local-stats-pixel fb-conv-api

12 bērni, kuri Tevi patīkami pārsteigs un iedvesmos!11

540 1

Kamēr ir tādi bērni, par nākotni mēs varam neuztraukties.

Vecāki mēdz uztraukties par to, vai viņi pareizi audzina savus bērnus, vai tie izaugs par krietniem cilvēkiem un nedarīs citiem ļaunu. Taču šo bērnu vecāki var mierīgi nopūsties un lepni pacelt galvas, jo viņi visu dara pareizi!

540 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Nē nē,es neraudu kaut kas acī...ko es te muldu-raudu...tik skaisti... Ja kaut viens no šiem bērniem pieaugot saglabātu ticību labajam,pasaule kļūti labāka!
27 0 atbildēt

Interesanti kad mazi būdami esam labsirdīgi vairāk vai mazāk, skolā iemācamies būt nežēlīgi bet pieaugot saprotam visu galu galā un esam tādi kādi esam vai nu samaitāti vai arī labsirdīgi emotion 

9 2 atbildēt
Variet mani saukt par cietsirdīgu cilvēku ,bet ar laiku šie bērni pieaugot vairs tādas lietas nedarīs. Es arī ,kad biju maziņa visādas labas lietas darīju ,bet ar laiku pieaugot es sapatu cik cietsirdīga ,drūma ,negodīga ,problēmu pilna , ar sliktiem cilvēkiem šī pasaule ir un mana domāšana pārvērtās savādāka un egojistiskāka.
6 0 atbildēt

faith in humanity restored.

3 0 atbildēt
Awww cik jauki.. emocijas plosās emotion
1 0 atbildēt
Cik bērniem ir plaša sirds. emotion
1 0 atbildēt

Man šķiet, ka es apraudājos. emotion

1 0 atbildēt

Gadījumā 5. attēlā būdā sēdošais suns nav no šī raksta? http://spoki.tvnet.lv/video/Noskaties-so-apbrinojamo-suna/774631

0 0 atbildēt
Vo tas r "ohojenno" !;-)
1 2 atbildēt