local-stats-pixel fb-conv-api

Tetovējumu skaidrojumi,nozīmes .6

82 1

Sveikiņi spociņi . Šodien vēlējos jūs iepazīstināt ar tetovējuma veidiem . Lasiet! emotion

Tetovējuma izvēle ir visai intīma lieta, un mūsu izvēli visbiežāk nosaka estētika un emocijas. Taču, izrādās, daudziem it kā ierastiem tetovējumu veidiem ir interesanta slēpta nozīme.

82 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Interesanti, kurš visu šo izdomā? Tetovējumu nozīmi nevar izskaidrot, jo katram tā ir individuāla. Ja, piemēram, es uztetovētu lauvu par piemiņu kādam draugam vai radiniekam, kuram tas bija mīļākais dzīvnieks, tad nozīmē uzreiz ka tas ir kaut kāds spēka un drosmes tetovējums? Vai ja es uztetovēju asaru, jo vienkārši patīk vai labi izskatās, tad tas nozīme ka esmu cietumnieks? Tetovējumu nozīmi nevar izskaidrot, to var tikai katrs cilvēks individuāli, jo katrs individuāli piešķir savu nozīmi konkrētajam tetovējumam un šie ir tikai pieņemtie steriotipi.

9 2 atbildēt
Es reāli neticu visam šitam bullshitam par nozīmēm. Katrs pats tiešām piešķir savu nozīmi. Piemēram, zvaigznes tetovējums it kā liecina par tavu netradicionālo seksuālo orientāciju. Man,piemēram, tas saistās ar ģimeni. Tā kā īsti nav jēga mēģināt skaidrot nozīmi.
3 0 atbildēt

Delfīni atšķirtībā no pārējām zivīm ??????   Mudīgi uz skolu !

3 0 atbildēt

"zemākās sociālās šķiras pārstāvjiem - noziedzniekiem, jūrniekiem, prostitūtām, karavīriem, piedzīvojumu meklētājiem, izvirtuļiem" 

Autor: Kuri no nosauktajiem piemēriem neiederas?

p.s. Nākamreiz pirms ko (copy, paste, google translate) publicē, parlasi un nedaudz iedziļinies!

1 0 atbildēt