local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu pasaules absurdā realitāte!28

Dadzi mūsdienu sabiedrības pārstāvi labāk izvēlas izrādīties, nevis reāli dzīvot, balstoties pēc absurda moto - "Nav ko ēst, toties īsts smukulīts!"

Tuklāt, mūsdienu pasaulē ir arī vienkārši daudz neatbilstību, kuras grūti uztvert nopietni, pat apzinoties, ka tā tas mūsdienās notiek..

1126 9 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000
I avatarsI
Tāda ir dzīves realitāte. Cilvēki, pēc pirmā skata turīgi, tad sāc uzzināt, ka ir parādos līdz ausīm, problēma ir prioritāšu izvēlē.
58 0 atbildēt

Par tiem bomžiem un hipsteriem - so true. emotion

56 0 atbildēt

Un kur tad tosteris ar ceptiem pelmeņiem emotion ?

36 0 atbildēt

Manuprāt, vienīgā labā lieta, kas piemīt iPhone, ir kamera. Viss pārējais ir atrodams arī citos telefonos, bet pusi no summas, vai pat vairāk, tu atdod TIKAI UN VIENĪGI par zīmolu. 

Es joprojām par Samsung.emotion

23 0 atbildēt
Man ir trīs gadus vecs telefons un dara gandrīz tādas pašas funkcijas ,kā jaunākais ābolītis. Tas ir tikai zīmogs, fuj bļa, es atdotu , kādus 800 eiro telefonam? Kur dirsā loģika?
20 0 atbildēt
iPhone ir pārcenots tikai tāpēc, ka ir zīmols. Reāli nekā tur ļoti atšķirīga no citiem telefoniem nav...
15 0 atbildēt

Reiz satiku cilveku,kursh stadijas  prieksha ka miljonars tads un tads... lai es paskatoties interneta ja neticot.Paskatijos,intereses pec.Tiesham, pilsonis tads un tads tur atradas gan-esot apm.4miljoni paradaa saviem kreditoriem....Neminu vinja vardu-uzvardu,lai nepaliek vel iedomigaks,bet jaatzist,ka ne katrs pratis sataisit tadus paradus.Ak ja,tad vel runa gaja par latiem...    parados pari galvai bet ka tik miljonars,kaut ar minuszimi...

8 0 atbildēt

Hipsters = Hobo

5 0 atbildēt

3.es īsti nesapratu.Gan vairāk bildes dēļ,jo tajā ledusskapī ir pārāk daudz ēdiena un par maz alus,lai tas būtu vecpuiša vai studenta ledusskapis!

2 0 atbildēt

 emotion  pirmie 3 domu graudi ļoti patiesi! Bet roltonam nav vainas, lai gan man arī ī-fōns nav emotion 

2 0 atbildēt
Tāpēc latvieši nav bagāti, jo kaut ko nopelnot, uzreiz pērk dārgus auto, telefonus, drēbes utt tikai lai izrādītos kaimiņiem. Lien kredītos un strādā smagi, lai tos nomaksātu. Liela māja un iphone nenozīmē ka esi bagāts!
2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt
Reperi. Saldie. Alternatīvie. Emo. Hipsteri. Ble.d kas vēl būs tālāk, atliek tik kādam ārā iziet kailām, vai ar drēbju šuvem uz āru un vuala, kailsteru vai šuvsteru ēra var sākties. Protams tā ir katra cilvēka individuālā pieja/uztverē bet kad tas kļūst masveida jau sākas banāli
2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Kurš ņem telefonu uz 4 gadiem kredītā? emotion Ja es paņemtu pašu dārgāko iphone versiju uz diviem gadiem, man dzīvi tas nesūda neitekmētu un roltoniem ar nevajadzētu skarties klāt..

3 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Pats lietoju iPhone ne jau tāpēc, ka tas skaitās kruti, vienkārši patīk labāk ios nevis androids
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
kaut es savu babu varetu pierunat uz 10
0 0 atbildēt