local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrieši iejūtas mātes lomā (diedelnieks123 izlasi rakstu un tad runā)10

32 3

Vienā no maniem iepriekšējiem rakstiem izcēlās liela diskusija ar diedelnieks123 par sieviešu tiesībām un sieviešu nozīmīgumu. Tad nu jums piedāvāju noskatīties 4 video par to kā vīrieši iejūtas sieviešu lomā.









32 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Ar tādu pašu perspektīvu, varam pamest čūsku gaisā un lamāt, ka viņa nemāk lidot. Salīdzināt divus dzimumus, kur katram ir sava loma un katram ir savas evolucionārās priekšrocības ir bērnišķīgi.  

8 0 atbildēt

Vīrieši tam nav radīti, tapēc nespēj tik labi to paciest.

Sievietes jau 9 mēnešus apzinās, ka iznēsā bērnu, ir izveidojies fizisks un emocionāla saikne, un vel hormoni -viss kopā tad arī dod to spēku dzemdēt.

Bet šeit tik uzliek aparātu un aizziet, ja es šaubos, ka sievietes tad arī spētu to izturēt.

P.S. Jau lielākā daļa sieviešu ir zaudējušas spēju ''dabiski'' dzemdēt, jo dzemdību laikā tiek dotas sāpju mazināšanas zāles un veikti ķeizargriezieni. Bez tā esam iztikuši jau simtiem tūkstošu gadu, bet bailes no sāpēm, rada sāpes un citas problēmas.

5 0 atbildēt

Un? Pārsteigums ka tas ir sāpīgi un grūti?   Ka tas nav viegli  ir zināms miljoniem gadu!  Ģimenes pašas pieņem lēmumu vairoties vai ne. 

Jā tas ir sāpīgi.  Ja sievietes tā vienkārši varētu pārtraukt sāpes (kā tie džekiņi video) tad viņas tā arī darītu. Tādēļ ir daudz un dažādu pretsāpju līdzekļu un daļēji ķeizargrieziens.  

Bet tas nedod nekādas tiesības bļaut uz visu pasauli: "Es tevi dzemdēji. Tu neesi nekas, jo es tevi dzemdēju. Nerunā pretī es tevi dzemdēju. "

Es nenoniecinu sievietes. Es tikai saku ja cīnies par dzimum līdztiesību tad nēesi divkosīgs. Visbanālākais piemērs: Armijā fiziskās normas sievietēm ir samazinātas. Kādēļ?  Jo ielākā daļa ir fiziski vājākas. Tātad viņām tur īsti nav vietas. Lai sēž kantorī un drukā pavēles, bet nē viņas bļauj ka viņas ierobežo un apspiež, nevis pieņem faktu ka ir vājākas.

Piemēram es tak nesūdzos ka mani nelaiž pa ministru prezidentu, jo lieliski apzinos ka man nepietiek izglītības  un rakstura konkrētajam darbam! 

4 0 atbildēt