local-stats-pixel fb-conv-api

Pārsteidzoši fakti par smēķēšanu.32

Var teikt visi ikdienā sastopas ar smēķēšanu. Liela daļā smēķē paši. Tad ir tādi kuri ar smēķēšanu sastopas, jo viņu tuvinieki vai draugi smēķē, bet gadās arī tā, ka citi ar to sastopas netiešā veidā un tikai tās redz veikalā. Tātad šodien fakti par šo paradumu. Un pateikšu savu viedokli par šo tēmu uzreiz. Es nesmēķēju un arī netaisos to darīt, kā arī nekritizēju tos kuri to dara, jo tie galu galā ir viņu ķermeņi. Ja viņi vēlas tos bojāt lai to dara. Neaicinu nevienu arī smēķēt, jo tā tas viss aizsākas. Tu pamēģini vienu cigareti, tad vēlvienu intereses pēc un beigās pēc vairākiem gaidem attopies ka tu vairs nevari beigt.

483 2 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Bļin brīnums ka es vēl neesmu nosprādzis  emotion

24 0 atbildēt

Paldies Dievam, ka es nepīpēju. Pārāk daudz esmu pārcietis, lai atgūtu veselību pēc astmas, lai tagad sāktu smēķēt. Tāpat arī neļauju savā klātbūtnē un mašīnā nevienam smēķēt, jo riebjas svešus, indīgus dūmus ostīt.

No kāda alus kausa gan neatsakos, ja neesmu pie stūres, vai nav jāstrādā, bet smēķēt - nekad mūžā.

20 4 atbildēt
Neviens jau neēd asfaltu.
13 0 atbildēt

Kas tieši tajos faktos bija pārsteidzošs? Vai kurš fakts bija pārsteidzošs?

3 0 atbildēt

Nepīpēju, naudu ir kur likt! emotion

Bet nu katrs dara kā grib, ja vāji nervi tad lai uzpīpē un nomierinās.

3 0 atbildēt

atceros, pirms vēl sāku pīpēt izlasīju ka smēķis mūžu saīsina par 7-8 minūtēm... ''pie dirsas'' nodomāju un sāku pīpēt...

a tagad jau uzlikuši 11 minūtes.... bļin, parīt būšu beigts :/

2 0 atbildēt

Es kādu laiciņu atpakaļ pārgāju uz e-cigaretēm.Tagad jau jūtos kā eksperimentālais trusītis cilvēcei... Zemteksts - nesmēķē vispār ! emotion

2 0 atbildēt

Cik ticams ir 2. fakts?

2 0 atbildēt

BLIN KĀ IZBESIJIS KA KAIMIŅI PIPĒ emotion

2 0 atbildēt

mēs varāk iegūstam vēzi caur mūsdienu pārtiku... 

1 0 atbildēt

Es gan pie katras izdevības kritizēju, ja kāds man blakus sāk pīpēt. Ņem savu cigareti un GTFO!!!!!

1 0 atbildēt

padomāsim loģiski un matemātiski - manam vecajam ir 65 gadi, sāka viņš pīpēt 14 gados, tātad pīpē viņš 51 gadu, no tā izriet - gadā ir 12 mēneši vidējo aritmētisko pieņemsim, ka mēnesī ir 29 dienas, 12x29=348 dienas, dienā vidēji pieņemsim, ka viņš dienā izpīpē 15 cigaretes, rēķinām tālāk - 348x15=5220 aptuvenās izpīpētās cigaretes gadā, tātad 5220x51=266,220 izpīpetās cigaretes 51 gadā un pats galvenais iznākums 266,220x11=2,928,420 saīsinātās minūtes pa 51 gadu cik tas sanāk stundās, dienās vai mēnešos rēķinat paši.

1 0 atbildēt
Nu manam jau makten patīkās papīpot. Ko tu centies panākt publicējot šādus rakstus?
1 0 atbildēt

2. "fakts" ir spēcīgs... jā... sensenos laikos runāja par 2-3 minūtēm, te komentos jau kādam tās ir bijušas 7-8 min. pēc gadiem pieciem gan jau sasniegs kādas 25-30 minūtes.  3. fakts - vēl varētu parēķināt cik vielu satur pārtika, pēc tam izdari secinājumus - neēd, nedzer, nepīpē.

1 0 atbildēt

Es nesmēķēju, jo man ir motivācija nākotnei un tā ir "kļūt par Latvijas karavīru".

6 6 atbildēt

Butu zinajis nebutu sacis, jau 2 gadi meginu atmest, kka nesanakemotion emotion emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

vectēvs vai vecais(tēvs) da man pupu izas un banānu laksti tas ir, bet pagaidām nedomā atmesties vēl gadus desmit, saka sagaidīšõt mazbērnus tad metīšot nost šito pasākumu kura saucas par dzīvi, speciāli netaisu sīkos lai dzīvo ilgāk emotion

0 0 atbildēt

Es nosmēķēju 6 gadus (24 gadi) vidējie dienā 1 - 2 pakas. Tad man apnika un nesmēķēju. Tiešā nozīmē apnika. Pat nejutu nekādas izmaiņas kad nesmēķēju. Vienīgi darba vietā pauzēs nebija ko darit emotion bet tas tā. Nauda jau vairāk nepalika - tā izgāja citās lietās. tagad novembrī bus 2 gadi kopš nepīpēju. Tā kā ja vari nepīpēt - tad nepīpē emotion Vai es iesaku izmeiģināt? Izmeiģināt vajag daudz ko .. 

0 0 atbildēt

un neiskatās ka vecais taisītos sprāgt nost...

0 0 atbildēt

Arvien biežāk un biežāk tiek cilāts šis sāpīgais jautājums, taču vai mazinās tāpēc smēķētāju skaits. Ļoti neapdomīgi ir jaunie vecāki, sevišķi māmiņas. Bērnam jau no mazotnes netieši tiek veidots uzskats, ka ,esot pieaugušam ,ir kruti pīpēt. Pārāk maz  informācijas par smēķēšanas postošo ietekmi uz organismu. Mums ir tik  daudz dažādas reklāmas, taču par pīpēšanu tikai tik daudz, ka tas esot kaitīgi. Bet kāpēc kaitīgi ???  Arī šajā rakstā  minētais neiedarbosies uz smēķētājiem.

0 0 atbildēt