local-stats-pixel fb-conv-api

„Kā pareizi sist sievu”70

670 8

Ir sarakstītas vairākas grāmatas par islama etiķeti. To autori paskaidro, kāda sieva ir pelnījusi kāvienu, ar ko tieši viņa būtu sitama, pa kurieni viņa būtu sitama un kas būtu viņai jāsaka kāviena laikā.

670 8 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Sūdīgi ap dūšu palika to musulmaņu  uzvedības  " normu " murgu buķeti lasot, tādu kultūru negribu redzēt Latvijā ! emotion

Vai sieviete ir mazvētīgāka par vīrieti ?  Kas uz šo jautājumu atbild, lai pasaka, vai uguns ir vērtīgāka par ūdeni ?   / K.Šleihs. /

62 1 atbildēt
Man tas liekas pretīgi un neraugoties uz to uzskatu, ka tie vīri paši sevi šādi pazemo pasaules priekšā. Es laikam esmu no tiem cilvēkiem kuri uzskata - Ja esi sitis sievieti, esi nositis sevī vīrieti. Protams, jā, to visu ietekmē sievietes uzvedība kura var tiešām izvest no rāmjiem, bet vai sitot to var atrisināt?
35 1 atbildēt

Pašaizsardzībai?!

33 0 atbildēt

Uzskatu ir tikai viens racionāls iemesls iekraut sievietei. tas ir gadījumos kad Sieviete pati lien virsū ar kaušanos.....

Kas attiecas uz Musulmaņiem, ko lai dara tā ir viņu kultūra...

Taču palasot vēstures grāmatas, kautvai par to pašu osmaņu impēriju esmu sapratis, viens ir gudri muldēt par to kā Tu pērsi ar pātagu savu sievu otrs to izdarīt.. Kapēc, tapēc ka Fakti liecina par to ka bieži vien vīrs ātri vien pats nokļuva zem sievas papēža.. Tapēc ka Šariats tikpat strikti un skaidri nosaka arī sievietes tiesības un parsības mani dārgie tur ir arī visai augstas. Kā piemēram Sievai ir jābūt apmierinātai ar seksuālo dzīvi kā arī ar Dzīves apstākļiem... Kā arī ja sieviete tika pārāk daudz klapēta varēja arī nākties atbildēt viņas ģimenes priekšā, jo tāda lieta kā zila acs vai lauzti kauli bija sodāmas rīcības, arī pret savu sievu..

Tas kas te ir sarakstīts tā ir tikai viena monētas puse emotion Musulmaņu kultūra ir tikpat sarežģīta ja ne sarežģītāka kā mūsējā..

31 1 atbildēt

Tad jau rodas jautājums, kas mūsdienās kļūst strīdīgs starp daudziem vecakiem: vai var sist bērnus (meitu)? 

Protams, ja ir tāda kultūra, kur tas ir pieņemts, pašaprotams, tad arī viņiem tas neliekas nekas slikts. Latvijā, cik zinu, nav izkopts šāds kulturas paveids un, manuprāt, šāda rīcība ir diezgan amorāla, ja enskaita nejaušos brīžus, kad netīšām uzmet kādu pagali pa galvu, netīšā!

Protams, arī 50 nokrāsās ir pieļaujama sišana, ja tā nav vardarbiska, bet citāda, bet tas jau tikai grāmatās notiek.

emotion 

31 2 atbildēt
Kāds spēj iedomāties, kā tiek sists ar zobubirstīti? Tu man skaties, tūlīt vēl dabūsi! Nu, pie reizes arī zobu pastu atnes!
25 0 atbildēt

Manuprāt, ir pareizi nesist nevienam. Neatkarīgi no tā - dzīvnieks vai cilvēks. Vēl jo vairāk bezjēdzīgs šķiet dalījums dzimumos.

Lielākā daļa reliģiju ierobežo un noniecina sievietes kā zemākus radījumus.

19 0 atbildēt

Ja tu pacel roku pret sievieti, tad tu vairs neesi vīrietis! 

17 1 atbildēt

Musulmaņi ar savu Alahhu aizgājuši galīgā ānusā. Pašiem vaig uzsist saulesbrilles no firmas kulaks. emotion

17 1 atbildēt

Ja reiz viņiem tāda ir ģimenes dzīve,tad nav brīnums,ka viņu vienīgais darbs ir terorisms-spridzinātāji!

13 1 atbildēt

Sist sievietes ir zem cienas.... Musulmani nav ipasi intiligenti, drizak dzivnieki.....

Sieva pasaka: Ej pats tiri maju man darbs....

Es teiktu: Labi izstirisu un viss ok, tikai pati nakamreiz tirisi mana vieta... 

Un viss ir ok.... Ja musulmanu sievas ir ari divainas...... Bet rokas pacelt roku, nekad, ja man sistu es tikai pieliktu roku prieksa un teiktu: Tici man kada vecene tevi ari paklapes.... Viss nak atpakl..... 

12 0 atbildēt
Ja man kāds vīrietis atļautos iesist, viņš pats tādu kāvienu dabūtu , ka aizmirstu cik vecs ir. emotion
12 1 atbildēt

Nu islāms ir barbarisks, lai gan pirms 5-6 gadsimtiem "svētie" katoļi maz ar ko atšķīrās no musulmaņiem. Dedzināšanas, spīdzināšanas utt.

10 0 atbildēt

viss pieņemu islamu

15 5 atbildēt

Uzkatu, ka vienīgā reize, kad sievietei var sist, ir uzsišana pa dibenu.

9 0 atbildēt

Tieši nesen Pakistāņu kebabnīcā pamanīju flajeri "sievietes islāma ticībā", vai kaut ko stipri līdzīgu. Tur gan bija teikts, cik lielā godā ir islama sievietes. Par sišanu laikam piemirsa pabrīdināt. 

6 0 atbildēt

Ar tādu, kas var sist sievietei, nekad nedzīvotu. Nepiedotu pat vienu sitienu. Tā nav  varonība izrādīt savu fizisko spēku pret vājāko.

6 0 atbildēt

Jāpiemin, tas ,ka ne visi islamticīgie sit savas sievas, citim tas liekas nepieņemami, citiem norma un attaisnojums. Ir modernās islama valstis , kur sišana nav aktuāla , bet reliģiskajās islama valstis tā, diemžēl  ir pierasta parādība.

5 0 atbildēt

Tas ir stulbi, lasot par visu šito sievu sišanu.

It īpaši bija rakstīts ka sievietes vajag sist lai viņas nevērstos pret vīrieša gribu. Sievietes ir tikpat līdzvērtīgas kā vīrieši!

7 2 atbildēt

Kaut kāds sviests! emotionemotion Tikai garā vājš vīrietis uzdrīkstētos sist sievietei.

4 0 atbildēt