local-stats-pixel fb-conv-api

Metālistu subkultūra. #216

165 1

Es nezinu, vai man vajadzētu bārstīt savas kārtējās idejas, bet es ceru, ka man rīt būs interesanti palasīt ko es te rakstu. emotion

165 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

gratz esi atklājusi ka cilvēki kuri par sevi stasta kādi metālisti viņi ir ir diezgan smagi pozeri. tā ir fāze kuru gana daudzi metālisti tā arī nekad nepamet. ar laiku nāk klāt arī trofejmeitene (skuķēns kas īsti jau metālu neklausās un Metallica koncerta laikā purpina par to ka te jau visi grūstās un viņas gaumīgi saplēstās zeķubikses un saskrandotais topiņš ir apliets ar alu.) pēc trofejmeitenes parasti svarīgs kļūst pēc iespējas vai nu baiks jeb kāds nebūt vāģis kurā var uzgriezt skaļāk metālu un braukt ar nolaistiem logiem pa rajonu tēlot gangsteri. tai pašā laikā metālisti ir arī ļoti pozitīva un patīkama subkultūra. nepareizā kompanija jebkurā subkultūrā radīs riebuma sajūtu. so what? tā nav kopienas problēma ka viens āksts domā ka ir svarīgākais čiekurs ciemā. vienkārši tas viens cilvēks liekas ievērojama kopienas daļa tādēļ ka metālisti kuri neģērbjas attiecīgajā stilā reti kad tiek atpazīti kā metālisti. zinu gana daudzus kas staigā casual atire un nekad nerunā par savu mūzikas gaumi un klausās tiešām labu grupu klāstu kur dominē smagā mūzika, bieži klāt nāk jēdzīgāki reperi un tādi mūziķi kā Adele vai Lana Del Rey. šie cilveki arī reti kad bāžas virsū ar savu - es tak esmu ūbermetālists un jums manā priekšā jāklanās. screw that.  par izstumšanu un apģērbu. alternatīvā kopiena kā tāda ir diezgan biezi populēta ar cilvēkiem kuri gana ilgi cīnījusies par kaut ko savu un nevēlas cilvekus savā klubiņa ta vienkārši ielaist. bet sevi pierādīt ar vārdiem ir viens. cits ir palikt pie sava, klausīties savu mūziku un necepties par to ko apkārtējie par tevi domā. kāda jēga? ja viņi nevēlas būt tavā kompānijā so what, get a life of your own and chill. par apģērbu savukārt. atkal spēlē pozēšana un ne pozēšana. pozeris nopērk metālista klozīti un staiga apkārt stāstot kāds viņš ir metalists. tikai viņš nesajēdz ka ne jau apģērbs te svarīgs. attieksme un pašuztvere maina to kas tu esi nevis kerzas un melns apģērbs. tā savulaik atceros kā pirmo reizi metāla koncertā paskatījos uz cilvekiem- kedas, botas, zābaki, džinsi, visiem bija pilnīgi vienalga. viņi tur bija mūzikas pēc nevis modes skatē. anyhow, es te daudz rakstu un pieņemu ka pat nedaudz par daudz. dienas beigas saprotu tavu sāpīti bet chill and live on. or rock on if thats to your liking

6 0 atbildēt
Man nekad nav licies, ka tas ka zini ļoti daudz ko par izpildītājiem ko klausies, padara tevi par īstāku metālistu. Ja man patīk, tad klausos un īsti neuztrauc kā sauc grupas dalībniekus un viņu mājdzīvniekus un kā viņi izskatās. Protams, reizēm ir interesanti uzzināt to stāstu, kas slēpjas aiz mūzikas, bet tas nav primārais. Diezgan skumji, ka daļa metālistu ir ļoti aizspriedumaini. Metālisti paši ir tādi kā atstumtie, bet tai pašā laikā ir ļoti neiecietīgi un atgrūž tos, kas ir savādāki. Bet daļa ir tiešām fantastiski un pozitīvi cilvēki ar kuriem patīkami pavadīt laiku emotion Es pats laikam īsti nebūšu metālists, lai gan klausos metālu, apmeklēju pasākumus un eju mošot. Izskata ziņā galīgi neesmu metālists un klausos ļoti daudz ko no ne-metāla (visādi core žanri, ko neviens par metālu neuzskata emotionsmi: Arī panks es noteikti neesmu, lai gan tāpat šo to klausos un uz pasākumiem eju.
6 0 atbildēt

Nemeklē draugus pēc tā, kādai subkultūrai viņi sevi pieskaita, meklē un paliec ar tiem ar kuriem tu izbaudi pavadīto laiku. Cilvēki, kas diršas par to vai grupa ir īsts metāls, vai nē, un ja viņi tevi nodirš par to ka tu nezini tikpat daudz kā 35 gadus vecs fanātisks metālists, tādi cilvēki jāsūta dirst un jāignorē. Ja tu iemācies ignorēt ideju atšķirības, kas patiesībā ir ļoti grūta lieta ko apgūt, tad vienkārši meklē cilvēkus kas ir vienkārši lieliskas personības, kurām tu uzticies. Un heiteri vienmēr būs, neņem viņus prātā, vēlāk dzīvē viņi kļūst arvien vairāk un ja tu viņus ņemsi prātā, tu sāksi brukt. Ignorē viņus, tikai un vienīgi tu būvē savu nākotni, pārējie būvē savējo. Nekad neveido personību tā, kā citi vēlētos tevi redzēt.

5 0 atbildēt

Arī es kādreiz biju ''true'', mans bija pareizais un pārējais bija mēsls. Gadiem ejot kerzas un vestes tiek noliktas malā, tiek uzvilktas ikdienišķas drēbes un rodas sapratne. ka nav pareizā un nepareizā. Mūzika vienkārši IR! Metālu klausos joprojām, bet dēļ ''svētā kara'' par to kas ir pareizi un kas nepareizi esmu nelabojami sabojājis attiecības ar labiem cilvēkiem, un tā ir vainas apziņa, ar kuru ir jādzīvo. Mūzikas gaumes lietā esmu (kļuvu) pat ļoti liberāls - Ja tev tas patīk un tev tas kaut ko nozīmē, lūdzu, visu cieņu, klausies to! Kas es tāds esmu, lai kādu nosodītu. Tā kā cilvēki, nekad nespriediet par cilvēku pēc viņa mūzikas gaumes! Tā ir sāpīga tēma.

4 0 atbildēt
Izklausās pēc poperu čīkstēšanas, neviens normāls metalheds neklausās slipknotus... P.S tā ir taisnība, ka metālisti piedzimst, otrs variants ir, rūdās elles liesmās emotion
3 0 atbildēt

"Metāls rit manās asinīs jau vairāk nekā gadu." - extasy666 2015 emotion

Bet, ja nopietni, nevienam izņemot pašus pozerus neinteresē, kas tev patīk vai kā tu ģērbies.

3 0 atbildēt

kāpēc olas būtu jāaizstāv? emotion

3 1 atbildēt

Par skinu mani nepadar kerzaki , balināti džinsi un bikšturi, ari muzika vai tas būtu Īru folk roks, britu Oi! vai nez skinhead regejs, par to kas esu atbild tas kas ir galvā un dvēselē. Un ko domāju par apkārtējiem man palielam pie dirsas ko runā apkārtējie, jo tas kas viņiem nepatīk tās jau vairs nav manas problēmas. Tāpēc nesaprotu par ko tu cepies man liekas ka visi šie stili zem sevīm nes pohu*ismu un sava veida anarhiju, tāpēc grūti šo rakstu uztvert, jo ja tu būtu tas kas gribi būt tad tevi apkārtējo viedoklis īpaši neuztrauktu.

2 0 atbildēt

Roku klausos jau gadiem, taču nekad neesmu sevi metis pie kaut kādas subkultūras, tāpat arī ilgstoši klausos repu, hip hopu, bet nekad sevi neesmu uzskatījis par kaut kādu reperi... Man tā ir tikai mūzika, nevis kosmisks dzīvesveids, kas visu atmetot ir tikai uzpūsts mārketings. 

1 0 atbildēt
Tas kā ğērbjas metālisti,goti vai kas vēl tur. Vai taisa pirsingus,taisa tatoo. Man tas ir pilnīgi vienalga,man netraucē. Man arī patīk viens mūzikas žanrs,bet lai es pēc izskata līdzinātos viniem,diezvai. Bet nu ta jau ir katra paša darīšana.
0 0 atbildēt