local-stats-pixel fb-conv-api

Krievija iznīcina tonnām pārtikas33

152 3

Smoļenskas apgabalā poligonā «Gusino» ceturtdien ar traktoru sabrauktas sešas tonnas tomātu un vairāk nekā 55 tonnas nektarīnu un persiku, kuri bijuši ievesti no Eiropas Savienības, iespējams, no Grieķijas, pavēstīja Krievijas Federālā veterinārā un fitosanitārā dienesta «Rosseļhoznadzor» pārstāve Svetlana Zemčenkova. Kā arī 9 tonnas siera.

Bet kā būtu šo pārtiku atdot pensionāriem, daudzbērnu ģimenēm, kara un Černobiļas veterāniem, kuri nedzīvo tik šiki, kā Kremļa runas vīrs, kura roku rotā pusmiljona eiro vērts rokaspulkstenis?

/Kā ziņots, Krievijas prezidents Vladimirs Putins 29.jūlijā parakstīja rīkojumu, kas paredz iznīcināt pēc 6.augsuta ievestos sankciju sarakstā iekļautos produktus. Tas attiecas uz lauksaimniecības produktiem, sieru un pārtikas produktiem, kas importēti no valstīm, kuras ieviesušas sankcijas pret Krievijas pilsoņiem un uzņēmumiem. Lēmumu par iznīcināšanu pieņems atbildīgie dienesti - «Rospotrebnadzor» un «Rosseļhoznadzor»./



152 3 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Krievs nav tautība, tā ir diagnoze emotion  

P.S. Tabaku un alkoholu jau nevar iznīcināt, pārtikas produktus jāiznīcina..

35 0 atbildēt

emotion Krievi 

33 0 atbildēt

Nākošais video būs kā viņi raks to visu ārā emotion

26 0 atbildēt

Idioti

23 0 atbildēt

Šis tiešām ir kaut kas unikāls. Normālā valstī šim vajadzētu būt pēdējam pilienam. Alkohola, cigarešu iznīcināšana - ok, bet labu un uzturā lietojamu pārtiku, kas vienkārši ir pretrunā ar viņu sankcijām... Kaut kas apbrīnojams!

22 0 atbildēt

Tā, taču ir Krievija. emotion

14 0 atbildēt

Drīz politiķi Krievijā izlems arī iznīcināt skābekli, kas iekļūst Krievijas teritorijā no Latvijas un citam valstīm. 

11 0 atbildēt

Daļa tautas knapi spēj savilkt galus bet šie paņem un iznīcina tik daudz pārtikas. Vismaz būtu trūcīgajiem atdevuši

11 0 atbildēt

KAut ko tādu laikam var izdarīt tikai putinveidīgie - labāk savu tautu mērdēs badā, lai tikai pierādītu kādam, ka mēs jau varam paši... POstoša augstprātība! 

10 0 atbildēt

Ja paskatās uz siera ritulīšiem, kurus nīcina, var redzēt melnus plastmasas cipariņus. Es bērnībā PSRS laikos tādus kolekcionēju, bet tagad vienīgā valsts. kur tādi vel eksistē, visdrīzāk ir Krievija- nu varbūt vēl Baltkrievija.

Fake. Visdrīzāk tas siers ir ražošanas brāķis, kurā, piemēram, ir liels toksiskās sviestskābes daudzums, un 100% pašu krievu ražojums.

Visdrīzāk tas pasākums ir bojāto produktu iznīcināšana kādā izgāztuvē, jo pie tā korupcijas līmeņa, kāds ir Krievijā, visus nepareizos produktus pa kluso garantēti kaut kur iztirgo.

7 0 atbildēt

Ne nu vnk būtu vismaz vienu labu darbu izdarījuši atdevuši trūcīgajiem, vai dzīvniekiem, bet nē paņem un vnk iznīcina, pienāks badu laiks, tad nožēlos...emotionemotionemotion

5 0 atbildēt
Par šādu rīcību nākotnē saņems bada laikus.
4 0 atbildēt

Tagad domā ka baigi lielo skādi izdarīja citiem, tāpatās eiropa ir stiprāka pa tiem utainajiem.emotion

4 0 atbildēt

...kamēr citur nav ko ēst, šitie mīca persikus! PSC! 

2 0 atbildēt

nu ko lai saka, slimie sūdi viņi ir emotionemotion sist tādus un mērcēt! emotion

2 1 atbildēt

Nemaz tik liela tā pārtyikas kaudze tur neizskatījās. Vai maz fūre tur bija.

0 0 atbildēt

Nē! Tas ir jādara Savienībai, ne katrai tās dalībvalstij atsevišķi. Ir totāli absurdi, ka Savienībai nav kopējas ārpolitikas joprojām...

Vai ir daudz tādu, kas tic aizliegtu vai nelegālu preču iznīcināšanai? Tas, ko parāda sabiedrībai, ir spļāviens jūrā - neviens pie pilna prāta neies tādas tonnas preču nīcināt.

0 0 atbildēt

Varu tikai iedomāties cik daudz tur lapseņu  uz saldajiem persiku putriņām salidos emotion

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt
I avatarsI

Mēs visi esam politisko spēļu upuri, cilvēki vairs neredz patiesību aiz propogandas, kāpēc krievs ir krievs  un latvieties ir latvietis, tāpēc ka politiķi tā nolēma, ar propogandu tiek mainīta domāšana un uzvedība, tieši tāpēc krievi tā uzvedas, jo tie tā ir ieprogrammēti, tauta ir materiāls kurā iesūcināt kādu ideju un patiesībā Krievijas politiķiem tas ir veiksmīgi izdevies, bet nedomājiet ka eiropā nekas tāds nenotiek, vienkārši šeit ir citi mērķi, un ir savādāks izpildījums. Nedomājiet, ka domājat brīvi, pamatā Jūs domājat to, ko Jums pateiks.

0 2 atbildēt