local-stats-pixel fb-conv-api

Tukšo kolas pudeļu pielietojums siltumnīcā? Kāpēc gan ne!27

660 5

Tas nav nekāds pasaules atklājums, un varbūt kāds par šādu pudeles pielietojumu sen zina vai ir dzirdējis/usi, taču man likās, ka būtu forši padalīties ar tiem, kuriem šis varētu šķist noderīgi.

Tātad, gadās tā, ka pērkot kolas, sprite utt. 2l pudeles, tās pēc tam malā ik pa laikam sakrājas, bet likt tās nav kur, daži izmet ārā, citi atdod tiem, kam tās vajag vai arī paši izmanto tās lietderīgi, piemēram kā es. Mēs visi zinām, ka tomātiem ir jāseko līdzi, it īpaši aplaistīšanas ziņā, vismaz katru otro dienu tie ir jāaplaista, lai beigās izaugtu smuki, sarkani un lieli tomāti. Tākā pazīstams cilvēks mums ieteica šādu lietu, tad mēs mājās izdomājām, kāpēc apliet katru tomāta stādu atsevišķi (kas aizņem ļoti daudz laika), ja var izmantot tukšās 2l pudeles un pie ūdens tiks uzreiz 2-3 tomātu stādi.

Tālāk lasām un skatāmies bildes!

660 5 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

'' choose a lazy person to do a difficult job because a lazy person will find an easy way to do it.'' Bill Gates 

21 0 atbildēt

Kas notiktu, ja tomātus laistītu ar kolu? emotion

11 0 atbildēt

Tās pudeles, lai cik dīvaini tas neizklausītos, man tā atgādina bērnību. Kad biju maziņš mani vecāki izmantoja tieši šādu pašu sistēmu un vienmēr lika man piepildīt viņas emotion Lasu komentārus un visi saka ka tā esot sliņķu metode... nu sory, bet piem. toreiz tētis stiepa augšā pa 200 metru garu nogāzi pilnas kannas ar ūdeni. A vot pamēģiniet šitā aplaistīt visu lielo siltumnīcu bez šādas' pudeļu' sistēmas. Tagad dzīvoju citur un protams viss ir uztasīts 10x praktiskāk - blakus siltumnīcai stāv šķūnis, kuram no visām pusēm ir saliktas notekas, kuras aizvada visu lietus ūdeni uz milzīgu kubulu, kuram apakšā ir pievienots krāns ar trubu kura aizvada ūdeni pa taisno līdz tomātiem. siltumnīca gan ir vairākas reizes lielāka, bet ar ūdeni šķiežamies kā miljonāri un tāpat ir pietiekami emotion

8 0 atbildēt

emotion  ir 5 reizes lielāka platība siltumnīcā bet noteikti izmeiģināšu

paldies ka padalijies ar zināšanām emotion

veiksmi tomātos emotion  

4 0 atbildēt

4. Starp stādiem uztaisi vienu garu vagu un tajā arī ielej ūdeni būs ok  emotion

3 0 atbildēt

Es noteikti palikšu pie savas laistīšanas ( sūknis ūdenstilpnē, sļūtenes galva ar spiediena regulāciju), jo kaut kā neliekas tik effektīva sistēma kā tu mums te stāsti. Dažs labs te teica ka tomātus var laistīt reizi nedēļā. Yeah... Good luck ja tu sagaidi lielu ražu no tomāta emotion Ja pienāk tomātu labākais laiks ( jo siltāk, jo labāk ) tad jālaista praktiski katru dienu. Lietus periodā parasti vajag vairāk par reizi nedēļā laistīt. Bet nu jā, es kā tomātmīlis neizprotu kā var izdzīvot ar tik mazu siltumnīcu emotion Man ir 5x18m un pat prasās lielākus plašumus. Ok, ne jau viens es viņus ēdu, bet tomēr

2 0 atbildēt

++++++++++ ideja laba! emotion 

2 0 atbildēt

Tāpēc es apleju katru otro dienu. 

2 0 atbildēt

 " jo man pudeles aptrūkās, " tak katrā latvijas pieturā pie 3svītraiņiem var dabūt 2l pudeles hihihih emotion 

1 0 atbildēt
To sauc par slinkumu emotion
0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Ummmm cik garda ķirzaciņa  emotion  uzcepi , apēdi viņu ??? emotion 

0 0 atbildēt

Moš palaidu garām, bet vai drīkst jautāt - pa kurieni ūdens nāk laukā - tas korķis netiek uzskrūvēts, vai arī pudēles sānos caurimi tiek sadurti?

0 0 atbildēt

Arī laba ideja

0 0 atbildēt

Tev laikam ne mazākās saprašanas par šādām lietām nav. 

0 0 atbildēt

es nemaz agrāk nepamanīju 

0 0 atbildēt