local-stats-pixel fb-conv-api

Skarbā patiesība: Kādos apstākļos guļ bēgļu bērni.109

567 35

Mežs, pļava, ceļš - viņi nešķiro, galvenais, lai viņi nav vieni!

Magnus Vennmans ir atzīts fotožurnālists no Stokholmas. Viņš ir publicējis savu jaunāko veikumu, kas liek sažņaugties katra cilvēka sirdij. Fotoprojekts ar nosaukumu ''Kur guļ bērni'' ietver sevī bēgļu stāstus un attēlos ir redzami viņu bērni, kādos apstākļos un kur viņi guļ. Parastam attēlu vērotājam tas var šķist šausmīgi, bet diemžēl priekš viņiem tā ir skarbā realitāte, kas ir jāizdzīvo ik dienas.

567 35 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 109

0/2000
Acu mālēšana! Uztaisi labāk rakstu kur tās musulmaņu cūkas izvaro, sakropļo baltās sievietes, demolē un apzog vietējos iedzīvotājus!!!
41 3 atbildēt

Un atkal kāds liek man justies vainīgam par šo bēgļu neērtībām,bet kad viņu brāļi un māsas,tēvi un mātes slepkavo nevainīgus lidmašīnas pasažierus,koncerta pameklētājus,tad vis ir ok.Vai nav dīvaini,brālis šauj uz tēva māju,un šie mierīgi iet meklēt labāku dzīvi pie nīstajiem baltajiem ,kuri nav musulmaņi,tātad tad viņi jau ir gatavi slepkavot,tad ko man žēlot.Ne jau es gāju pie viņiem ar zobenu,tad nav ko vilkties pie manis, es nejūtos viņiem parādā.

32 2 atbildēt

Zini kur visiem šitiem vajadzētu gulēt? Ārpus Eiropas!

28 0 atbildēt

Un? Bomži ar tā guļ katrā valstī.

26 0 atbildēt

šiem bērniem pat nevajag palīdzēt, jo visiem ir izskalotas smadzenes ar to reliģiju. mums jau Eiropā, pietiekami daudz bērni vieni, bez vecākiem mirst badā vai dzīvo uz ielas. varat mani saukt kā gribat..nežēlīgā utt.,bet man necik nav žēl šos bērnus. viņi visi, kad izaugs, būs visi vienādi kā viņu papucīši - tie paši teroristi un izvarotāji. un tagad minat piemērus, kā musulmaņi ir izglābuši mūsu dzīves...tieši tā, nekā tāda nav bijis!!! tā tauta ne par ko nau pateicīga.emotion

28 2 atbildēt

Pieaugushie sez un prato ,ka izkljut no Ungarijas, NEREGJISTREJOTIES VALSTS UZSKAITEE...un vinjiem ir pilnigi poh.j ka6 gadigais Ahmeds tulit tulit atmetis mazas pekas aukstaja zalee...galvenais ka neregjistreties... un tadus ahmedus jau velak vares vietejam babam uztaisit simtiem.ALKHABAR !!!!!

23 0 atbildēt

Šitās samākslotās bildes rādi tvaika ielā. Šitie jobie izdzimteņi "bēgļojot" dzīvo daudz labāk nekā puse Latviešu bērni savā dzimtenē. 

33 12 atbildēt

Da viņu tos sīkos ņem tikai kā dzīvos vairogus un viss. Ja nebūtu nepieciešamība pēc dzīvajiem vairogiem, tad tos sīkos vnk atstātu tur kur tie ir un viss.

20 1 atbildēt

Vai tu pūti, vai tu pirdi, neaizkustināsi manu sirdi! Atnāc, nofotografē un parādi visai pasaulei ka dzīvo Latvijas aborigēni- pussabrukušās koka būdās ar sirsniņmājām pagalmos, bez cerībām kādreiz tikt no tām ārā. Ja sabruks būdas, cilvēki papildinās bomžu rindas. Un tas ir 21. gadsimta Latvija, ES!!!!

20 1 atbildēt

diemžēl - lielākai daļai bēgļū eiropa ir bizness (jo šeit maksā), vēl daļa ir bīstama + viņi uzspiež savas tiesības pamatiedzīvotājiem, visur jārēķinās ar islamu.

19 1 atbildēt

Sirds, protams, sažņaudzas. Bērni to nav pelnījuši. Bet tad atceros, ka kādā video redzēju, kā bērni tika izmantoti kā vairogs pret miličiem, vai kā viņus tur sauca, kas centās nomierināt satracinātos bēgļus. Šajā sakarā varu teikt, ka reizēm bērni ir kā ierocis, lai izspiestu līdzcietību un īpašas privilēģijas. Un tas jau ir skumji, lai neteiktu daudz rupjāk.

16 0 atbildēt

Šitādus murgus riebjas lasīt, panem jebkuru bērnu iebāz dubļos un fotografē kamēr slikti paliek, plus vel piefantazē kaut kādu žēluma rakstu un super, jefini lasa, un un žņaudzās sirds.  

16 0 atbildēt
Man nv žēl šos teroristus!!!
14 0 atbildēt

Man kautkā ir vienalga, tie nav mani bērni un es viņiem neko neesmu parādā.

15 2 atbildēt

Man ir viņu žēl...ir. Bet Charlie Hebdo slepkavas bija migrantu bērni, Bostonas maratonu spridzināja bēgļu bērni, pirms nedēļas Parīzē lielākā daļa teroristu bija imigrantu bērni!!! Jā, mazi viņi izraisa līdzjūtību, bet viņi izaug un slepkavo MŪS!!!

13 0 atbildēt

Patiesībā, nevienam bērnam nebūtu jācieš, lai kas viņš pēc tautības būtu.

18 5 atbildēt
šie mazie bērni pašlaik liekas nevainīgi ne pie kā, bet kas notiks kad viņi izaugs? Vai viņi mācīsies no saviem senčiem vai sapratīs, ka asins izliešana nav risinājums
13 0 atbildēt
Lai arī bēgļus no sirds neieredzu, taču man kā topošajā mammai kaut kā skumji palika skatoties uz šiem nabaga bērniem. Tie kas te gvelž idiotismus, ka visi viņi jāapšauj... Iedomājieties savus bērnus šādā situācijā. Ne jau bērni izraisa karu un nogalina citus nevainīgus cilvēkus! Bērni nav to pelnījuši, viņi ir tikai mazas nevainīgas dvēselītes, kurām būtu jāizbauda bērnība, nevis naids, bads, sals un karš. Priecājieties par to, kas mums ir! Par to, ka esam paēduši un siltumā...
15 3 atbildēt
Lai jau guļ un mirst. Tavaita izaugs paraziti kas izvaros musejos
13 1 atbildēt
LAI TIE BĒRNI NOMIRST .ES ŠODIEN SPOKOS NOSKATIJOS VIDEO KLIPU PAR BĒGĻU IŹTUTĒŠANOS .TĀ VAJAG TIEM SIKAJIEM MËSLIEM UN VIŅU VECĀKIEM
15 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »