local-stats-pixel fb-conv-api

Muļķīgākās teorijas, kurām cilvēki tic!51

329 6

Tu tici spokiem, rūķīšiem vai citiem maziem mošķīšiem, kas patiesībā neeksistē? Neuztraucies, ar tevi viss ir kārtībā. Ir cilvēki, kas tic patiešām slima suņa murgiem!http://spoki.tvnet.lv/profils/Alevender">

http://spoki.tvnet.lv/profils/Alevender">Citi raksti

329 6 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Vispār tā aktīvistu grupa kas tic Jēzus otreizējai atnākšanai ir kristieši. Diezgan liela aktīvistu grupa aptuveni 33% no visiem pasaules iedzīvotājiem.

13 0 atbildēt

Manis pēc Obama var būt kaut vai mega gudrs kāpurs no elles, ja vien viņš labi vada valsti  un rūpējas par cilvēku labklājību tajā.

9 1 atbildēt

Par Obamas laikapstākļu mašinu arī es ticu! emotion

5 0 atbildēt

man reiz, kāds kurš tic dievam teica, kad apokalipse ir nevis kautkadi zombiji vai kas tads, bet gan tad kad jēzus atgriezīsies un visi par to zinās (negribu nevienu aizvaiot, bet tākā pats dievam neticu, man pat smiekli uznāca to dzirdot, tikai lūdzu tie kas tic dievam neapvainojietes!)

5 0 atbildēt

Nu, par Obamu nezinu, bet Putins tiešām varētu būt kaut kāds abinieks. 

5 1 atbildēt

Protams.. Ticēsim tam, ko mums sabāž smadzenēs izglītības sistēma un mediji. Un ja kāds domās savādāk, teiksim, ka viņš ir nojūdzies psihopāts.. Ayy, cilvēki, kā es jūs mīlu!  emotion

3 0 atbildēt

Nu vot, ko TU vispār vari zināt? Cilvēki tic tam, lai arī tic. Kāda šķirba? emotion

3 0 atbildēt

Par laikapstākļu kontroli, tu pats neesi izpratis teoriju, vai esi atradis nepareizi interpretētu teoriju, jo tas būtībā ir pilnīgi iespējami, kā arī, tas varētu izskaidrot pieaugošo dabas katastrofu skaitu. 

Par Denveras lidostu runājot, es zinu tikai teorijas, ka zem tās atrodas slepena militārā bāze vairākus līmeņus pazemē, un, tie zīmējumi, zīmes un viss pārējais šajā ēkā - tur ir attēlota notikumu ķēde, par cilvēku izmiršanu un jaunas civilizācijas veidošanos, par kariem, nāvēm, etc. 

1 0 atbildēt
Dažreiz, es tā domāju... "Vot būs visiem abloms, kad kāda no teorijām būs patiesa...". Es gan pati uz tām īsti neiespringstu, mierīgāk dzīvoju. Taču neaizmirstams ir fakts - kad nekas nekad nebūs līdz galam zināms, es domāju, ka ir pat daudzas lietas, kur zinātnieki nobāl.
1 0 atbildēt

ok, pieņemsim.

bet kā Tu vari pierādīt pats personīgi savus apgalvojumus?

piemēra pēc pacenties pierādīt mēnes eksistenci.

0 0 atbildēt
Es neticu nedz dievam nedz jēzum jo zinot vēsturi ir vieglāk saprast kāpēc neticēt nedz baznīcai nedz mācītājiem. Kā piemēram 1.baznīcas bija pret zemnieku izglītošanu. Stulbus cilvēkus ir vienkāršāk vadīt. 2. Jebkurš priesteris ņēma naudu par "grēku atpestīšanu" tev tikai atlika aiziet pie mācītāja, samaksāt viņam un visu izstāstīt. 3. Krusta kari bija laiks kad tika nogalināti ļoti daudz cilvēku tikai ticības dēļ, protams tiem priesteriem vajadzēja naudu un lielas baznīcas arī. 4. Kādreiz cilvēki ticēja dažādiem dieviem, jo vienkārši ja nakts laikā sāka ducināt pērkons cilvēki domāja ka dievs grib sodīt viņus. Nu vienvārdsakot katrs dabas atgadījums vidabasbija saistīts ar dievu. 5. Baznīcas arī ieviesa vārdu raganas, lai varētu sodīt sievietes kuras ir labākas nekā citas. ES labāk ticu zinātniskam izskaidrojumam nevis tur kaut kādam dicitas.Neviens nevar pierādīt dieva un jēzus eksistenci. Ja tu saki ka "Bībelē" ir tas pierādīts tad es varu arī paņemt jebkuru pasaku grāmatu un teikt tagad klausies šī ir patiesība un ja tu tam nepiekrīti tad tu esi pagāns. Dievs jums sola mūžīgo dzīvību. Es tad labāk pavadu dzīvi ellē nekā paradīzē, jo katru dienu tur darīt vienu un to pašu (lūgt dievu, dziedāt slavas dziesmas, apkopt viņa laukus.) Nezinu kā jūs to uztverat bet es domāju ka tas būtu tāpat kā tu būtu mans vergs un izklaidētājs bet es tevi par to nenogalinātu. Un jā ja tagad jēzus ierastos kā viņš to izdarīja pirmajā reizē, tad viņš jau sēdētu trakonamā. Varbūt aizejat jūs kristieši paskatīties atradīsiet savu "dieva dēlu".
0 0 atbildēt
Vienkārši -ir cilvēki, kuri izmanto citu cilvēku stulbumu un gūst no tā sev labumu!
0 0 atbildēt

Laika apstaklu regulesana ir jau sen praktizeta un parasta lieta.Meness hologramma nevaretu radit paisumu un begumu.Joga nak no Indijas un vini par tadu ,,satanu.. neko nezin.Visa kristiga pasaule tic Kristus otrreizejai atnaksanai.Par piramidam ,dinozauriem un Denveras lidostu labak pirms guletiesanas vispar nerunasim....

0 0 atbildēt
JR avatarsJR

Vispār jau laikapstākļu maiņa nav nekas nereāls,tas ir pavisam reāli un nav nekas jauns,nu,vismaz priekš ASV. Tā saucamā "ierīce" ir HAARP

0 0 atbildēt

Galvenais noteikums - nodarbojoties ar jogu, paralēli tam nerunāt latīņu valodā. Tad gan var plāni klāties.

0 0 atbildēt
14 stulbākās teorijas, kurām tic cilvēki visā pasaulē! - spokos, 70% no si raksta.
0 0 atbildēt
Pēdējais ir patiesība. Jēzus nāks ottreiz un tas jau būs drīz. Manuprāt, ISIS ir antikrista organizācija.
4 7 atbildēt