local-stats-pixel fb-conv-api

Kā bēgļi Kalē siro pa furēm un policija tikai noskatās!52

217 0

Gluži kā skudras ap mirušu zvēru, viņi naski siro, meklē kur ko nozagt, kur ielīst vai ari vienkārši kadu apmētāt ar akmeņiem. Un galvenais, ka policija īsti neko nedara, lai risinātu problēmu.

Atceraties, ja Jūs vedat pārtikas produktus šajā kravā, tad tā ir izmetama, bet tai pat laikā, ja kravā ir kas vērtīgs, tad viņi mēģinās to nozagt!

Lūk, divi video ar bēgļiem, -pirmā ir notikumu „kompilācija” un otrajā ir viens konkrēts ceļa posmu Kalē.





217 0 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Ja haizivs sajūt upura asinis vairāku kilometru rādiusā, tad bēgļi jūt haļavu tūkstošiem kilometru attālumāemotion

Nekas, pagaidi, kad sāks "integrēties" Eiropā, tad ziņās katru dienu stāstīs, kā šitie apzog mājas un piesavinās "to, kas viņiem pienākas"emotionŠodien ieņem fūri, rīt banku emotion

38 0 atbildēt

Nav ko teikt...turpinam būt toleranti pret viņiem.emotion

33 0 atbildēt
Ehh... Visis tā skaisti apšaut un kuģus nolaist dzelmē... Tad tik būtu lielie svētki! Šitie lopi ir jāizkauj pēc iespējas ātrāk... Vēl Breivīkus vajag!
31 0 atbildēt

Tā ir reāli slimība , kas pārņem eiropu. Ja viņi ar tādu attieksmi grib panākt iekļūšanu eiropā , tad es atbalstu robežpunktus ar elektro žogiem. Un lieta nav ādas krāsā....

31 0 atbildēt

Tie jau nav bēgļi, bet nelegālie imigranti emotion

28 0 atbildēt

Ehh, cik cilvēku, tik viedokļu. Es vispār izvairos rakstīt baigos komentārus draugos vai feisbukā, jo tur man ir daži tādi cilvēki, kas par visām varītēm aizstāv nelegālos imigrantus... Bet pēc tā visa, ko esmu redzējusi bildēs un video, kā arī pati avām acīm, kad braucām uz UK ar busu, man roka niez uzrakstīt, ko es domāju.

Daudziem nepatīk, ka šie nelegālie imigranti pārpludina Eiropu, taču jebkuram normālam cilvēkam būtu skaidrs, ka tas tiek darīts tamdēļ, ka kādam varenākam divkājainajam tas ir izdevīgi, un kāposts kontā ripo ātrāk par gaismas ātrumu. Pretējā gadījumā kaut pie tās pašas Kalē varas iestādes reāli kaut ko darītu, nevis tikai noskatītos un plātītu rokas.

Lai arī nelegālie imigranti ir cilvēki, tas viņiem nedod tiesības uzvesties tā, kā to dara viņi ( ar to es domāju tos piedirstos laukus un salauztos autobusus Ungārijā, lai tikai tiktu uz kādu bagātāku valsti). Redzot to video, kur viņi Ungārijā meta prom ūdens pudeles un pārtiku, pilnīgi gribējās apšaut tos salašņas. Jā, salašņas, jo, ja jau viņi būtu tādi nabadziņi bēgļi, kuri bēg no kara šausmām, tad pieņemtu pat vismazako palīdzību. Reāli, viņi radīs tikai nepatikšanas (sāku domāt, ka Latvijā visam īpašumam jāiegādājas apdrošināšana jau laicīgi), viņi nestrādās, ko es redzu pēc viņu uzvedības. Paši arī brēkuļojuši, ka grib uz bagātu valsti, lai var dzīvot uz pabalstiem. Viņi ir agresīvi un darīs visu, lai tikai tiktu pie tā, ko grib. Un, ja tā paskatās, daudz tur ir izteikti daudz vīriešu... daudziem tādi krutie telefoni, ka pat liela daļa latviešu tādus nevar atļauties (ja nu vienīgi uz nomaksu). 

Un ir vēl viena lieta, kas man neliek mieru... Vienbrīd te bija baigā ažiotāža par fiktīvajām laulībām ar trešo valstu pilsoņiem, kas bija īpaši izteikta Īrijā. Nu, sabrauks tie nelegāļi Eiropā... tie ērzelēni taču vēsi var aptīt ap pirkstu naivās meitenes, agrāk vai vēlāk apprecēt un dabūt ES pilsonību vai vīzu. 

Es esmu pret viņu ievešanu Latvijā (un ES kā tādā) tīri viņu uzvedības un attieksmes dēļ. Un kur nu vēl tas, ka viņi saņems pabalsos daudz vairāk nekā Latvijas bērni, kā arī pensionāri un strādājošie, kas strādā par minimālo algu. Uzreiz redzamas valsts prioritātes... mēs Latvijai neesam vajadzīgi, diemžēl... Vispār bail iedomāties, kas tagad notiks. 

Labi, gan jau atradīsies kāds, kurš gribēs mani nolikt par manu komentāru ar to, ka viņi taču bēg no kara šausmām un ir cilvēki, kuriem vajadzīgs drošs patvērums. Nevajag skaust pabalstu naudu, jo viņiem taču nekā nav, turklāt mūsu pašu bāleliņi lielā mērā arī nav nekādi svētie - nemaksā nodokļus utt. Labi, taisnība, protams, bet, cilvēkie mīļie, nāciet pie prāta!!! Paskatieties, ko viņi aiz sevis atstāj! Paskatieties, ko viņi dara Kalē!! Paskatieties, kāda ir viņu attieksme pret palīdzību (pārtika, apģērbs u.tml.)! ES ir pārāk mīkstsirdīga pret viņu izdarībām. Un kur vēl bija rakstīts, ka ar šiem bēgļiem ES ir iepludināti arī teroristi. Tas nav normāli... 

P.S. Nedrīkst, protams, citiem sliktu vēlēt, bet, paskatoties tos video, tā vien gribās, lai tām fūres durvīm un lūkām  tiktu pievienots kādus pāris tūkstošus voltu elektrošoks...

26 0 atbildēt

Tie nav nekādi nabadzīgie kara cietēji, kas cīnās par izdzīvošanu. Papētat un konstatēsiet, ka šie ir "laimes zemes" meklētāji. Daudziem no viņiem ir smartfoni, brenda drēbes un dots patvērums, tomēr tie tiecas tālāk, uz Lielbritāniju, jo šeit, Londonas apkārtnē ir pārpilns ar visādiem tamlīdzīgiem radījumiem, kas dzīvo uz pabalstiem.

20 0 atbildēt
Par maz slīcināja... Par ko mums uz galvas nokritis tas apdolbītais Junkers, Merkele un Olands... Vai tad viņi idioti paši neredz, ko tie zvēri viņu valstīs un visā Eiropā dara? Kā baltos rauj no mašīnām, vilcieniem, fūrēm, zog, sit, plēš, pat humāno palīdzību uz sliedēm izmet... Tas ir normāli? Vai tad tiešām Merkelei iestājies vecuma marasms? Tagad izdomāja vēl šantažēt ES valstis, kuras negrib bēgļus - nepieņemsi, maksāsi sodu un ne to mazāko.... Kāpēc mums ir jāuzņem teroristi un absolūti primāti, kuri neko nezin par Rietumu kultūru, ieturēto viesmīlību un inteliģenci... Šitiem muslimiem civilizēta sabiedrība ir pilnīgi kas svešs. Ar Eiropu notiks tas pats kas notika ar Romas Impēriju - tautu staigāšanas dēļ visi primāti un neandertālieši skrēja uz šīm kulturālajām un attīstītajām zemēm, dedzināja ēkas, grāmatas, izjauca visu kultūru, cirta nost galvas un lika uz pīķiem, jo viņi kā tumsā dzīvoja, tā arī palikā tumsoņas, jo ne izglītību, ne arhitektūru, ne kultūru viņi neuzskatīja par vajadzīgu, visu vajadzēja iznīcināt... Un tagad notiek tas pats... Šitie Āfrikas primāti, kas ap ugunskuru izdancojuši, tagad terorizē visu Eiropu un burtiski velk to atpakaļ uz pirmatnējo līmeni... Par ko mums tas? Redzies ko viņi tagad sajutuši, drosmi, jo agrāk vergturis bija baltais, bet melnai - vergs, tagad viņi ir izdomājuši pamainīties vietām ar lomām... Viņi taču, kuces bērni, pilnu Eiropu ar savām Āfrikas slimībām - Ebola, Malārija, HIV, gripas visas... Tad kad viņi ies pār Latviju, es nezinu, es viņus vai nu sagaidīšu ar ložmetējq apsveikumu vai arī pirms manis saradīsies Breivīki...
14 0 atbildēt

Šis bēgļu jautājums ir TOTĀLI absurds!!

Bēgļu bari skrien pāri robežai un menti tikai noplāta acis - par to pat mērkaķim jāsmejas! Mūsdienu humānisms ir pārsniedzis visas robežas!

Nelegāla robežas šķērsošana ir ļoti smags krimināls pārkāpums. Varas iestādēm ir pilnas tiesības šādos gadījumos personas aizturēt ar varu. Ja tas fiziski nav iespējams, t.i., persona pretojas vai bēg, neredzu nekādu nekādu iemeslu kāpēc nedrīkstētu šaut. Uz bēgošu bandītu taču drīkst šaut?

Pretējā gadījumā pasaulei vairs nevajag armijas - sūtīsim uz naidnieka valsti miljoniem imigrantu un tie vienkārši ieskries valstī, un izveidos tur savu kārtību.

12 0 atbildēt

Man tie bēgļi ar nepatīk, tā pat kā vairums krievi, taisa tikai problemas.

11 0 atbildēt

Tik tālu nu esam nonākuši ar savu toleranci....emotion

11 0 atbildēt
Ar jaunu dienu viņi pienemās spēkā. Kpc man viņi atgādina viduslaiku. ( uzbrukumi, cilvēku pārplūdina pilsēte.)
10 0 atbildēt

JA TIE IR IMIGRANTI ES AR FŪRI MIERĪGI RULLĒTU VIŅIEM PĀRI, LAI SAMAĻAS STARP RITEŅIEM, JO FAKTISKI VIŅU TUR NAV 

9 0 atbildēt

Es nezinu, kur šitas viss novedīs visu Eiropu - jādomā, ka vadošās galvas Briselē negrib redzēt visu šito anarhiju un arī apkarot ne, pamatojoties uz stulbām cilvēktiesībām. Tas nekas, ka teroristu armija ar visiem šitiem bēgļiem jau sen iefiltrējusies Eiropā. Robežsargiem vajadzētu ļaut šaut pa tiem,kuri plēš nost robežžogus un tad , domāju, tā plūsma ātri vien apsīktu, ja viņi apzinātos, ka par robežas necienīšanu var dabūt lodi pierē. tad kāda jēga vispār ir robežai, ja visi, kas vien var parāpot, var gandrīz netraucēti ieiet svešas valsts teritorijā. 

7 0 atbildēt

tauta esam gatava ļaunākajam, mums neuzbruks krievi ar saviem tankiem, bet imigrantu bari....

6 0 atbildēt

Cerams pie mums tik traki nebūsemotion

4 0 atbildēt

Man nav nekas pret bēgļiem, kas bēg no karadarbības, bet tādi ir mazākumā. Lielākā daļa šo bēgļu ir nelegāli imigranti, kas meklē laimes zemi Eiropā, dara šeit kko tamlīdzīgu - zog, demolē, slepkavo, un, ja viņus par to domā sodīt, tad uzreiz tiek bļauts ''Rasisti, nacisti, apspiež nabaga imigrantus''. Cerams, Eiropa vienreiz atmodīsies, un ierādīs šiem savu vietu! Jo, ja šādi tas turpināsies, tad Eirābija kļūs par realitāti, ne sazvērestību... Un kā mani tracina tie iejūtīgie, kas vienmēr šos aizstāv, lai arī ko viņi izdarītu - ja jūs paši, tolerantie cilvēki, nonāksiet saskarē ar šiem, sapratīsiet, kādi viņi ir... 

2 0 atbildēt

katrai valstij kas pienem beglus jaiedalanauda nevis pabalstiem bet jaunu cietumu steidzamai celtniecibai.jaiztira pilsetas no tiem salashnam,tie jau mierigi tapat nedzivos,atpakal sutit nehumani itkaa bet pelnits sods par nekartibam ,noziegumiem buus viniem kaareiz piemerotaakais.

1 0 atbildēt

Tie nav bēgļi, tie nav imigranti tie ir PIRĀTI! emotion

1 0 atbildēt
Plus vēl viņiem nebūs obligāti jāiet latviešu skolas. Da ko tad viņi lv darīs ja nemācēs latviešu valodu..
1 0 atbildēt