local-stats-pixel fb-conv-api

Ko Tu domā par viendzimumu mīlestību???109

Viendzimumu laulību legalizācija mūsdienās ir kļuvusi par ļoti aktuālu jautājumu daudzās valstīs, par šo problēmu sabiedrība pauž visnotaļ atšķirīgus viedokļus. Tiesa gan, nevajag domāt, ka šī problēma parādījās tikai 21.gadsimtā!

Šajā rakstā ir salasītas bildes un daži stāsti par sievietēm, kuras neslēpa savas "ne tikai draudzīgās" attiecības!

453 10 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 109

0/2000

Man reiz jautāja, kā es skatos uz lezbiešu attiecībam. 

Nu es parasti skatos HD režīmā emotion 

62 1 atbildēt

Bieži dzird fuii geji,bet ne fuii lezbietes! Bet es esmu PAR, lai katrs mīl ko vēlas, bieži vien šādi pāri ir ilgāk un saticīgāk kopā, nekā heteroseksuāls pāris.  emotion

39 2 atbildēt

Dīvainā kārtā bildēs parādītas vienīgi sievietes. Tajā laikā nebija reģistrēti gadījumi ar vīriešu pāriem?

30 0 atbildēt

Varavīksnes mafijas pirmsākumiemotion

21 0 atbildēt
Sveiki. Um, palasot visu shito murgu, ko dazi labi te raksta, man saak saapeet galva. Es esmu lesbiete, un es neuzskatu, ka es aizieshu uz elli par miilestiibu. Es zinu, ka esmu taada jau no agras beerniibas. Esmu dzirdeejus savus vecaakus, izsakoties par mani, pazinjas. Saprotiet, Latvijaa bez aizspriedumiem dziivot nav iespeejams. Aizbraucu uz Ameriku, tur pilniiba vienalga, vai es apkeru savu meiteni vai arii mees staigajam rocinjaas vai nee. Latvijaa uzreiz visi skataas uz tevi kaa uz kropli, un tu uzreiz juuties apspiests. Tad veel shis miits, kad vienai lesbietei jaaizskataas kaa viirietim. Nee, taa diemzeel nav visaas attieciibaas. Es esmu meiteniiga ar gariem matiem, un arii mana meitene ir meiteniiga. Protams, es juutos nedaudz diivaini, kad praidaa dazi geji vai lesbietes paarsniedz meeru. Bet... tik un taa, tad kad heteroseksuaalji ir piedzeerushies, dazi labi arii kliedz, staigaa puspliki utt. Neaizmirsiisim, kad nav tikai sliktie geji, kas uzmaacaas un izvaro mazus puisiishus, ir arii heteroseksuaalji, kas uzmaacaas un izvaro. Ceru, ka nesanemshu baigo naidu, izsakot savu viedokli.
22 3 atbildēt
Kādēļ lielākā daļa no jums atbalsta lesbiešu attiecības, bet ne geju?
19 0 atbildēt

Uzskatu ka savās mājās katrs var darīt ko grib, man nav pretenziju , bet ja viņš nāk man klāt un uzbāžas ar saviem uzskatiem un savu dzīves veidu tad ātri uzzina ka nav nekāds gejs ,bet gan parasts piderassemotion

14 1 atbildēt

katram cilvēkam tiesības uz mīlestību! emotion

17 4 atbildēt

Visi tie, kas skandina- beidzot, mīlesība ir uzvarējusi! Nu Amerikā (visos štatos) un daudzkur citur pasaulē ir atzītas geju un lesbiešu laulības. Nu labi, ne jau man no tā kas mainīsies. Bet es šoreiz par ko citu. Kas attiecās uz visiem. Cilvēki priecājās, ka nu beidzot var pilnvērtīgi mīlēt viens otru, jo var aprecēties. Jājautā- vai pirms laulībām prātā joprojām bija sānsoļu grafiks? Vai pirms parakstīta papīra un publiskas izrādīšanās uzticība un mīlestība bija kaut kāds abstrakts jēdziens,kas pilnas aprises un nozīmi iegūst pēc laulību noslēgšanas? Un kā tad paliek ar tiem citiem, cilvēkiem, kas dzīvo kopā un rūpējās viens par otru? Kā ir ar tiem, jo, ja gadījumā, kas notiek un viens no tiem nonāk slimnīcā,un otrs, kā nereģistrētais partneris uz slimnīcu iet nevarēs, nebūs ļauts lemt par sava partnera ārstēšanu, ko varētu, ja būt laulājušies. Atsevišķās valstīs nevarēs palikt vienā viesnīcas nummuriņā, jo uzvārdi nesakrīt, utt. Par kopdzīves likumu bija jācīnās, lai visiem labi. Bet nē, tagad šim projektam liela, melna svītra pāri, jo īpaši taisnie to asociē ar gejiem un lesbietēm. Savs labums jāsaskata, nevis jāsacūko labas lietas ar savu tumsonību un šauro redzējumu. Pirms bļaut , ka gejiem un lesbietēm nedrīkst būt bērni- parūpējieties, lai bērnu nami būtu tukši, lai bērnu glābšanas silītēs nebūtu atstātu mazuļu, lai nebūtu vientuļo māmiņu, kas audzina mazo, kopā ar vecmāmiņu. Viņiem nebūs ko adoptēt, ja jūs paši rūpēsieties par saviem bērniem, ne tā? Un ,ja jūs par saviem bērniem pienācīgi rūpēsieties, tad neviens geju/lesbiešu pāris jums viņu neatņems, ja jūs būsiet lieliska ģimene ar mammu , tēti un mazajiem, tad neviens jums tradicionālo ģimenes modeli- neatņems.Rādiet priekšzīmi, nevis nomelnojiet kādu citu, lai uz viņu fona izceltos. Šādi cilvēki ir bijuši visos laikos un būs, un lai ir. Jo varāk jūs pret viņiem cīnīsieties, jo vairāk viņu kļūs. Dariet savas lietas, rūpējieties par savu ģimeni, pulcējiet ap sevi sev tīkamus cilvēkus, esiet laimīgi un nemeklējiet utis svešā kažokā. *** Geji un lesbietes man dzīvot netraucē. Tas, ka viņiem tīk sava dzimuma pārstāvji uz mani neattiecas. Izsaukumi-es guļu ar to un šito, un tāpēc esmu labāks un pareizāks, -man nepatīk kā no vienas , tā otras puses. Briesmīga ģērbšanās un izturēšanās, izrādīšanās ir raksturīga abām pusēm, slikti vecāki- ir abām pusēm.Ja kāds grasās piesaukt pedofīliju, tad neaizmirsrtiet, ka homoseksuālisms to nenozīmē un nepapildina.

12 0 atbildēt
Esmu uzaugusi tradicionālajā ģimenes modelī, mani ir audzinājuši ar tradicionālo domāšanu, bet, pat maza būdama, es nespēju neredzēt savu vecāku aprobežoto skatījumu uz dzīvi, - ja kaut viens mazākas sīkums cilvēkā ir savādāks, ar viņu labāk nesieties, tā mani audzināja. Esmu par mīlestību. Neatbalstu tādus uzkrītošus praidus, bet viņi to dara, jo mēs aizliedzam. Par bērniem, - vai ziniet, skolā neapsmies par citādiem vecākiem, ja citiem bērniem tiks pārtraukts mācīt tās muļķības, ko mācīja man, - citādo nevar pieņemt. Jā, es pati esmu hetero, bet es ar visām četrām atbalstu mīlestību. Viendzimuma cilvēki nevar turpināt mūsu sugu? Un ar ko mūsu suga ir izpelnījusies iespēju turpināt dzīvot, kamēr tīģeri vai citas radības izmirst? Mēs paši sagandējām šo pasauli.
9 0 atbildēt

Homoseksualitāte - slimība NĒ, ģenētiska kļūda JĀ!

Dabiskā homoseksualitāte sugās (dzīvnieki (zīdītāji) ir ap 10%), biseksualitāte ap 20%.

Un tas nav nekas briesmīgs, dabai regulāri gadās novirzes no standarta unt tas ir iemesls, kapēc daba atīstās un evolucionē.

Visa 21.gs lielā problēma ir tā, ka biseksuālie cilvēki izvēlas homoseksuālas atiecības dažādu neracionālu, bet ļoti pārliecinošu iedomu vadīti....stilīgi, esmu "citādāks", esmu individualitāte utt... un diemžēl šis ir vieglākais veids, ka pievērst sev uzmanību un justies "krutam", stilīgam, pamanītam.

 

Atgriežoties pie dabas, kā jau te minēja pilnīgi neperspektīvs pasākums sugai ir šī homoseksualitātes propoganda, jo nenotiek populācijas ģenētiskās daudzveidības saglabāšana un sava ģenētiskā koda nodošana tālāk(nē, homoseksualitāte neiedzimst). Līdz ar to popularizējot homoseksualitāti mēs iznīcinam cilvēci, kripatiņu pa kripatiņai.

 

Lai nesāktos stāsti par homofobiju utt. esmu biologs, ģenētiķis līdz ar to diezgan labi zinu ko runāju.

8 1 atbildēt

nevajag uzreiz iepīt visā diskusijā gejus, kuri dodas uz praidiem un brutāli bāž to visiem sejā. tas ir cits stāsts.

dabiski, ka gribas vienlīdzību un mīlestību visiem, kas tad cits atliek, ja tauta virsū tiem kliedz un aizliedz? es uzskatu, ka šī ir pareiza lieta un par to diskutēt nav nepieciešams, taču, protams, cilvēku domas dalīsies vienmēr. lai vai kā, par mīlestību! emotion

7 1 atbildēt

Mīlestīabi nav dzimuma, vecuma un krāsas.

7 2 atbildēt

Viendzimuma mīlestība ir galīgi garām. Kas notiek ar sunīti geju,kaķīti geju,mērkaķīti geju? Kāds dabas mērķis - turpināt sevi,radīt nākamās paaudzes. Kas ir cilvēks? Daļa no dabas. Kāds ir cilvēka mērķis- attīstīties un turpināt Cilvēci. Vai gejs ,lesbiete to var? Nē ,jo cilvēks nav hermafrodīts organisms vai vienšūnis,kas pats sevi var apsēklot. Homoseksuālisms ir ģēnētiska vai psiholoģiska vai abejāda problēma,kuru vajadzētu beigt celt gaismā. Kas nogremdēja Romu? Morālais un ētikas pagrimums-kad lielākais krutums bija "biezajiem" savākties termās un izklaidēties ar maziem puisīšiem ,piedzeroties un taisot orģijas. Mazliet sāk izskatīties pēc tā ,kas notiek mūsdienās...

11 7 atbildēt
Mans skatījums uz lesbietēm ir 720p un uz augšu līdz 4k ^>°
5 1 atbildēt

#LoveWins

Tikai Latvijas īgnaino sabiedrību ir jāizglīto šajā jomā. 

7 4 atbildēt

Homoseksuāļu attiecības nav tikai par viņu seksu.Ļoti bieži homofobi tikai uz to "skatās".Tas ir arī par laulību un mantojuma sadali.Ja, piemēram, kāds no cilvēkim, kam ir homoseksuālas attiēcības nomirst, viņa dzīves biedram nav iespējas saņemt viņa atstāto mantojumu.(lkm tā bija, īsti neatceros)

P.S neheitojiet cilvēkus, tikai tāpēc, ka viņi ir bikiņ savādāki.

3 0 atbildēt

Uzskatiet mani par vecmodīgu, bet dievs taču radija Ādamu un Ievu, nevis Ādamu un Pēteri... No bioloģijas ņemot... šādi pāri nevar vairoties ( plus mīnus dabiskā veidā) tātad izmirstoši. Un vispār... es tak neeju pa Rīgas centru vicinādams karogu un bļaudams, ka man patīk sievietes, a kapēc gomosjaki tā dara?

3 1 atbildēt

Jebkura mīlestība ir skaista!

4 2 atbildēt

Man īsti ir vienalga, kurš cilvēks ar kuru cilvēku ir kopā. Galvenais jau ir, lai viņi ir laimīgi, un nedara dažādas dumības, kuras nepiedienās nevienam izdarīt. 

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »