local-stats-pixel fb-conv-api

Kad nemiers mūs naktīs nomodā tur.3

30 0

Labs vakars lasītāji un tiem kas nesen pamodušies vel vārtās ar planšeti vai telefonu gultā raibās pidžammās, labrīt .

Uzdošu jums kādu visai retorisku jautājumu .

Kas cilvēkus naktīs tur nomodā un neļauj ne aci aizvērt , liekot to prātiem milions domu domāt ? Domājat ka atbilde ir vienkārša , ha , ne viss ir tik prasts kā tas sākumā liekas . Daži no jums bildīs , ka nomodā tos tur spēļu azarts , citi , ka kāre pēc intīmas tuvības , daži pat izspļaus ,ka dzīves trūkums , bet kas no visa tā ir patiesais?

Tad nu lūk , sēžu pie spulga ekrāna nakts biezoknī , blakus lēnām dūmakām kūp karsta tēja , bet prātā tikai viena doma - kāpēc ? Hmm kas kāpēc , ko mans prāts ar to ir domājis ? Viens no mūžīgi neatbildētajiem jautājumiem , kāpēc . Varbū kāpēc šķiet ka dzīvē mēs stāvam uz vietas , vai arī kāpēc es izdarīju tieši tā , iespējams mana dzīve tad būtu bijusi savādāka ? vai tiesa ?

Ne gluži , nomodā no mums katru tur savs iemesls.

Mans iemesls šajā naktī ir smelties drosmi un spert soli savām vēlmēm.

Kādām vēlmēm ? Es vēlos rakstīt , rakstīt stāstus , pasakas , noveles , vēlos dāvāt cilvēkiem sajūtu it kā viss kas notiek grāmatā ar galvano varoni notiktu arī ar viņu pašu , vēlos lai lasītāji jūt piedzīvojuma trīsas kad stāstu varoņi staigā uz naža asmens un brīžos kad tiem draud nāves briesmas , lasītāji izbīlī sastingst un bīstas par varoņa likteni .


Un kāds ir jūsu bezmiega cēlonis ?

Ar šo rakstu esmu apņēmies sākt jaunu posmu savā dzīvē un neskatoties ne uz ko sasniekt savu Rakstnieka sapni.

Laiku pa laikam es rakstīšu stāstus , kuru tēmas izvēlēsieties jūs.

Tēmas var būt vis dažādākā žanra , romantika , šausmene , fantāzija , kā teiksiet tā būs . Vienīgais jūsu ir daudz , tad nu iekomentējiet tēmu un iemeslu ,kas jūs tur naktīs nomodā. Izvēlēšos vienu un drīz vien centīšos jūs pārsteigt ar jaunu rakstu.

Kā tika mācīts man skolā beigās vienmēr jābūt "Paldies par uzmanību" emotion

30 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://oriģināls
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ja tas tiešām ir tavs sapnis, kam gribi sekot, tad raksti par sev pašam tīkamu tēmu- saki, kas tev ir sakāms, kas sakrājies uz sirds. Gan jau būs vēl kāds, kuram tas interesēs.

Nav noteikumu- tikai tu pats!

2 0 atbildēt
Romantika, fantāzīja. Mani tur nomodā pa naktīm spoki.lv
0 0 atbildēt
Mani nomodā tur viss, kas vairs nav labojams un, ko es darīšu vēlāk. emotion žanrs nav jāizvēlas mums. Tas ir jādara tev, lai pašai/am patiktu tas, ko radi. emotion
0 0 atbildēt