local-stats-pixel fb-conv-api

Kā zombē mošejā ienākušos cilvēkus77

749 12

Vēlos Tev sniegt uz savas pieredzes izjusto un apgūto, kas ir šis, daudziem tik biedējošais un nezināmais – islāms. Pastāstīšu arī, kādām metodēm strādā tā šodienas aktīvisti Latvijā.

Starp citu, ja jums kas izraisa nepatiku un bailes, vairumā gadījumu tam ir pamatojums. Mūsu sirds, cits teiktu – zemapziņa vai intuīcija, tieši pirmajos iespaidos ļoti labi sajūt kas ir labs, kas ne.

749 12 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000
Pie dirsas, teroristi visi ka viens. Tikai ir tie kas spridzinas un tie kas uzspiez sevi un savus sudus, taka to dara imigranti, praviesi u.t.t.
4 2 atbildēt

...pat sev neticu, domāju tikai purkšķīti.. a nekā, tagad sēžu un mazgāju džinsenes

3 1 atbildēt

Raksta turpinājuma links nedarbojoas... emotion

1 0 atbildēt

gribētos vispār redzēt tos ļaužus,kuri atbildēja ka ir pagāni emotion šaubos ka viņi ceturtdienās iet lielajam ozolam dāvanas nest emotion

4 3 atbildēt

Mūža nogalē cilvēks apzinās ka drīz vairs viņa nebūs un tādēļ cer ur apsolīto zemi "paradīzi"

Tā ir vilabākā reliģijas reklāma. Nomirsi tad būs labāk. Neviens jau nav atgriezies lai pastāstītu kā tur ir.

0 0 atbildēt

Islāmā viss būtu labi, ja nebūtu viņu idiotskais(manuprāt) ģērbšanās stils, veids kā lūdzas, un attieksme pret citiem cilvēkiem...

2 2 atbildēt

Tai bildē,tas simbols atgādina drīzāk kaut kādu Sātana medāli

1 1 atbildēt

Es vairāk esmu agnostiķis , ne ateists. Es gribētu , lai ir tāds Dievs un paradīze , lai pēc nāves varētu atkal satikt savus mīļos , kurš gan to negribētu , bet pat ne mazāko pierādījumu par ko tādu nav! Kas būs , tas būs . Pēc nāves mūs nekas neuztrauks , tāpat kā tas neuztrauca , kad nebijām piedzimuši.

0 0 atbildēt

Palūgšu tev iznest no turienes Korānu un iedot man. =/

0 0 atbildēt

Drīz arī latvijā emotion

0 0 atbildēt

nevaru atbildēt, aptauju pievienoja spoku redakcija

0 0 atbildēt

https://m.youtube.com/watch?v=DEwwh6yn-lI°">https://m.youtube.com/watch?v=DEwwh6yn-lI°

tu esi vnk duraks -- ne ticīgais ,ne ateists bet baigs duraks -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- debilīt !! tev nav nekādas sajēgas ka ''likumība;''nav tas pats kas ''pareizība'' --- dirsā sev iebāza ''likumību'' --īstenticīgasjiem -- jūdiem ,katoļiem,muslimiem s°varīgs ir PERSONISKUMA MOMENTS -- ne4 likumība ne bauslība bet personisdkas rebes ---kā Dievs ir persona ta cilvēki komunicē un lietas kārto personiski gan ar Diewvu gan savā starpā--tu debīli --,likumus piesaukdams sevi pie pusdebīliem liberastiem un bezdiervjiem esi pieskaitījis ==tu debīlios__ne pēc cilvēku rakstītiem likumiem pasaule funkcionē --pasaul.e funkcvionē uz PERSONALISMA PAMARTIEM -- tikai personālismā balsrtāS POATIESA FILOZOFIJA UN PATIESAIS HUNMĀNISMS -TGIK AI PERSONĀLISMĀ (( ESMU KATOLIS -- jezuītu fiklozofu un teologu formēts katolis --- jebkurš kolektīvisms,jebkurš likums visiem PERSONU IZšĶIDINA kāž sālas cilvēciņu jūrā ---- jebkurš individuālisms personu noizolē no visiem citiem -tāpēcx jebkāda kolektīvisma vai uindividuālisma filozofija reāli bnav izdzīvojama --tie ier fantomi un tujkšas iedomas -- atliek tikai PERSONALISMĀ balstīt gan filozofiju gan praktisko dzīvi--un jA TICĪGS MUSLIMS VAI ŽĪDELIS PERSONISKAS REBES UZTAISA UZ NETICĪGA VAI FALŠU DFILOZOFIJU DOMĀJOŠĀ DAREBA DEVĒJA--- TIE RĪKOJAS DIEVIŠĶI---- BET TĀDI KA TU IR NICINĀMI Kā BEZXDIEVĪGI MĒRKAĶI KAS MĒRKAĶOJas pēc figņigiem likunmiem----- jēžus atpestīja no ''bauslības lāsta'' ne tikai kristīgos --visu pasauli atpestīja no likumu virsvaras kAS PATIESĪBU ZAUDĒJUŠAJIEM BEZDIEVJIEM TIK SVARĪGA --LIBERASTI ATMETUŠI UN NOLIEDZ DIEVU BET TĀ VIWETĀ SMIRDOŠO NAc valsti un likumA virsvbaru šmugulē-- kretīni absoplūtie --- https://m.youtube.com/watch?v=DEwwh6yn-lI

0 0 atbildēt

🍕

0 0 atbildēt

Neesmu musulmanis, bet raksts ir ideoloģiski tendenciozs. Nezinātājs klāsta viedokli. Lūk, pāris piemēri, ar ko salīdzināt:

1. Vienu vakaru satikties ar sievieti un nākamajā dienā visai pasaulei izbazūnēt, kāda Tev viņa šķita. Kā viņa nepareizi šņori sašņorēja, kā viņai kūkas gabals bija pielipis pie mutes. Nu, forši.

2. Iestāties universitātē un pēc pirmās dienas klāstīt viedokli, kādi tur visi pasniedzēji dumi.

3. Bērna raudas par sliktajiem vecākiem, kas liek iet gultiņā, bet paši skatās televizoru.

Tak Tu papēti dziļāk, uzzini par viņu hierarhiju. Pamanīji nepilnību? Malacis. Tagad aizej pie augstākstāvošā un noskaidro, kāpēc viņiem rakstīts tā, bet dara citādi.

3 4 atbildēt

Par to mūziku man pirmā dzirdēšana, pazīstu vairākus patiesus musulmaņus, kuri ne tikai klausās mūziku, bet pat strādā darbu saistītu ar mūziku. Un šie cilvēki ir uzauguši ar Islāmu.

1 3 atbildēt

Raksts visu dienu  jaunāko rakstu augšgalā? Vai te notiek spoku zombēšana?

3 5 atbildēt

Un kā zombē internetā iegājušos cilvēkus?

5 8 atbildēt

Un atkal sākas propaganda pret bēgļiem.

Ir diezgan skumji lasīt visus šos tekstus, kur cilvēki tiek iedalīti savējos un svešajos (vai latviešos un krievos), baltajos un krāsainajos, pareizi domājošajos un nepareizi domājošajos.

Kā gan jūs grasāties "integrēt" bēgļus, ja pat nespējat pieņemt krievu tautības Latvijas iedzīvotājus, kuri ir balti un nereti kristieši?

0 5 atbildēt