local-stats-pixel fb-conv-api

Pensionāre - sērijveida slepkava10

319 1

27. jūlijā Sankt-Pēterburgā tika aizturēta 68 gadus veca pensionāre Tamāra Samsonova, jo viņa tiek turēta aizdomās par savas kaimiņienes slepkavību, kuras ķermeni, bez galvas un rokām, atrada 26. jūlijā. Torss bija ietīts dušas aizkarā un ticis izmests netālu no Samsonovas dzīvesvietas, kur arī 3 dienas atradās, kamēr garāmgājēji neizdomāja painteresēties par vīstokļa saturu.

Tā kā ķermenis bija izmests turpat starp dzīvojamajām mājām, tad izmeklētāji pieņēma, ka slepkavai nav mašīnas un tas varētu dzīvot tur pat netālu

Nogalinātā bija 79 gadus veca pensionāre Valentīna Nikolajevna, kura tik pat kā neizgāja no sava dzīvokļa veselības stāvokļa dēļ. Tamāra Samsonova viņu apkopa un dzīvoja viņas dzīvoklī. Izmeklētājiem ierodoties dzīvoklī un apskatot vannas istabu, viņi atrada asins traipus un svaigi pieliktu dušas aizkariņu. jautājot par iemesliem šādam vannas istabas izskatam Tamāra Samsonova paskaidroja, ka Valentīna Nikolajevna viņu esot tik ļoti apvainojusi, ka vienīgā iespēja esot bijusi viņu nogalināt. Vispirms noslepkavotā tika noindēta, bet pēc tam ķermeni vannā sadalīja pa daļām.

319 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.fontanka.ru/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

no šī stāsta iznāktu laba šausmu filma. Un tagad es vēl vairāk uzmanīšos no pensionārēm, un pensionāriem. Un vsp aizdomīgiem cilvēkiem. Mana kaimiņiene man arī šķiet aizdomīga. Viņa netaisa ciet poda vāku, un nažus liek turētājā ar aso galu uz augšu.

22 0 atbildēt

Skaidrs ar ko babuļi nodarbojās, labāk tomēr viņām dot vietu sabiedriskajā transportā.....

5 0 atbildēt
Darbs Vinčesteriem?
2 0 atbildēt

Šī vecmāmiņa tevi pārbaros līdz nāvei.

2 0 atbildēt
Bij ,jau paspeju to visu tur izlasits ,sis ir tikai copy /paste ;D
2 0 atbildēt

galvu, kājas un rokas izvārija restorāna cienīgā zupāemotion 

0 0 atbildēt

mmm plaušiņas. Noteikti gatavojusi pildītās pankūkas ar gaļu.  emotion 

0 0 atbildēt