local-stats-pixel fb-conv-api

Problēma, kura kļuvusi par ikdienu8

112 0

Cilvēkam patīk visu vienkāršot, tas arī ir iemesls, kurš veicināja strauju tehnoloģiju attīstību, salīdzinot ar to, kas bija 15 gadus atpakaļ un tagad. Paskat, cik daudz jaunu iespēju, kuras sniedz mums tehnoloģījas, bet visam ir arī sava sliktā puse. Runājot par lietu, raksts ir par datoratkarību, par to, kā man pašam ir nācies ar to saskarties un , kā ar to tiku galā. Pamanīju, ka spokos par šo tēmu ir runāts jau iepriekš, bet tie ir, galvenokārt, balstīti tikai uz interneta materiāliem.

112 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

no datoratkarības tevi atbrīvos ofisa darbs ar datoru....aizejot mājās, tu to tizlo kasti vairs negribēsi slēgt iekšā emotion

8 0 atbildēt

tur arī velk pēc senču nopelna - darbā noguruši, iesviež sīcim rokās tableti vai dzen pie kompja. Galvenais, lai liek mieru.

3 0 atbildēt
Chipi zem ādas nemaz nebūs vajadzigi, mums jau varétu teikt ir kkas lidzigs, mums visiem ir telefoni. Caur tiem var gan noklausities, gan izsekot cilveks.
2 0 atbildēt

Dators ir kā līdzeklis, vai nu to izmanto darbam, vai priekam, vai laika nosišanai. Vaina nav datorā, vaina ir pašā cilvēkā. 

1 0 atbildēt

"Nu kādēļ viss ir jādara elektroniski?"

- tad jau alkoholiķis arī var teikt "nu kādēļ ir jāražo alkohols, tikai posts no tā"

Citiem vārdiem sakot, izvelc labumus no datora, bet no sliktumiem izvairies. Ja uzreiz nav skaidrs, kas ir kas, tad saraksti uz lapiņas, kādi ir labumi un kādi sliktumi. Ja nespēj atšķirt, nu tad ... emotion

2 2 atbildēt