local-stats-pixel fb-conv-api

Mirstošā Mongolijas Cilts, Pēdējie Satriecošie Foto12

Mūsu civilizācija ir nogājusi garu ceļu kopš mūsu sugas sākuma. Ceļoties no alām un neattīstītām zemēm, cilvēki ir uzbūvējuši pilsētas un mājas ko agrākās paaudzes pat nevarēja iedomāties.

Straujā globalizācija ir radījusi sarežģījumus vēsturiskām kultūrām saglabāties. Jo būsim godīgi, kāpēc, lai tu gribētu dzīvot vietā, kur absolūti nekas nav, tev nav duša un tavs labākais draugs ir ērglis vai briedis. Bet tomēr Dukas cilvēki, kuri dzīvo Mongolijā vēl nav padevušies.

Šī bezpajumtnieku cilts, es varētu teikt nomadu, bet reāli viņiem nav māju, tātad bezpajumtnieku cilts šādi ir dzīvojusi gadsimtiem ilgi.

Šī perioda laikā viņi ir izveidojuši īpašas attiecības ar dzīvniekiem. *beidz smīnēt, ne tādas attiecības*

Tad nu fotogrāfs Hamids Sardars Afkamins nesen apciemoja šo mirstošo cilti un ir uzņēmis sēriju ar satriecošiem attēliem.

533 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Šī cilts nav bezpajumtnieki, bet ja nemaldos klejotājcilts. Viņiem ir citas prioritātes un tas ir viss. Nedomāju, ka viņi baigi pārdzīvo par tehnoloģiju pasauli par ko nezin. emotion
18 0 atbildēt

Jā, vairāk šauds rakstus +1 no manim!

9 0 atbildēt

Nevis mirstošā, bet IZmirstošā!!! Nevis bezpajumtnieki bet keljotāji. Ja reiz tulko rakstu, tad vismas iedziļinies tekstā!!! emotion

8 0 atbildēt

emotion 

4 0 atbildēt

Tiešām labs raksts! emotion

2 0 atbildēt

tava gramatika man liek smieties

1 0 atbildēt

Viņi arī ir nomadi! Tā ir klejotāju cilts!

0 0 atbildēt

Ujhh forši forši...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt