local-stats-pixel fb-conv-api

Aizstaigāju uz humpalām un tur atradu...16

143 48

Hei! Bieži uz humpalām neeju, bet šoreiz izdomāju uz turieni aiziet un papētīt, kas tad tur īsti notiekās.

Tātad, viss sākās ar to, ka man kādā dienā nebija ko darīt, un es izdomāju maliet pašurīt pa veikaliem. Nekad nebiju bijusi humpalās, tāpēc todien izdomāju uz turieni aiziet. Sākumā domāju, iet vai neiet, bet tā sajūta mani tāaa, nu tāaa kārdināja. Kad iegāju tur iekšā, tur bija diezgan daudz cilvēku. Pamanīju pat dažus pazīstamus cilvēciņus. Bija daudz drēbju, dažas gribējās paskatīties, bet tomēr pagāju garām. Atradu plauktiņu kur stāv dažādi nieciņi, protams uzreiz apskatīju, jo man tādas lietas patīk. Tur pat bija divi silikona aizmugurējie telefona maciņi (sarkans, violets) Manai kamerai nebija precīzā vieta caurumiņam, bet ko var gribēt no humpalām, kas tur sava tālruņa maku atradīsi, vai? Nu labi, skatos apakšējā plauktā un atrodu ko AIZDOMĪGU. Tāds kā liels telefons, PLANŠETDATORS, WTF?

Ja šaubāties iet uz humpalām, tomer aizejat, varbūt atradīsat kaut ko līdzvērtīgu! Ja gribat zināt cik tas maksāja, ja nemaldos kādi 3 vai 5 eiro. Varētu būt arī 9 vai 10. (Vienlīdzība:D) Tomēr droši vien viņš bija sūds, jo tad to jau būtu savākušas humpaču pārdevējas!:D

Vēl kāds komisks atgadījums ar tām pašām humpalām. Mēs ar savām 2 draudzenēm bijām aizgājušas uz humpalām joka pēc. Gribējām paskatīties kaut ko interesantu. Nu tātad, mēs aizgājām uz lielo cilvēku (resno cilvēku) nodaļu, un gribējām uzmērīt dažas drēbītes. Atradām lielu, sarkanu lietusmēteli. Vispirms to uzmērīja mana draudzene, tad mērīja otra, bet līdz manīm nenonāca, jo mums aizrādījā ''bargā pārdevēja'' (no viņas bīstos vēl šodien, kaut tik viņa mani neatcerētos) Mēs ātri aizgājām prom no turienes kā aizdzītas. Es kā jau bailīga no kaut kā tāda aizskrēju projām, bet otra mana draudzene, kura ir vēl bailīgāka gāja ar trešo draudzeni. Kāpēc es bēgu prom? Jo es gribēju ātrāk pazust no viņas acu loka.

Ja nebūs slinkums, taisīšu vēl šāda tipa rakstus un tad jau uz drīzu redzi!:)

143 48 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Nu vari jau nestāstīt, ka nekad neesi bijusi hunpalās. Un, manuprāt, šeit nav īstā vieta kur lielīties ar savu "izsmalcināto" iepirkšanās stilu un bērnišķīgiem pastāstiem emotion. Humpīšos bieži vien iepērkas arī šķietami turīgi ļaudis un tur nav par ko kaunēties. 

48 0 atbildēt
Pilnīgi bezjēdzīgs raksts!
18 0 atbildēt
Piedod protams, bet, šie tavi sensacionālie stāsti nemaz nav tik sensacionāli. Ne viss, kas savstarpējos jokos šķiet smieklīgs, ir tik smieklīgs pārējiem lasītājiem.
14 0 atbildēt

Un?! Ko Tu ar to vēlējies pateikt? 

10 0 atbildēt
Ko var gaidīt no mazas meitenītes.. Es tavā vecumā ar lellēm spēlējos nevis ņirgājos staigājot pa veikaliem un skatoties uz lietām ko nopirkt par mammas naudu.
8 0 atbildēt

Nu vaine! Tās pārdevējas preci pirms pārdošanas pārskata. Ja jau būtu labs, tad uzreiz būtu savākušas!

8 1 atbildēt

Labak rakstit par lietam, ko tur esi nopirkusi. 

Tur var dabut ari loti labas mantas

6 0 atbildēt

Es vienreiz iegāju pie mājas humpalās un atradu matu taisnotāju, fēnu, tumbiņas datoram, putnu biedēkļus, kuri izskatījās pēc skeleta nāves tērpā. Man patika un kopā pa šīm precēm es samaksāju 4 euro. emotion Tagad tas ir kļuvis par manu mīļāko veikalu.

P.s. tur var nopirkt pašu nelabo. emotion

4 0 atbildēt
Daune
2 0 atbildēt