local-stats-pixel fb-conv-api

Meiteņu diskriminācija skolā - TAS JAU IR PAR TRAKU!123

729 20

KĀPĒC PUIŠI IR SVARĪGĀKI PAR MEITENĒM? Kāpēc skolas vadība ļauj puišiem atkailināt plecus, bet meitenēm aizliedz? Kāpēc tas ir normāli, ja puisis skolā ierodas šortos, bet, ja tā izdara meitene, tad viņa tiek dzīta uz mājām, lai pārģērbjas?

729 20 123 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 123

0/2000

Nost ar diskrimināciju pret meitenēm!!! Ļaut nākt uz skolu kailām , emm, es gribēju teikt, kā pašas vēlas! emotion

109 5 atbildēt
Tas viss tik tāpec, ka meitenes novēršot zēnu uzmanību no mācībām, varētu padomāt, ka zēnu presītes nenovērš meiteņu uzmanību. emotion
60 0 atbildēt

 

http://s.pikabu.ru/images/big_size_comm/2013-07_4/13743115562626.jpg   Pirms 10 gadiem, kad gāju skolā, nevienu šādu problēmu nebiju manījis. Visi staigāji vairāk vai mazāk kā grib un neviens neko nepārmeta. 
30 0 atbildēt

Manā skolā mēraukla bija viena bagāta vecene, kas staigāja pa klasēm un aizrādīja kura bērna apģērbs viņai nepatīk. Tiem rakstīja piezīmes un lika apģērbties atbilstoši viņas velmēm. Es šitādu ārprātu savā klasē neizturēju un kārtīgi pazemoju pašu veceni. Lieki piebilst, ka ar to arī viņas izdarības izbeidzās emotion UN kas ir tās skolotājas vai kaut kādas vecāku padomes, lai kādam aizrādītu kā ģērbties ? Kā grib, tā lai ģērbjās.

21 0 atbildēt

Meitenes prātu un inteliģences līmeni neizmaina tas, vai viņa uzvelk īsus šortus, vai garu kleitu. Saukt meiteni par "*****u" tiklīdz viņa neģērbjas kā mūķene ir mobings, un tas ir pazemojoši gan meitenēm, gan tev.

21 1 atbildēt

Manā vecajā skolā arī ir gadījies ko šādu izbaudīt arī pašai uz savas ādas. (mācoties 9. klasē)

Svārki ne pārāk īsi, ar visu to, ka zem tiem vilku melnas, gandrīz necaurspīdīgas zeķu bikses, dažām skolotājām pat tas likās nepieņemami, tika saņemti nosodoši skatieni un komentāri. Laikam gan vajadzētu pieminēt to, ka tās bija tikai tās skolotājas, kuras jau tuvojas pensijas vecumam.

18 0 atbildēt

Izlasot rakstu atcerējos viena laba skolotāja teicienu: "Laba prezentācija ir kā sievietes svārki - pietiekoši īsa, lai būtu interesanti un pietiekoši gara, lai nezaudētu jēgu."

19 2 atbildēt

Legingus var vilkt , bet ir redzēti kur jauniete uzvelk un viņi ir caurspīdīgi un ja apakšā uzvelk tikai stringus tad padomājat pašas kur tad lai vīriešu dzimums acis liek? Un protams jāgērbjas pieklājīgi un ar normu nevis vulgāri un bezgaumīgi. Vasarā telpās var vilkt kleitas kuras ir ērtas un dažādas nevis jāsēž džinsos un jacepina sevi. Puišiem vajag kontroli par sevi, bet meitenēm jābūt mazāk izaicinošām tad būs mazāk aizrādijumi abām pusēm. Abām pusēm sevi jākontrolē vai vieglākais skolā jaievieš formas tērpi, būs sev un citiem vieglāk. Tagad ir pat iespēja izveidot un ieteikt dizainus formāmun daudzas formas ir diezgan smukas un izskatīgas.

18 4 atbildēt

Saprastu ja būtu dresskods, kā man skolā visiem kuri 11. un zemāk klasēs ir formas, a tiem kas jau vidusskolā (12 - 14 klases) tiem formal wear, tad var piesieties. Bet ja kā LV, ka formas nemaz nav un dresskods arī nē, tad būtiski tas ko viņi dara ir industriālais seksisms jo tā ir skola...

 

Bet hey meitenes! Taisam streiku?emotion

14 0 atbildēt

Amm vispaar jau skolas ir izlgliitiibas iestaades un tur dodas maaciities. taa pat kaa birojos, jaavelkaa uzvalki un jaaieveero eetikas normas, es neredzu iemeslus, kamdeelj skolaas nevareetu ieviest uniformas, visi buutu vienliidziigi un atkristu ari biezo un truucigo izmieshana deelj apgeerba, starpcitu, daudzaas prestizaas maaciibu iestaadees ir geerbshanaas kods, bet zem visa shitaa skaidri ir redzami parasti untumi, kas ir vairaak saistiiti ar savtarpeejaam intimajaam probleemaam un gribu buut stiliiga/s nevis ar izgliitiibu.

17 3 atbildēt

Kas notiek, mēs jau gatavojamies musulmanismam? Tagad aizrāda par pārāk atsegtu apģērbu, vēlāk aizrādīs par atsegtu galvu un beigās jau būs jāmauc čadra galvā???emotion

14 1 atbildēt

Jā, kad mācījos vidusskolā, arī mums bija līdzīgi likumi vadībai padomā. Visa šī ideja aizgaja tālu, bet beigās kaut kā visi šie tikumības likumi pagaisa. 

Tas viss bija tajos laikos, kad emo kults bija stilīgs. Mazie reperi sita emo džekus, skola sāka saskarties ar problēmām. Tā vietā, lai reperēnus izmestu no skolas vai izsauktu viņu vecākus, vadība nolēma aizliegt jebkāda veida apģērbu un rotas, kas radot nesaskaņas - pat auduma aproces un džinsi ar ielāpiem (kas tajos laikos bija stilīgi). Tad vēl nesapratu, ka tas viss ir totāls sviests, ko vadība ir iecerējusi darīt, taču tagad es tiešām sāktu protestēt. Ak jā, arī tādus tank topus vilkt nedrīkstēja, jo.. jā, traucējot puišiem mācīties. Smieklīgi.

13 1 atbildēt
Učenei skauž?emotion
15 3 atbildēt

Mums skolā bijaskaidri un gaiši pateikts, nekādu šortu, ne puišiem ne meitenēm.

Elitāra skola, elitāriem skolēniem. emotion

11 0 atbildēt

Pirmo reizi dzirdu, ka meitenes tiek dzītas mājas, lai pārģerbots. Vēlviens fakts, ka esmu mācijies fantastiskā skolā, kur šāda degredācija nepastāv. Ak vidusskolu meitenes. emotion

9 1 atbildēt
jābūt vienlīdzībai!! Meitenēm jājūtas komfortabli! emotion kaut kāds sviests!!!
7 0 atbildēt

skolā ir forma. Formas ir ok. Man personīgi tā netraucē. Protams ir skolēni kuri ir kategoriski pret , jo formas taču ir lame , bet es šajā sakarībā esmu neitrāls. 

6 0 atbildēt

Ja tiešām situācija ir tik traka, tad es ieteiktu, pēc kārtējās aizsūtīšanas pārģērbties, ierasties prandžā.

6 0 atbildēt

Ak nē. Nabag meitenes tiek diskrmeinētas jo negērbjas ētiski uz skolu! Kā tā var! Viņas taču visur tiek diskrminētas un tā ir pirmā pasaules problēma. Taču tā vietā lai ģerbtos pieklājīgi un pēc ētikas normām, viņas izdomā ka labāk bū8tu pžēloties jo redz slikte un ļaunie puiši un riebīgie skolotāji viņas aizskāra skatoties uz viņām un aizrādot.

11 6 atbildēt

Tas nav visās skolās.

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »