local-stats-pixel fb-conv-api

Viss, kas palicis - bēgļu somu saturs!!33

Eiropas Komisija pašreizējo krīzi par pašu ievērkojamāko un lieko kopš Otrā Pasaules Kara laikie - simtiem tūkstošiem cilveku bēg no tuvo Austrumu valstīm un Ziemeļāfrikas, meklējot labāku dzīvi Eiropā. Viņu mājas ir iznīcinātas un palikšana savās valstīs draud ar nāvi sev un saviem mīļajiem. Atstājot savas mājas, viņiem nācās izšķirties starp lietām un paņemt tikai pašu nepieciešamāko.

629 12 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000
Tie bēgļi, kuri ir bērni, protams, man viņu ir ļoti žēl, bet pieaugušie, it īpaši vīrieši, ir cūcīgi. Piemēram Vācijā viņi uzmācas meitenēm ar varu, Francijā viņi sit vietējos, palīdzību pieņemt negrib. Diktē savus noteikumus un vēl sūdzās, ka viņus te apbižo. Nu tad piedodiet atvainojiet. Nafig tu te vispār atrodies.
69 0 atbildēt

Pēc pāris gadiem latviešu skolas pirmās klases skolnieki:

Muhameds Bērziņš,

Ali Eglītis,

Mustafa Ararash Briedis,

Azza Lazdiņa,

Afafa Glucuka,

Ieva Alibaba,

...

Ivo Ivanovič Mazurs

66 0 atbildēt

tie kas aizlaidās no āfrikas 160 tūkstoši, mierigi varēja savākties bariņā un tos uzbrucējus pašus noslaucit no zemes virsas, nevis sarikot citiem problēmas

49 5 atbildēt

Cik no šiem bēgļiem grasās strādāt ? Cik no viņiem ir kaut kādā veidā saistīti ar islāma valsti ? Cik no viņiem nāk uz eiropu lai sociāli parazitētu ? Cik no viņiem ir gatavi atriebties valstīm kuras izraisīja karu viņu valstī ? Atbildiet uz šiem jautājumiem un tad izlemjiet vai gribat viņus redzēt savā pilsētā vai valstī !

34 0 atbildēt

Un tagad bildes no Ungārijas ar piedirstajiem autobusiem, izmētāto ēdienu un plakātiem "We want Germany"..

25 0 atbildēt

Ja jau šie nav ekonomiskie bēgļi, tad kāpēc visi raujas uz Vāciju, Zviedriju un Lielbritāniju?  Kāpēc nereģistrējas Ungārijā?

16 0 atbildēt

Kaut kas nesaskan ķipa mākslinieks neņem līdzi pat parasto zīmuli ar ko pa ceļam varētu piepelnīties?  Daudziem mantas līdzi ķipa 2000 km , bet izskatās jaunākas kā manējās ko aizvedu tikai no Ventspils uz Rīgu?  

Tā ir tukša muldēšana. Jā tur ir sauja bēgļu pārējie vienkārši meklē haļavu.

Anglijā ar tādiem pastrādāju kopā. Labi ja no 10 tikai  3 domā par nākotni.

Nēģerēniem maksāja vairāk kā mums, lai tik nesūdzas pa rasismu, bet tie pa kluso rija firmas banānus un mizas pat neslēpa. Protams ka brigadieris vainoja poļus, jo baidījās ka kāds  paziņos ka viņš ir rasists 

Jā kopš strādāju ar visādiem babajiem esmu palicis rasists, jo zinu no pieredzes ka ar tiem negribu dzīvot tuvumā!

12 0 atbildēt

Visus tos bēgļus deportēt atpakaļ. 

7 0 atbildēt

Neviens vēl nav iedomājies kādas slimības viņi ievazās ?

4 0 atbildēt

Nafig viņiem zaļas sēnes mugursomās jāstaipa līdzi? Tāpēc viņi 20 gados izskatās kā uz 30?emotion

3 0 atbildēt

pabalsta meklētāji!

3 0 atbildēt
Tur ir rakstīts ' Ar 10gadīgo meitu'
2 0 atbildēt
Es neko nesaku sliktu, viņiem nav māju un noteikti viņi vēlas uzsākt labāku dzīvi, bet es īsti viņiem neuzticos lai ļautu uzturēties piemeram blakus mājā. Neticu kad nebus neviena kas viņus nepiekaus, neapsauks un nemicinās no latviešiem. Tajā pašā laikā neesmu droša, kad pēc desmit gadiem mūs nesagaida tāds pats liktenis.
0 0 atbildēt

Kas maksā, tas pasūta mūziku. Bēgļi būs, jo neviens neprotestēja tad, kad Eiropa mums deva miljardus.

0 1 atbildēt

Es arī biju negatīvi noskaņots pret bēgļiem, līdz brīdim, kad vienā no EYP ( European Youth Parliament ) Sesijām, kāda igauņu meitene sniedza spēcīgu runu - "Pirms nosodi bēgļus, un saki,lai viņi lasās atpakaļ uz savu Āfriku, pajautā, kāpēc tieši viņu māju uzspridzināja, kāpēc tieši viņu vecākus nogalināja un kāpēc tieši viņiem bija ar basām kājām jānoiet vairāki simti kilometru." Pēc šīs runas, ko sniedza meitene, es tiešām sajutu vajadzību palīdzēt bēgļiem, jo ticiet vai nē, tikai mazākums ir ekonomiskie bēgļi..

9 16 atbildēt