local-stats-pixel fb-conv-api

Galaxy S6 Edge lokās tik pat viegli kā iPhone!30

424 8

Sveiki Spoki, vai Tu, kad izvēlies savu nākamo viedtālruni arī padomā par tā izturību? Ja nē, tad varbūt ir pienācis laiks, kaut uz minūti par to aizdomāties, lai negadās, ka Tavs viedtālrunis salokās pat Tavā kabatā!





424 8 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Ieliec aizmugurējā kabatā veco nokia ar antenu, apsēdies un salauz astes kaulu! emotion

53 1 atbildēt

Kādēļ vispār telefoni būtu jāloka?

22 1 atbildēt

Es neesmu nekāds telefonu eksperts, bet saprotu ka viņi pa lielam iziet uz to lai telefons būtu pēc iespējas plānāks, rezultātā vieglāks. Tomēr vai tiešām nav iespējams nedaudz atrauties no tās svara samazināšanas un ielikt tam apkārt cietu rāmi, nu it kā kā sporta auto liek drošības karkasu. Pēc būtības telefons būs plāns, bet ar cietu rāmi, kas tam neļauj saliekties, bet tai pašā laikā viņš būs smagāks... Bet ne es ražoju telefonus... Bet ja ražotu noteikti ka tādu uztaisītu... emotion

10 0 atbildēt

visus vecos "podzinjtelefonus" var paarlauzt ar plikaam rokaam (starp ekraanu, un pogaam) paarbaudiits ne vienu reizi vien, Tik cik kaadreiz telefonus lietoja zvaniisanai, tagad tos loka un liek blenderos, tur ari ir taa starpiiba.

10 0 atbildēt

Nu ko lai saka , tehnoloģijas iet uz priekšu un nevienam jau neaizliedz staigāt 33 nokiju, bet ja gribas ūltra smalku tehnaloģijas brīnumu tad arī pret viņu ir jāizturas kā pret smalku ierīci un jāsaudzē tā. emotion

8 0 atbildēt

nedaudz salocits viņš vēl strādāja, atlocīt atpakaļ un iet tālāk emotion

8 0 atbildēt
Spacer 2 neluzt ne pie kada spiediena kamer ir apdrosinasana.tiko vina beidzas ta saluzt uz galda stavot un viena puse vel zeme nokrit.
4 0 atbildēt

Kā saka veca Latviešu tautas paruna - ''Muļķis arī baznīcā dabū pērienu'', ja grib , vai ja esi apveltīts ar izcili līkām rokām , tad salauzt var jebko.

4 0 atbildēt

Es vienreiz piekakāju bikses un apsēdos. Salocījās...

4 0 atbildēt

cool story bro emotion

4 0 atbildēt

Pamēģini salocīt veco NOKIA emotion

4 0 atbildēt

Man ir Samsung Galaxy s6 Edge un tāpēc uzreiz varu oponēt šo mītu...

nekas tur nelocās....

2 0 atbildēt

Pieļauju, ka tu gribi man pastāstīt to ka swag nozīmē-Secretly We Are Gay, bet mans komentārs bija sarkasms lai attēlotu ''swagerus''.

1 0 atbildēt

Tavai ģimenei nu gan ir daudz swag!

2 1 atbildēt
Nepatīk ne Iphone, ne Samsungs. Pašai ir Htc, esmu apmierināta.
1 1 atbildēt

A varbūt pamēģiniet salocīt tādā pašā veidā tāda paša lieluma tērauda gabalu? Tas arī locīsies. 

Bet varbūt uzdosim jautājumu 'A kam tev tik lielu telefonu'?

0 0 atbildēt

paši no sevis lokās tie telefoni, kuriem viss turās uz aluminija korpusa. Noteikti, prasīsiet kāpēc? Nav noslēpums, ka telefons pie slodzes uzsilst. Tā kā, aluminijam un stiklam ir pavisam atšķirīga uzvedība izplešoties. Aluminijam nav kur likties, un telefons tad lokas.

0 0 atbildēt

i phone smako emotion kkas lidzīgs kā bībers-uzspļauj saviem sekotājiem

0 0 atbildēt

Izlasīju rakstu. Izlasīju par šo tēmu arī citur. Un jau redzu nesakritības. Samsungs pārmeta tai USA kompānijai, ka tests tika veiksts tikai uz ekrāna. Ka no aizmugures telefons būs daudz izturīgāks uz to spiedienu. Šajā rakstā viss ir otrādi. Tajā rakstā bija teikts, ka sāk locīties pie 54kg spiediena, te ir tikai 30kg. Tādad katrs kas grib, tagad palaidīs baumas par kaut ko.

PS. Telefons ir zvanīšanai nevis laušanai.

0 0 atbildēt

Man samsung galaxy s3 mini aizmugures kabatā 2 gadi vislaik un nav ne bišķu ielocījies

0 0 atbildēt