local-stats-pixel fb-conv-api

Ceptas kļavu lapas - delikatese Japānā21

Ir sācies rudens lapkritis un skaistās lapas atrodas nu jau visur. Japānā ar šo nelielo problēmiņu kā vienmēr cīnās pa savam. Piemēram - uzcepot nokritušās kļavu lapas un apēdot tās.

130 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Galīgs kukū. Bet tomēr gaidu, kad pavasarī atkusušos suņu sūdus sāks grilēt vai iesālīt ziemai.

17 1 atbildēt

Ir kādas receptes? Kas klāt jāliek? Kāda temperatūra? Kā panēt?

5 0 atbildēt

Kritušo lapu problēma atrisināta , sūtiet šurp japāņus emotion

5 0 atbildēt

Manuprāt Japānā un Ķīnā ēd gandrīz visu,gan to ,kas kustās,gan to kas nekustās!emotion

4 0 atbildēt

Kādam latvietim biznesa ideja!! bet diez,kā garšo!? emotion

4 0 atbildēt

Nedomāju, ka to lapas garšu baigi var just. 5% lapa un 95% mīkla (vai kas tas ir..). emotion

4 0 atbildēt

Redz kur saldais ēdiens tiem, kas paēduši zupu no cirvja

4 0 atbildēt

Nav jau tikai kļavu lapas, tās izmērcē mīklā. Burtiski lapu pankūkas. emotion 

3 0 atbildēt

Gribu recepti!!!!!!!

2 0 atbildēt

Gribas pagaršot emotion

1 0 atbildēt
Jāpamēģina pagatavot. Man ļoti patīk eksperimentēt ar ēdienu, ja tas ir lēti.
0 0 atbildēt

Ja ir Klavu lapu sirups un sula kadel,lai lapas nepameginatu?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Labāk varēja tās kļavu lapas uzpīpēt. emotion

0 1 atbildēt