local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi Ungārijā- viņu attieksme pret humāno palīdzību!83

290 1

Bēgļiem tiek sniegta palīdzība - ēdiens, ūdens utt.... ko viņi ar to dara? Sviež projām! Vienīgais ko viņi grib, ir braukt uz Vāciju un Angliju pasēdēt uz pabalstiem, bet ja neļauj... !

Video var redzēt, ka tikai bērni paņem pārtiku, pārējie lepni vicina dūres.

Nu ko, esam gatavi uzņemt tādus pie sevis, nesen mums bija rezervēti 250 gabali, no rīta lasīju par 1000, bet vakarā jau ziņās raksta par 2239 bēgļiem - paliela lauku ciemata iedzīvotāju skaits.



290 1 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Neesmu rasists, bet tūristi, kas tā rīkojas ar pārtiku, nav nedz cilvēki, nedz lopi - tas ir kautkas trakāks emotion

Ja negribi ēst, tad neskaries klāt, bet kāpēc jāmet, kā tādai cūkai, viss uz sliedēm?

 

Poliči varēja mierīgi šos ņemt ciet un nosūtīt atpakaļ uz turieni, no kurienes nākuši, protams pirmstam par sodu liekot savākt izmētāto un vēl kādu laiku pastrādāt akmeņlauztuvēs vai sabiedriskajos darbos, profilaksei! Bet šoreiz mīkstie menti gadījās.

82 0 atbildēt

Pēc tam viņi ārdīsies, ka nedod ēst emotion

Man nebija nekas pret to 250 bēgļu uzņemšanu, bet tagad jau sāku pārdomāt emotion

32 0 atbildēt

Izlaidušies kretīni...  emotion

26 0 atbildēt

pašā pamatā situācija ar bēgļiem  Latvijā nav pareiza, kāpēc man, cilvēkam kurš Latvija dzimis un audzis, strādā un maksā nodokļus, gadu jāuztur kaut kādi svešie par naudām kuras mana vecmāmiņa ar savu darba stāžu neredzēja? kapēc bēgļu bērns ir valstiski vērtīgāks par mūsu latviešu saņemot gandrīz 7 reizes lielāku pabalstu kā mūsu latviešu? es saprotu, ka ES uzliek arī pienākumus, bet kāpēc mums jāmaksā kā bagātajās valstīs? lai būtu tie bēgļi, velns ar viņiem, bet lai saņem to pašu, ko mūsējie, to pašu GMI, to pašu bērnu pabalstu, un vēl, kas, kāpēc termiņš ir gads? pilnīgi pietiktu ar 3 mēnesiem kuru laikā 1 nedēļu iedzīvojies, 2 mēnešus apgūsti valodas pamatus, un vēl mēnesi mācies valodu un meklē darbu! viss... pēc 3 mēnešiem, lai strādā kaut par sētniekiem, vai lasa pudeles, bet visticamāk, ka no viņiem šeit jau pēc 2 mēnesiem pat smakas nebūtu...

26 0 atbildēt

Noskatījos un aizdomājos - varbūt nacionālisti un skinhedi nav nemaz tik slikts variants, lai tiktu vaļā no šitādiem izdzimteņiem...

23 0 atbildēt
2. Pasaules kara laikā bēgļi, arī latvieši strādāja pa vēdera tiesu. Bet šie riebekī būtu jāpārvieto uz lopu vagonu un pa taisno uz gaļas pārstrādi, ja nav cilvēka, tad lai nav arī. Bet ja nopietni, nekadi pabalsti. Darba nometnes pa vēdera tiesu. Slims, vecs vai bērns kurš nav darba spējīgs tiek uzturēta no pārējiem bēgļiem. Tāpēc bez finansiālās atbalstīšanas. Karš beigsies visus uzreiz departet atpakaļ. Negrib strādāt... sūta mājās uzreiz! Un visa problēma risināta pašā saknē. Arābu emirātos atļauj iebraukt tikai ja ir darbs no citam valstim. Darba nav, jabrauc uzreiz projam. Ģimene drīkst braukt līdzi ja ienakumi ir aptuveni virs 2500eur menesi un nav pabalstu. Tikai vietējiem iedzīvotājiem. Problēmas jārisina saknē, nevis sekas jālāpa.
22 0 atbildēt

Skaidri ir redzms, kuri reāli bēg kara dēļ, kuri uzturēsies tur kur viņus liks, jo tas ir labāk nekā sēdēt mājās un katru dienu raustīties, jo var nošaut tevi, skaidri redzami tie kuriem palīdzība vajadzīga, un skaidri redzmi tie, kuri ir JĀSŪTA ATPAKAĻ, JĀŠAUJ NOST, UZ KURIEM JĀVEIC EKSPERIMENTI utt.  emotion

21 0 atbildēt

Tādiem ar steku pa muguru un atpakaļ uz savu zemi.

18 0 atbildēt

Tie ir bēgļi? Vīrieši, kuriem vajadzētu karot par savu dzimteni, bet nē, viņi ir aizbēguši, lai iekārtotos uz dzīvi Eiropā un pēc tam savas ģimenes atvilkt arī uz Eiropu

18 0 atbildēt

Jūtu, ka būs jāiegādājas ložmetējs vai ugunsmetējs... pilnīgi prasās pēc šitā redzētā...kropļi morālie

17 0 atbildēt

šādi incidenti pavisam noteikti neuzlabos cilvēku attieksmi pret bēgļiem. Skumji ir tas, ka visā šajā bēgļu pārpilnībā ir arī tādi, kuriem patiešām palīdzība ir vajadzīga, bet viņus var pat nepamanīt- pamana tos, kuri skaļāk bļauj un tiie nerada to patīkamāko iespaidu

13 0 atbildēt

Es Eiropas parlamentā teikšu tā: - visi bēgļi, kurus bija paredzēts izvietot Latvijā noslīka Egejas jūrā. Sorī veči, mēs neesam vainīgi, ka viņi līdz mums neatbrauca.

11 0 atbildēt

Gan jau LV viņi neuzturēsies, dosies tālāk uz Vāciju

11 0 atbildēt

Šitādus pretekļus uz roģinu izsūtīt!!! Man arī beigās diži vairs nebija iebildumu pret tiem 250 bēgļiem, bet ja viņi izturās šādi pret palīdzības sniegšanu, tad es esmu par to, lai viņus sūta atpakaļ. Un tagad vēl lasīju, ka viņu skaits būs pāri diviem tūkstošiem, tad vispār asinis uzvārījās no dusmām... bail iedomāties, kā celsies noziedzības līmenis, jo ir reāla iespēja, ka tā būs. 

Cik Latvijā ir naivu meiteņu... kāds vēl pamanīsies savaldzināt, apprecēt un dabūt ES vīzu vai pat pilsonību. 

Runājot par pārtiku, ūdeni, ko viņi met prom - tā dara arī Latvijā. Jau te nesen vienā komentārā rakstīju, ka, sēžot uz soliņa netālu no sarkanā krusta palīdzības punkta, redzēju cilvēkus nākam ārā ar pārtikas pakām, bet viena daļa cilvēku vēsi paiet maliņā, izņem no pakas, ko vajag, un pārējo turpat atstāj vai izmet misenē. 

7 0 atbildēt

Ar sūdainu mietu tiem ticīgajiem lopiem un atpakaļ uz savu tuksnesi  :dyr6uq: 

7 0 atbildēt

ja vēl pirms pāris dienām domāju ka tas taču nekas tāds traks tad tagad ... jo tālāk , jo trakāk

6 0 atbildēt

Tas nav nekāds rasisms - jā mums ir paveicies labāk..bet nu ja viņi grib labāku dzīvi tad par to ir jācinās pašiem - ne jau nākt un dzīvot uz pabalstiem kad pašaujās izdevība - neko nedarīt un dabūt šengen zonu pa eiropu bez valodas zināšanas un jebkādas cieņas pret mūsu kultūru. Jā - tur ir karš pie viņiem! BET - bēgļi ir cilvēki kuri grib izdzīvot. kuri grib būt drošā vietā paši - un viņiem vienalga kur un kā - galvenais ka droši un var izdzīvot. Bet ko grib šie? Vāciju! Pabalstu! Ūdeni met uz sliedēm. Plakāti "NO FOOD,NO WATER - IF NO GERMANY" Tie ir bēgļi? Nē - bezkaunīgi cilvēki kuri grib noraut sev kautko,neko īpaši nedarot. Tāpat par to bildi ar noslīkušu puisēnu kura ir visā internetā.. Tas ir briesmīgi.man ļoti žēl ka tā notika - bet ko teica ? Teica ka ta ir eiropas vaina.. - Eiropa viņus iesēdināja gumijas nedrošā laivā šķērsot jūru? Nē. Man nekas nav pretī īstajiem bēgļiem kas varētu te nogaidīt līdz kara beigām,kuri uztraucās par sevi un saviem bērniem. Bet es galīgi negribētu te redzēt sēdošus uz pabalstiem arābus kuri neko nedara bet tikai ēd naudu kuru mēs pelnam. Tas vienkārši ir negodīgi un viss. Bet nu..redzēsim kā būs.

5 0 atbildēt

Tās laivas ar karakuģiem un kuteriem jātriec atpakaļ, ja neklausa jālaiž uz grunti. Visus nelegāļus deportēt atpakaļ no kurienes ieradušies. Nabaga kara bēglīši, ne sievietes ar bērniem, bet tēviņi kuri var strādāt, bet brauc pēc pabalstiem. Rasists neesmu, bet vieta viņiem ir tur no kurienes nākuši. Pārvadāšanas organizatorus, spec militārās operācijās iznīcināt kā teroristus. Ielaižot tos mērkaķus eiropā, mēs tikai veicināsim noziedznieku biznesu, jo katrs kuru ieved maksā lielu naudu.

4 0 atbildēt

Mhm, uz priekšu, tā turpināt. Cilvēkiem jāpalīdz, cilvēki vienlīdzīgi... Kur ir *****j pārsteigums, ka ar šādu attieksmi viņu dzimtene ir tādā pakaļā kā tagad?

4 0 atbildēt

šis man lika mainīt domas par bēgļiem. Nesaprotu viņu ideju,ķipa iet pa dēli ar domu,ka tālāk būs labāk,bet neapjauš,ka dēlis beigsies un viņi nokritīs!

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »