local-stats-pixel fb-conv-api

Palika garlaicīgi - nomainīju dzimumu!21

Varat brēkt, dauzīt galvu pret klaviatūru un aizstāvēt, bet šis viss liekas tika nepieņemami un amorāli...

Jā, laikam būšu vecmodīga! emotion

365 3 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

PSC, es pat negribu iedomāties kas notiek to cilvēku galvās. Kad jau esi uztaisījis visas operācijas, pēc tam saproti ka gribi būt atkal vīrietis, bet krāns jau ir nogriezts. emotion

15 1 atbildēt

Zini 2.gadījumā nav viņa paša vaina un iznākums pat ir pozitīvs.

Tāpēc, ka bieži vien šādas psihiskas traumas beidzas ar to, ka cietušais objekts sāk izjust sociopātiskas tieksmes pret pāri nodarītāju un viņam līdzīgiem cilvēkiem.

Uzskatu, ka labāks risinājums šeit ir bijusi dzimummaiņas operācija, nevis sagrauta dzīve, un , sadistiski maniakālas tieksmes, kuras būtu novedušas pie slepkavībām. emotion

13 0 atbildēt
Nu vismaz, labi, ka man nepaliek tik traki garlaicīgi. emotion
5 0 atbildēt

Nenoliegšu, ka starp transseksuāļiem ir ļoti daudz cilēku ar psiholoģiskām problēmām, bet tas nenozīmē, ka katrs no viņiem ir kaut kādā veidā "sliktāks" cilvēks. Ja cilvēks nejūtas pareizi savā ķermenī un vēlas kaut ko mainīt, tās ir viņa tiesības. Protams, ka ne vienmēr viss sanāk, bet tas, ka dažos gadījumos pārdomā, nenozīmē, ka sajūtas pirms tam nebija īstas. Absolūti nekad tas nav "palika garlaicīgi - nomainīju dzimumu".  Tamlīdzīgas lietas var ienākt prātā tikai cilvēkam, kuram liekas, ka viņam ir taisnība, jo nevar saprast citus, kas, kā izskatās, ir tieši tas, kas šeit notiek.

7 3 atbildēt
nesaprotu jeegu gulties uz operaciju galda, lai peec gadiem paardomaatu tomeer par dzimuma mainu. Ja izveelies nogriezt sev kraaninju, tad liekas mulkigi speeleeties ar taadiem leemumiem.
5 2 atbildēt

daudzi pasi ta ari nesaprot,ko tad isti grib....tada pazimesanas vien sanak

2 0 atbildēt

emotion Ko dievs nav devis, to ar biezpienu neaizpildīsi!!

3 1 atbildēt

Man darbā nesen viens anglis nomainīja dzimumu.. nja.. Šis pat bija uzrakstījis veselu vēstuli visam kolektīvam, cik viņam grūti un smagi, cik depresīvs, cik neizprasts.. 

Saucat mani par homofobu, bet neesmu labas domās par to visu.. 

4 3 atbildēt

Es droši vien esmu arī homofobs,turklāt agresīvi noskaņots homofobs,jo ne man šķiet pieņēmama homoseksualitāte, ne dzimumaiņa. Mainīja dzimumu,jo nejutās psiholoģiski ērti, jutās līdzīgāks otram dzimumam. Tad ir jāiet pie psihologa,nevis gailītis šņik šņak nost. Manā uztverē dzimumamaiņa ir bezmaz vai tā pati pašnāvība un garīga slimība vienā personībā. Kāpēc? Pašnāvība ,jo cilvēks nogalina to,kāds viņs ir piedzimis. Es piedzimstu par vīrieti,bet gribu būt sieviete. Es nogalinu sevī ārējo vīrieti ar šņiku šņaku un fake boobs ,un iekšeji nogalinu pēdējās čaļa paliekas,lai būtu "sievišķīgāks". Garīga saslimšana ,jo nespēj tikt galā ar savām problēmām. Risinājumus meklē ārkārtējus un neizprotamus. 

Atvainojos, bet senajā Spartā šie visi tranši būtu iegrūsti bedrē ,jo tur garā un fiziski vājajiem bija lemta nāve. Dabas likums izdzīvo stiprākais ,cilvēks ir daļa no dabas. Mainīt dzimumu noteikti nav stiprā pazīme. Varat mani tagad neieredzēt un saukt par homofobu ,apspiedēju,bet tāds ir mans viedoklis.

3 2 atbildēt

A, kas tur - nogrieza krānu, nepatika, pielika atpakaļ, sīka vienība. emotion

1 0 atbildēt

Zini, ja tu domā ka esi vecmodīga, jo uzskati ka geji, lezbietes, homoseksuāļi ir amorāli, tad neuztraucies.. Tu neesi vienīgā kura domā ,ka tas ir amorāli ,utt...

1 0 atbildēt

Viss ,jau navmoderni staigāt ar tādu dzimumu ar kādu piedzimi!emotion

0 0 atbildēt

šeit jau "jāoperē" būtu prāts, nevis ķermenis! bet ķermeni čakarēt jau ir vieglāk un itkā vienkāršāk...da i prātu remontēt cilvēce vēl nav iemācijusies, pagaidām.

3 3 atbildēt

esmu tv un  iisteniibaa ir ctreiz domas par ts...ir gruti dzivot manu dzivi, jo ikdienaa jatelo virietis, bet tur zini, k gribetu labak gerbties kaa sieviete, tas ir sarezhgiti...

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt