local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete paskaidro, kāpēc NAV jāuzdod jautājumi par bērniem!20

458 4

Emīlija Binghema ir 33 gadus veca žurnāliste un sociālo mediju konsultante no Ann Arboras Mičiganā. Pēdējo dienu laikā viņa ir ieguvusi lielu sabiedrības daļas uzmanību, pateicoties viņas ierakstam Facebook sociālajā tīklā.

458 4 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Ir tak tūkstošiem variantu kas kuru var aizskart.

Piemēram nevainīgs joks par omītēm var aizskart kādu kuram nesen ome nomirusi.

Un ko tad tagad darīt? Nerunāt vispār? Cilvēku pamatā ir komunikācija. Vienkārši sabiedrība ir sa*isusies ar savām "cilvēktiesībām" un nu katram ir jāpasaka sava sāpe un viedokļi! Nēesam ņergas un beidzam cepties pa sīkumiem

40 1 atbildēt

Vispār tā jau ir, tā ir katra pāra personīgā lieta,kad būs bērni,cik un vai vispār būs!! Labi, pajautā ome vai mamma vai draugi vienreiz,bet nejau katrā tikšanās reizē "Kad jums būs bēbis!! Jau laiks ta kā!!" vai vēl stulbāka frāze "Jums vajag bērnu!!"" Bļāviens,kas tev par daļu, cilvēk!!!  emotion   Kad vēl pati vēl nebiju mamma, ir dzirdētas tādas frāzes...Tāaa tracināja tie lielie dzīves eksperti!!! 

19 0 atbildēt

Pa lielam tā ir par visām tēmām... rešņiem nevajag aizrādit par svaru, tāpat arī kaulainajiem...reliģija un politika - tabu... .  Nu komon!!! Cilvēkiem pašiem jābeidz būt mīkstmiešiem un uz nepatīkajiem jautājumiem arī atbildēt, ka tēma sensitīva un turpmāk vairs nejautāt! 

17 2 atbildēt

Nezinu, man arī ir 25 gadi un man arvien biežāk jautā par to, kad man ar puisi būs ģimenes pieaugums. Neizjūtu nekādu aizvainojumu, tas ir normāli, ka draugi par tevi interesējas. Cilvēki ir dažādi, un tikpat dažādas ir tēmas, kas kādu var aizskart. Tad jau vispār neviens nevienam neko nevar jautāt, jo tu jau nezini, kuru kas aizskars. emotion

15 0 atbildēt

Palasaot komentarus, izskatas ka daudzi nemaz nava izpratusi raksta jegu. Runa iet par svesiem cilvekiem nevis gimeni vai draugiem.

6 0 atbildēt

Man gan vairāk besī, kad uz ielas kāds sīkais palūdz cigareti...

5 0 atbildēt

Šķiet, ka nospiedošais komentētāju vairums neizlasīja visu tekstu - par garu taču. Izlasiet šo teikumu no raksta "Jūs neziniet, vai viņi cīnās ar grūtībām ieņemt bērnu, vai pārdzīvo spontāno abortu, vai viņiem ir nopietnas veselības problēmas." un padomājiet ko katru reizi, saņemot jautājumus par bērnu plānošanu, izjūt sieviete, kura varbūt ļoti vēlas bērnu ģimenē, bet tas nav iespējams veselības sarežģījumu dēļ.

4 0 atbildēt

abzolūti neuztrauc!

2 0 atbildēt

Tukša ķēve.

4 2 atbildēt

Ja jau jums tādas problēmas runāt, tad ko lienat ārā no savam alām sabiedribā? Vai ari sēžot sudubedrē un rakstot sludinājumu - varbut kāds man uzrakstits, varbūt uzšaujam kādu čatu, vai pačatojam?? (šis attiecas uz meitenem) jo tādus tekstus viņas ievieto internetā, tad ko tu jautā, lai ar tevim pačato, bet beigās izrādās, ka čatot negribi, vai ari uzreiz par kautko apvainojies. Vienkārši padauzi savu stulbo galvu pret sienu, beidz rīt un kā puiši, izej ārā pasporto, nevis audzē sev resnu pakaļu un vēlāk sūdzies par lieko svaru. Kāpēc puiši tādas stulbibas neraksta, kā piemeram vai kāds negrib pačatot? Jo ar prātiņu viņiem vis kārtibā un zinkā sevi nodarbināt, un nekunkst par sikumiem, nežēlojas par to, ko uzsāk.. Tākā meitenes, beidziet vienreiz nodarboties ar debīlismu.

2 0 atbildēt