local-stats-pixel fb-conv-api

Slimnīcas Dzīve34

414 29

Otrā diena slimnīcā pēc operācijas. Nekas diži nemainījās, bet vismaz ir dzīvs. Kaspars atbildēja uz atbalstītāju komentāriem un protams arī heiteru.

Pirmās dienas video!

Trešās dienas video!



414 29 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Nevaru nepiekrist, tiem, kas teikuši, ka pats vainīgs, dēļ visiem tiem jūsu CHALLANGE, tas noteikti visu paāsināja, bet tas nav bijis cēlonis problēmai... Nebūtu to darījuši, nebūtu iespējams čūla un operācija.

Ja ārsts zinātu, ko jūs esat, darījuši... 

Man pašam bieži ir bijušas problēmas ar kunģi, aizgāju pie dakteiem, analīzēs konstatēja - hronisku, aktīvu gastrīdu.

Lai izvairītos no čūlas, man jāievēro regulāras ēdienreizes ar normālu ēdienu, nevis kādās maizītes, vai citi junkfood, nedrīkst ēst asus, treknus ēdienus, nedrīkst lietot pārmērīgi alkaholu.

Kā Kaspars teica ēda asus ēdienus + jūsu video esmu redzējis, ko jūs ēdiet, pirms tam pusdienu, iepriekš, speciāli neēdāt, pēc tam vemjiet. Kuņģis nesaprot, kas notiek, tur savairojāš nevēlamās baktērijas kautkādas, kas veicina iekaisumu and shit, neēsmu dakteris, tik zinu ko kā man teica, un pieliekot loģisko domāšanu pats zini, kas cilv. organismam ir labi, kas nē. 

Cilvēkiem organismi atšķirās, ja vienam no kādas rīcības nekādas sekas, nav nenozīmē, ka tev nebūs. Beidziet rīt sūdus, labi ka nelietojiet alkaholu, cik zinu...

Tas mans personīgais viedoklis, protams veseļojies un vairāk domā, par sevi, nevis par LIKEiem.

29 0 atbildēt

Mēs tagad sekosim katru dienu līdzi tam, kas notiek slimnīcā?

Manuprāt, jūs vienkārši sapratāk, ka uz nelaimes rēķina var iedzīvoties, un dabūt vairāk plusus. emotion

11 1 atbildēt

tā teleportēšanās bija rēcīga!emotion

14 4 atbildēt

TAS VISS NOTEIKTI NO TĀ TUALETES ŪDEŅA, TĀ KĀ PATS VIEN BŪSI VAINĪGS.

8 0 atbildēt
12 avatars12

Varu pateikt tikai dažas lietas:

1. Jūsu video, lai arī tos es neskatos, jo mani varētu pieskaitīt pie heiterēm, ir diez gan, kā lai to pasaka, ne manā gaumē. Un ne daudzu cilvēku gaumē.

2. Ne heiteru dēļ tev tur tas čūlas plīsums, bet tādēļ, ka bāz mutē melnzemi utt. un tā joprojām.

3. Heiteri jums ir arī tādēļ, ka jūs uz visiem ne tik labajiem komentāriem atbildat ar apvainojumiem. Ja jūs padomātu kā savus video tad uzlabot, jums būtu vairāk fanu un mazāk heiteru.

4. Komentārus pie jums pati īpaši nerakstu, jo nevēlos saņemt atbildi par to, ka es esmu daune/idiote/stulbene (kā nu kuru reizi).

5. Es atzīstu to, ka daži vienkarši raksta, ka video ir slikti tikai, lai pazīmētos, bet ir arī cilvēki ar konstruktīvu kritiku, bet to jau bail izteikt, jo nevēlas saņemt atbildē to, ka viņš ir: skatīt iepriekšminētos variantus.

7 0 atbildēt

Eu bļin, laikam par manu komentāru 1:50 runā, es neheitoju, pasaku to kā tas ir, neviena vārdi tevi nevar fiziski ieteikmēt.

3 0 atbildēt
Vari būt lepns ar tādu draugu kā Norberts, Kaspar.
4 1 atbildēt
Lai arī kāds tu būtu heiteris (esmu arī) ,bet tas ir stulbi un slimi kādam novēlēt uz nāvi kautko vai ,lai vinjam sajauc un ieinjakcē kautko citu.
3 0 atbildēt

Turies vecais, neesmu nedz jūsu kvēlākais fans nedz heiters , bet jūtu Tev līdz nav diez ko patīkama situācija nonākt slimnīcā emotion

1 0 atbildēt
Te parādi savas intelekta spējas.
0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
Khkhem patiesībā visas slimības ( nu gandrīz visas) ir uz nervu pamatiem pierādīts jau ar aknām slimo tiem kuriem ir domas ka ir hektāri utt
0 0 atbildēt
Un Kaspram izturību!
0 0 atbildēt
Idiots esi vai? Heiteri ir kas ienīst mūžīgi bet kas dod padomus ir normāli padomdevēji emotion! Kasparam izturību emotion
0 0 atbildēt
Huļi tik debīls jautājums jāuzdod? Aprobežota domāšana? Viņš nedrīkst celties, tai skaitā, iet uz toaleti. Pa trubu tek urīns.
0 0 atbildēt

Kā tu izskaidrosi dzelteno šķidrumu trubā?

0 0 atbildēt
Cik tev zemu jākrīt? Nožēlojami.
0 0 atbildēt

Tu tagat visu gadu pa šito vien malsi ???

0 0 atbildēt

Veseļojies, čali! Neņem pierē nevienu idiotu, atgūsti veselību!emotion

3 4 atbildēt

Kaspar,tagad kādu brīdi dzelžus cilāt arī nevarēsi.Turies!

0 1 atbildēt