local-stats-pixel fb-conv-api

Sūrā dzīve. NĒĒĒ! :| Literārās sadaļas pagrimums.51

507 8

UZMANĪBU! KONKURSS, KONKURSS, KONKUUUURSSS!!!
http://spoki.tvnet.lv/konkursi/Literaturas-konkurss/787124

Sveiki, kaķēni, man ir tlīspacmit gadi un es esmu maza, pretīga šmara. Mana mīļākā grāmata ir Krēsla. I love u Edward! Un , protams, vislieliskākais seriāls „Gossip girl” , kas sagandē manas nenobriedušās smadzenītes. Tāpēc es rakstu smeldzīgu romānu par dzīves netaisnību. Es zinu, kas ir DZĪVE! (Seko narcistisks perfektā auguma apraksts)
Un mana pirmā mīlestība mani krāpa ar manu labāko draudzeni, kurai ir 11 gadiņi… Pasaules gals, eju lekt Daugavā. Vai uzrakstīt romānu par pirmo mīlestību, labākā drauga nāvi, vientuļo pelēko peli un labākās draudzenes nekrietno nodevību, jo viņa, būdama eņģeļu sugas pārstāve sāka flirtēt ar seksīgu dēmonu no elles. Ak, es nespēju to pārdzīvot! Eju paraudāt savu bagāto vecāku muižā. Un neiešu uz viņu korporatīvo banketu, jo tur ir tas briesmīgais Emanujēls , kurš mani piekrāpa! Šņuk. Un Olīvija, mūsu ģimenes kalpone vispār ir nelietīga maita! Atkal neļāva man dzert vīnu ar draudzenēm. Tāpēc eju uz kapiem pagraizīt vēnas. Varbūt satikšu savu sapņu princi-vamīru… ^^ Un vispār es rakstu SEV! Nepatīk – nelasi!
NĒ, [cenzēts].

SADEDZ ELLĒ!

Vai vismaz nomirsti! :|
Kad 2012. gadā šo pārdomu rakstu pirmo reizi publicēju, viss bija slikti. Nekas nav mainījies.

507 8 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Pirmais punkts - Harijs Poters, kuru izdomājusī rakstniece kļuva par miljardieri. Padomi labi, bet varbūt vajag atrast romānus, kas tiešām neatbilst katram no punktiem? Tīri profilaktiski, lai galvā nesakāpj, ka zina kā pareizi uzrakstīt.

0 0 atbildēt

Sēdies "pieci"! emotion 

Esmu saķēris to tevis pieminēto "Writers block" vīrusu, jeb kā teikt - esmu palicis slinks.

0 0 atbildēt
Nu, es savus darbus necelšu augstu. Es tikai izmeginu. Zinu, ka neka laba nav manos darbos, bet es censos neieklauties citos.
1 2 atbildēt

Vēlētos uzzināt, kādas Tavas grāmatas ir pieejamas Latvijas grāmatnīcās vai bibliotēkās, ja vari šādi noķengāt cilvēkus, kuri cenšas izpausties savā iztēlē. Un par tiem mainstream plotlines. Lai tak raksta. Vai tev no tā ir silts vai auksts? 

1 3 atbildēt