local-stats-pixel fb-conv-api

Ko Tu domā par viendzimumu mīlestību???109

Viendzimumu laulību legalizācija mūsdienās ir kļuvusi par ļoti aktuālu jautājumu daudzās valstīs, par šo problēmu sabiedrība pauž visnotaļ atšķirīgus viedokļus. Tiesa gan, nevajag domāt, ka šī problēma parādījās tikai 21.gadsimtā!

Šajā rakstā ir salasītas bildes un daži stāsti par sievietēm, kuras neslēpa savas "ne tikai draudzīgās" attiecības!

453 10 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 109

0/2000

A kur tad geji, tie neprecēsies? emotion 

2 0 atbildēt

Man īsti ir vienalga, kurš cilvēks ar kuru cilvēku ir kopā. Galvenais jau ir, lai viņi ir laimīgi, un nedara dažādas dumības, kuras nepiedienās nevienam izdarīt. 

2 0 atbildēt

Uzskatiet mani par vecmodīgu, bet dievs taču radija Ādamu un Ievu, nevis Ādamu un Pēteri... No bioloģijas ņemot... šādi pāri nevar vairoties ( plus mīnus dabiskā veidā) tātad izmirstoši. Un vispār... es tak neeju pa Rīgas centru vicinādams karogu un bļaudams, ka man patīk sievietes, a kapēc gomosjaki tā dara?

3 1 atbildēt

Cik var malt sitas temas. Latvia ir vis homofobiskaka valsts eiropa. Nav jegas sadus rakstus te likt. Es neskiroju cilvekus pec orientacijas. Man ir citi kriteriji pec ka pateikt, vai cilveks ir labs vai slikts.

3 2 atbildēt
Esmu par normalam gimenem ar viriesa un sievietes sakumu. Ta ir mana nostaja. Kam nepatik mana nostaja var aiziet ...uj. Esi gejs vai lezbiete ok, bet nelien mana darza un pie manas gimenes ar savu uzskatu. Un ja jau ir praids varetu organizet visparejo sexa dienu ka kina vai japana... isti neatceros.
1 0 atbildēt

Ja man neuzbāžas, tad manis pec lai viņi aiz savām durvīm dara ko grib. mani tas netraucē. 

2 1 atbildēt

Es par to nedomāju vispār! Ir citas lietas svarīgākas par ko domāt, bet nu tas ir pretīgi!

1 0 atbildēt

Tāpēc,laikam jau pret gejiem ir neiecietīgāki,nekā pret lezbietem! 

1 0 atbildēt

Lesbietes, nevis lezbietes!

1 0 atbildēt

Īstenībā Jūlija Ilustrētās zinātnes numurā ir rakstīts par to ka dažiem homoseksālisms ir gēnos jūs tak neizgriezīsiet šiem gēnus un starp citu puikiņ varbūt ieliec kādi bildīti ar gejiem.Tavā rakstā ir tikai lezbietes un liekas tev pašam kauns par to ka tava dzimuma pārstāvji ir geji. 

1 0 atbildēt

Man principā arī vienalga kurš ar kuru guļ, un kurš kuru mīl, bet ar noteikumu, ka man ar to visu nebāžas virsū un nepopularizē to ļoti sabiedrībā. Domāju, ka maziem bērniem nav jāmācās, ka bučoties puisītim ar puisīti un meietenītei ar meitenīti ir normāli, jo mācīt tomēr vajadzētu tradicionālās pretējo polu attiecības...

1 0 atbildēt
Gejiem - nē, neseksīgām lesbietēm - nē, seksīgām lesbietēm - jā, bet TIKAI heteroseksuāla vīrieša klātbūtnē.
18 17 atbildēt

M+m=+

Z+z=-

2 2 atbildēt
Pret lesbietem nav iebildumu
0 0 atbildēt

Kad būs raksts par gejiem  ? +

0 0 atbildēt

man pilniigi poo*****uj kurs ar ko nemas,bet ja gejs saaktu kerties man klaat-tad lai sarga d*****tu

0 0 atbildēt

un kas ir pēdējā bilde?

0 0 atbildēt
pēc konventiem uzreiz var just to 1% varavīkšņu bērnu
0 0 atbildēt
Ir taču radīts vīrietis un sieviete, lai radītu pēcnācējus. Tāds arī ir gandrīz katru attiecību (laulības, ilgstošas, nopietnas attiecības) mērķis. Kāda vēl viendzimumu mīlestība? Ok, neteiktu, ja vēl cilvēkiem tas būtu kādā no fetiša, izvirtību daļām, bet ne jau ikdienā. Jā, esmu homofobe. Un?
7 7 atbildēt

Manuprāt, par to jābeidz domāt. Ziniet kā tiksiet vaļā no visiem tiem praidiem? Nepretojoties attiecīgo likumu pieņemšanai(lasīt - viendzimumu laulības). Beidziet zākātes un to nemitīgi apspriest, uztveriet to kā normālu parādību(es heteroseksuāus esmu pieņēmusi un nelamājos ja uz ielas tādi bučojas, ja viņus rāda TV utt... nav tik grūti) un viss... Nebūs nekādas jezgas, praida itvaros gājienu vsp nemanīsiet, viss būs mierīgi.  emotion Vnk paši beidziet ap to tik ļoti ņemties un būs ok.

1 2 atbildēt
« 1  2  3 »