local-stats-pixel fb-conv-api

20 ziņas, kuras RIEBJAS SAŅEMT katram dizainerim.9

136 2

Ja tev ir sakars ar dizaina izveidi un darbošanos ar klientiem, tad tu zini, kādas galvassāpes tas tev var sagādāt! Man tevis ir reāli žēl.

Nezinu kāpēc, bet klientiem patīk domāt, ka viss dizains top vienā mirklī, viss ir par brīvu un tas it nemaz neaizņem daudz laika. Nemaz nerunājot par darba samaksu, klientiem vienmēr liksies, ka tu prasi DAUDZ PAR DAUDZ, jo tu taču neko tādu nedarīji... Skarbā dzīves patiesība.

136 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Tev ir jāpilda cilvēku vēlmes, arī tās stulbākās un ambiciozākās, jo tāds nu ir tavs darbs. Protams, tev ir iespēja likt savu cenu visam. Ja kas nepatīk, uzmet tam baigo izcenojumu. 

Stulbums ir visur un ļoti lielā apjomā. emotion

24 0 atbildēt

Daudzi no tekstiem ir nepamatotas sūdzības. Ir tā - ja es esmu klients un es maksāju naudu par to, tad es gribu produktu tādu, kādu es vēlos, nevis tādu, kādu tu gribi. Kaut kā stulbi liekas fakts, ka man būtu jāmaksā par labojumiem, kuriem jau vajadzēja būt sākotnējā versijā, bet tie tur nav, jo kāds tos tur neielika. Neviens darbs nav tāds, kurā viss būs kārtībā jau pirmajā reizē. Tikpat labi pavārs var uzcept un pasniegt omleti klientam, kaut gan tas pasūtīja sviestmaizi, un tad skraidīt apkārt un sūdzēties cik klients ir izvēlīgs.

11 0 atbildēt

nuu.. 50/50 Dazi teksti ir diezgan pamatoti, kas liek domaat, ka dizaineris pats ir kaitinoss un juutas kaa pasaules naba un tapeec ari tiek uzmests. Ja klientam nepatiik suns un aizkari, tad aizvaac to sasodiito suni un citus aizkarus. Tas ir Tavs darbs veidot dizainu kaadu veelas klients, par to Tev maksaa.

Vel jo vairaak stulbi ir paarmest cilveekiem par uzdotiem tehniskas dabas jautaajumiem. vinjiem taa ir svesa lieta, pilniigi normaali, ka pat paplasinaajumus neatpaziist.

Pats ikdienaa straadaaju ar klientiem, ar vinji ir jaaciena (vismaz jaaliek taa justiesemotionsmi: un jaamaak runaat, nevis kaa maaku taa mauju. Tad ari nav nekaadu probleemu pat ar kaitinosaakiem tipiem

3 0 atbildēt

Nu daži teksti tur ir pamatoti.

4 2 atbildēt

žanra klassika -  Klients: Mēs izstādē redzējām vieniem ražotājiem foršu video reklāmu. Vari mums uztaisīt tādu pašu? Pēc tam, kad esmu noskatijies atsūtīto "paraugu" - lielbudžeta holivudas cienīgu gabalu, prasu: Budžets? Klients: emmm... nu.. budžeta nav. Bet vai varam vismaz kautko līdzīgu?

1 0 atbildēt

Es no šīs problēmas tiku vaļā. Netaisu mājaslapas (UX un PSD only), ja budžets nav, vismaz, 600 Eur. Atkrita visi kapeiku p*sēji, līdz ar to pārējās problēmas arī pazūd

1 0 atbildēt

emotion emotion

0 0 atbildēt
Lol
0 0 atbildēt

taa jau parasti ir. saka, lai uztaisa "kaut ko", bet peec tam saka, ka nepatiik vai nav tas. un rodas probleemas. shitaa nav ar tiem, kas sakariigi izklaasta ko un kaa vajag, un, ja, protams, otrs arii uztaisa, kaa bija saakumaa plaanots

0 0 atbildēt