local-stats-pixel fb-conv-api

Lietainas dienas projekts - patronaustiņas10

76 2

Taka laiks laukā nav no tiem, ar ko varētu lielities, tapec izdomaju pagatavot kaut ko jaunu. Mājās atradu austiņas, un aptuveni kara laika patronas, un aidā!

76 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Ideja laba bet izskats pasūdīgs
22 0 atbildēt

sorry, bet šis ir viens no nevīžīgākajiem un neprecīzakajiem variantiem kāds redzēts.... 

16 1 atbildēt

Pirmkārt tur tā nav rūsa, bet oksīda kārtiņa, jo vara misiņa sakausējums nerūsē, ja ķīmiju esi mācijies tad to vajadzētu zināt. Otrām kārtām vispirms vajadzēja notīrīt un pēc tam tikai visu citu darīt. Trešām kārtām viena no čaulām nav šauta un varētu būt problēmas ar kapseli, ja protams nav atstāvējusi kaut kur labi dziļi zem zemes vairākus gadus tad jau nekas nelāgs nenotiks. Ceturtkārt ja tīra ar urbjmašīnu vajag labi smalku smilšpapīru un samērcēt ar ūdeni, lai nenorīvē nost visus uzrakstus. Visā visumā nevīžīgs un neglīts tev sanācis vizuālais šim projaktam. Starpcitu ja gribi ko līmēt izmanto superlīmi, jo karstā silikona stienīšu līme mīl lēkt nost no metāla daļām.

11 0 atbildēt

Vajadzēja vairāk pacensties , nopulēt kārtīgāk , neizmantot karsto līmi , bet atrast kaut ko piemērotāku, izskatās viss tāds paviršs bet ir ok.

8 0 atbildēt
Es jau izjaucu, viens vads atlodējās un iznemu lieko līmi, salikšu bik labāk un būs čotka. Kad aiziešu pec superlīmes, un salikšu, papildināšu rakstu👌🏻.
4 0 atbildēt

Skaties, ka tev tas puļķis nepaliek ausī, dēļ tās līmes  emotion

3 0 atbildēt
Noteikti smagas un krīt no ausīm laukā..
1 0 atbildēt

Nu un nah** tas bija vajadzīgs? 

1 0 atbildēt
Prikš sevīm variants nav sūdīgs.
0 0 atbildēt

ir labi.emotion

0 0 atbildēt