local-stats-pixel fb-conv-api

Burtnīcas un klades skolniekiem, vai jauno sātanistu pulciņa atribūtika ?29

54 44

Es gribēju jums šo to pastāstīt, iespējams ka būsiet redzējuši šos attēlus, bet es nolēmu pacelt šo topiku velreiz, lai Tu vidussmēr aizdomājies, jeb jau esi vecāks un Tev jau ir bērni.. Tad nu bliežu vaļā.. Daudziem liksies aii šis sīkums, tie ir tikai attēli, bet jau no bērna kājas sākot no multenēm līdz pat 80% skolas piederumiem ir šādas klades ar skeletgalvām, sātanismu, simboliku.. mazs bērns ir kā maza švamme kas vissu uzsūc un šādi tas viss tiek normalizēts.. šādas klades iegādājas bērni no 1 līdz 5 klasei (varbūt arī 6) Un tad tiek celtas debates, ka bērni ir agresīvi.. Vel es gribēju piebilst ka kāds ir parūpējies par šo multikulturisma propogandu. Nezinu kam būtu jakontrolē šādi burtnīcu piederumi un citas lietas, bet skaidrs ir viens, ka bērni no mazas kājas jau tiek debilizēti un morāli degradēti sākot jau no multenēm, beidzot ar pretīgajiem mūzikas klipiem.

Daudzi domās ka tie ir kaut kādi mazi nekaitīgi ķinķēziņi , bet papētot dziļāk tā nebūt nav :)

Var jau būt, ka esmu ārkārtīgi piekasīga būtne, bet nu ziniet, pie mūsu visapkārt skandētās bērnu agresijas, tik šitie vēl pietrūkst !

p.s. atradu normālas, Latvijā ražotas burtnīcas un rakstāmpiederumus Jāņa Rozes piedāvājumā, un starp citu, par tādām pašām cenām !

54 44 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Protams, ja tur būtu attainots ticigo  vadonis "dievs" ar savu bandu "enģeļiem"  visiem tas liktos normāli. Tikko sāk zīmēt virsū  galvaskausus, vai mazas velna karikaturas tā ir pasaules gals, nu ir jāsūdzās visi kļus par sātanistiem. Seklās baznīcas žurkas. 

7 1 atbildēt

Diez kas, ja ne tie pasi pieaugusie vainojami - kadam tas noteikti ir izdevigi, ka sacit, maka biezumam, ne bez iemesla sis viss.

P.S. kas vainas - 5. - brieziem uzvalkos?

4 0 atbildēt
Kāpèc uzreiz sātanisms? Varbūt kādreiz ir jāiedomājas tas, ka ne visiem eksistè tāds sātans un ne visi tādām lietām tic. Man ari bija pazistama persona, kas visu un visus mèdza iedalit vai nu sātanistos vai svètajos. emotion ...un ko tad Tu vèlèjies redzèt uz kladišu vākiem? Svètā Pètera baznicu vai Romas pāvestu? emotion Varèji tachu internetā atrast kādu piemèru.
3 0 atbildēt

Interesanti, kā ko tādu vispār atļauj pārdot grāmatnīcāsemotion

3 0 atbildēt

Mani 1. - 5. klasei galīgi neuztrauca tas, kas ir uz burtnīcu vākiem attēlots, ļoti šaubos, ka arī manus klasesbiedrus tas uztrauca.

2 0 atbildēt

Nav nevainas. Katrs redz to ko grib. Man patik noformejums. Nav visam lietam japiedeve satanisms vai velkas. Tas ir stulbi.

4 2 atbildēt
Vsyem poxuy.
1 0 atbildēt
Kas tāds ir 12.? Tur ir enkuri un jūras radības... Tu gribi teikt, ka kuģīši padara par sātanistu? emotion
2 1 atbildēt

15. Dj Sk3let in da hause emotion

1 0 atbildēt

Dažām nu tiešām nav ne vainas, bet kopumā taisnība. 

2 1 atbildēt

Hail satan.. emotion

3 2 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

14. bilde īpaši drausmīga un sātanistiska emotion

0 0 atbildēt
Atradis problemu, par ko cepties! Pff, smiekli nak! Man liekas, ka del si raksta tu neko neizmainisi, gribi teikt, ka tagad jabut Dieva simboliem virsu, lai nebutu satiniski, nozelojami, katrs cilveks saskata, ko grib, interesanti 90tajos ar 4iksteji, ka bij rock grupas kur ar bij mode tas galvu kausi? Heh, tad jau visu laiku satanisms notiek...
0 0 atbildēt
Ja sātanisms nav izdomāts, tad no kurienes tad tas ir cèlies??? Vèlos dzirdèt tavu versiju par tā izcelsmi. Religijas vai religiskie tèli ir raditi ar nolūku nopelnit un kontrolèt cilvèkus. Dievs ir pavisam, kas cits. Izprast dievu un augstāko energiju var tikai caur sevi... Jā, simboliem nozimi varam pieskirt mès paši, jebkurš no mums var energètiski iedarboties uz kautko, bet tas nav sātanisms. Es ari ikdienā lietoju simbolus, kas kādam var likties divaini vai "sātanistiski", bet man tie nozimè pilnigi ko citu. Varbūt tas, kas man ir svèts kādam liksies zaimojošs... Un nedomāju, ka so burtnicu dizainers radija šos izstrādājumus ar vèlmi ievilkt bèrnus ellè. emotion
0 0 atbildēt

Papētot dziļāk tie arī ir tikai mazi, nekaitīgi simboliņi. Krāsu plankumi un līnijas uz papīra. Nozīmi tiem piešķir tikai cilvēks dēļ asociācijām un māņticības.

0 1 atbildēt

Sāksim ar to ka par monster high nerunāt, jo sis te māca bērniem ka katram ir savi mīnusi piem. Drakulaura gīpst kad ierauga galu, frenkija ir loti neveikla u.t.t. Un man pasai loti patīk skeletgalvas tapēc - visas burtnīcas ir burvīgas(iznemot dazas pjem. ar to zirafi) emotion

0 2 atbildēt