local-stats-pixel fb-conv-api

Ondo.lv STUDENTU PARADĪZE4

55 7

Studentu Paradīzē Musiqq atskaņos dziesmas no jaunā albuma

Jau piektdien, 18. septembrī, Arēnā Rīga norisināsies Baltijā lielākais studentu festivāls “Ondo.lv STUDENTU PARADĪZE”. Uz festivāla skatuvēm kāps Latvijā iemīļoti mūziķi un daudzveidīgo muzikālo piedāvājumu papildinās festivāla interaktīvās zonas un darbnīcas. Viena no jauniešu iemīļotākajā grupām Musiqq pirmatskaņos dziesmas no jaunā akustiskā albuma, savukārt duets OLA sola pārsteigt ar vēl neredzētu šovu.

Jau ziņots, ka šogad uz festivāla skatuvēm kāps tādi pašmāju mākslinieki kā Musiqq, MNTHA, Edavārdi, Triānas Parks, Moontalk, OLAS, Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Vento, DJ Roberts Lejasmeijers, DJ Mārtiņš Pavasaris, FOXTHROAT un citi.

Festivāla teritorijā atradīsies vairākas zonas – Arts & crafts, Akadēmiskā zona, Jauno uzņēmumu tirdziņš, norisināsies cīņa par Erudītākā studenta titul, darbosies studentu īsfilmu kinoteātris, strītbola turnīrs un citas aktivitātes. Informācija par piedalīšanos atrodama mājas lapā www.studentuparadize.lv.

Festivāla ieejas biļešu cena šobrīd ir 8 EUR, bet pasākuma dienā tā paaugstināsies. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv. Ieeja pasākumā no 16 gadu vecuma.

Festivāla ģenerālsponsors - Ondo.lv, draudzīgs īstermiņa aizdevējs.

Festivālu atbalsta: Shark, Pringles, M&Ms, Milka, Estrella, Just5, Forum Cinemas, Coffee Inn, Jagermeister

Informatīvie atbalstītāji: 1188.lv, Forum Cinemas, TV3, Sound Impulse, Cosmopolitan, Narvesen, Inbox.lv, TvNet, Spoki.lv

Partneraugstskolas: RISEBA Studējošo pašpārvalde, Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments, Ekonomikas un Kultūras augstskolas Studentu pašpārvalde, Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde

Informācija medijiem:

Ance Krūmiņa

PR un Mārketinga vadītāja

T.: 27888968

E.: marketings@studentuparadize.lv

55 7 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Nav naudas biļetei? Aizņemies ondo.lv emotion Interesants jauniešu pasākums, kuru sponsorē kredītiestāde. emotion

12 0 atbildēt

tas ir arprac kur tik tie atrie krediti tik nereklamejas!! emotion

7 0 atbildēt

Tos augļotājus kā sugu vajadzētu iznīcināt. Mākslīgi tiek darīts viss, lai cilvēks atdodot pamatsummu vēl ilgu laiku maksātu procentus, visādas mistiskas kredīta pagarināšanas utt. Ideāls variants kā izpumpēt naudu no tiek kuriem tāpat tās naudas nav. 

6 0 atbildēt

Jūs maz zināt, kas notiek studentu paradīzē? Tur bārā pārdod alkoholu, ja tu izskaties kaut uz 16. Tur ir vienkārši PILNS ar apdzērušiem 14-16gadīgiem šīčiem un policijai ir vienalga. Mūzika arī, protams, visu swageru gaumē. Pretīgi.

5 0 atbildēt