna RIga Live - YouTube, kuras vārdi man liekas līdzīgi šajos komentāros rakstītajam.Foxrio, ja es kļūdos, palabo mani.

1 0 atbildēt

"Gorillas arī ēd gaļu, tas nav pamatuzturs, bet ēd, jo viņiem tāpat kā mums ir nepieciešamas visas tās labās lietas, kas gaļā ir."

Bet gorillas pašas no plastmasas sastāv vai kā?

1 0 atbildēt

 

Eskimosi joprojām tur dzīvo, un viņi ir diezgan lieli karnivorvi, tas ir tiesa, bet tikai tāpēc ka mēs varam no kautkā izdzīvot, tas nenozīmē ka mums tas ir veselīgi. Eskimosiem ir šausmīgi švaka dzīves kvalitāte un īss dzīves mūžs, kāpēc lai tu sevi un savu diētu vēlētos pielīdzināt viņiem? Tai pat laika vegāni dzīvo ilgāku dzīvi ar augstāku dzīves kvalitāti, kā vidējais eriopietis vai amerikānis. 

2 1 atbildēt

Daļai latviešu ir konkrētas problēmas ar iecietību. Ko nabaga cilvēkam bērnībā iemāca (lasi: ieprogrammē), ar to viņš ir ar mieru visu mūžu dzīvot un neko neapstrīdēt. Un izdzirdot atšķirīgu viedokli, acumirklī seko apmēram šādas klišejas: "Stulbums!", "Bullshit!", "Kaut kāds sviests!", "Ko tu te uzspied!". Bet kur ir Jūsu personīgais saprāts?

Es tomēr naivi ceru, ka ir kāds lasītājs, kam šī raksta autora VIEDOKLIS šķiet saistošs un noderīgs. Visus pārējos civilizācijas mutantus (kam nav ko teikt, bet pateikt vajag) aicinu aiziet "izvemties" atejā.

1 0 atbildēt

 

Paga, paga. No kurienes tāda informācija, ka gorillas ēd gaļu. Parādi informācojas avotus. Un par kādām labājām lietām gaļā tu runā. Nerunājam apkārt, bet runājam par specifiskām lietām. 

Proteīna ir ļoti daudz un absolūti pietiekami augu valsti - to tava māte noteikti zinās, ja ir laba ārste.  Jā, pasaulē ir slimīgi vegāni un veģetārieši, tieši tāpat, kā pasaulē ir slimīgi gaļēdāji. Fakts ir tāds, ka augu valstī ir pilnīgi viss, kas mums nepieciešams.  Ja domā savādāk dod reālu pimēru un informācijas avotu. 

1 1 atbildēt

 

Rakstu rakstīju lai atvērtu diskusiku. Protams ka visi šie iedalījumi ir cilvēka radīti, un dabā tie nestrādā.  Pats esmu vegāns, interesē tēma - interesē par to diskutēt. Tāds arī ir iemesls. 

0 0 atbildēt

Bet kaut tā būtuemotion

0 0 atbildēt

Zivis ir daudz omega taukskābju, + var pielietot paleo diētā, kas ir dabiskākā un pārbaudītākā diēta. Vegāni tas pagaidām ir teorijas līmenī. Tie, kas tagad ir vegāni ir kautkas līdzīgs, alfa testam vēl jānonāk līdz nākamajai paudzei, lai zinātu, kas iznāks un vēl pēc paudzes var būt beta un tad jau release.tagad sanāk tā, ka  50-100 gadi, jeb viena paudze pret miljoniem gadu un neizmērāma paudžu skaita. jeb jūs laužat noteikumus, un līdz ar to nav zināms rezultāts. tas ir tāpat, kā es dienu iepriekš rakstīšu funkcionālu klientam un bez testēšanas uz live, bet jābūt vēl testa fāzei, bug fix, pre-release un tad tikai release un tad pat vēl bagi var parādīties.  A vegāni grib uzreiz release, kas nav pieņemams bez testa grupām un bug fix. 

0 0 atbildēt

 

Tas nav nekāds vegānisma līmenis -tas ir debīlisms. 

0 0 atbildēt

Re, kur viena anorektiķe (jo gribēja izskatīties skaista un gandrīz galus atdevusi), beigu beigās kļuva par vegāni un atguva normālu svaru:

http://rus.tvnet.lv/wo_men/zdorovje/310962-zhjertvu_anorjeksii_spasli_za_njeskolko_chasov_do_smjerti

0 0 atbildēt

 

Tad ir ļoti daudzas citas alternatīvas. 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »