local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais mācību gads5

27 4

Kā jau vairums redz un jūt, ka tuvojas skola. Pilni veikali jauniešu un bērniem, kuri ar vecākiem iepērkas skolām nepieciešamo, kā zīmuļus, grāmatas un datorus, un telefonus.

Man ir liels lūgums visiem tiem, kuri saviem bērniem pērk šikus telefonus, un stundetiem, kuri atstāj savus datorus vienus pašus kojās bez uzraudzības - bērniem lūdzam dāvāt labāk parastu pogainīšu telefonu, piemēram, Samsung GT-S5610, lai mazi bērni nekrīt par upuri huligāniem un lai ātri tie jaunie un jaudīgie telefoni nepaliek miskastē metami. Skolās ienāk visvisādi jauni skolnieku, par kuriem jums nav ne jausmas cik viņi ir tīri vai netīri. Tāpēc labāk būsim ekonomiski, drošāki un apzinīgāki. Kā arī lūgums savus bērnus pašiem vecākiem pavadīt līdz skolai.

Stundetiem lūgums ir tāds, ka, lai, lūdzu, savus datorus ņemiet līdzi uz studijām. Kojās neatstājat vienu savu dārgo mantu. Kojās nāks daudzi studenti iekšā. Nav nemazākās nojausmas, ar kādu nodomu viņi stājas iekšā kojās un augstskolās. Varbūt viņi gaidīs momentu, kad nozagt velosipēdu, kad nozagt datoru u.c. Būsim saprātīgi un liksim soli priekšā zagļiem.


Paldies, ka izlasīji. Tas viss ir tikai ieteikums drošības labad.

27 4 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

"Nav nemazākās nojausmas, ar kādu nodomu viņi stājas iekšā kojās un augstskolās. Varbūt viņi gaidīs momentu, kad nozagt velosipēdu, kad nozagt datoru u.c."

 

Jā, čalis iestājās augstskolā, lai nozagtu datoru vai velosipēdu. Momentu tā arī nesagaidīja, kļuva par ķīmijas doktoru.

4 0 atbildēt

Nopirki  Nokia 3310 un neviens huligāns pat neuzdrošināsies vārda pateikt.emotion

2 0 atbildēt

Raksts ne par ko.

1 0 atbildēt
Kojās nedzīvošu un turpināšu spaidīt savu "vibrējošo draudziņu"
1 0 atbildēt