local-stats-pixel fb-conv-api

Pedofilu džihāds Anglijā101

1297 0

Pedofilija ir noziegums, kurš parasti izsauc īpašu sabiedrības sašutumu. Un liekas gluži neticami, ka Eiropā, civilizētajā Anglijā, Roterhamas pilsētiņā nesodīti cietsirdīgi varēja izvarot aptuveni 1400 bērnu

1297 0 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000

 Pats esmu 2,5 gadus Anglijā nodzīvojis, strādāju legālu darbu, apguvu kultūru, utt. Bet tas liberālais demokrātisms...tas ir skaidrs, ka paši sev bedri izrakuši. 

 Protams, šajā gadijumā robeža starp rasismu ir maza, jo noziedzniekiem ādas krāsa ir dažāda. 

12 0 atbildēt

interesanti būtu uzzināt : kas ir lielākais ļaunums - valdības cilvēki, policisti, kuri ko tādu pieļauj, jeb tomēr tie, kuri ļauj valdības cilvēkiem un policistiem noteikt tādu kārtību?

ps. bet varbūt Daba tādā veidā ir nolēmusi pielikt punktu cilvēcei? nav jābendē zemeslode ar meteorītiem un superplūdiem, nav jāliek baktērijām nodarboties ar tām neinteresantu lietu - iznīdēt cilvēci, pietiek vien ieviest cilvēkos progresējošu idiotismu un viss finišēs pats.

12 0 atbildēt

Tāpēc es saku, tie muslimi nav cilvēki..... Tie ir necilvēki.... Tie nogalina kristiešus, piesmej kristiešu vai citu reliģiju sievietes.... Domāju ka viņus tur Anglijas cietumā nogalinās, jo tur arī sēž cietie rieksti, kuri to necietīs.... Te Pie manis Vācijā arī kāds turks izdomāja pasmieties par kādu krievu sievieti - viņa lielākā kļūda.... Kad viņš nokļuva cietumā, krievi kuri tur sēdēja viņu ar ovācijām sagaaidija, un ar ēdamkaroti acis viņam izplēsa uzreiz!!!

Bet ja tā paskatās tad kur ir multikulturālisms tur r bardaks, jo ja citas reliģijas satiek daudzmaz savā starpā, tad musulmaņi visiem uzspiež savu! Tas te notiek arī Vācijā skolā - bērns nedrīkst nēsāt kaklā krustiņu, jo tas redziet aizvaino musulmaņus.... Tas apsurds vilkās tik tāl, līdz kādā kristīgajā skolā musulmaņi lika novākt krustus klassē no sienas, jo redziet tajās skolās gribot mācīties arī musulmaņi un tas tos aizvaino, kā arī nedrīkstētu mācīt skolās kristīgās reliģijas mācību, jo tas aizvainojot musulmaņus.... Viss bidzās ar to ka paši vācieši vienkārši tam apsurdam pielika punktu - vai nu piekrītiet mūsu kristīgajai reliģijai ar visiem atribūtiem vai vācieties!!!

Manuprāt būtu arī jāpašķiro tie bēgļi kuri nāk no vidusjūras otra krasta, jo tie arī taisa problēmas.... Sakakājas savās valstīs, un atbēg te uz eiropu un taisa tādus pašus mēslus.... Musulmaņi strādāt negrib, tie grib tikai izmantot eiropas sociālos labumus, dzemdē pēc iespējas vairāk mazos musļikus, kuri arī kad izaugs darīs to pašu! Es uzskatu ka to vajadzētu ļoti ierobežot.... Pat vācijas arhibīskaps teica, ka vajadzētu ierobežot musulmaņu ģimenēs atļauto bērnu skaitu, jo tie vairojas un noslogo pašu vāciešu sociālo pabalstu sistēmu... Ka viena musulmaņu ģimene dzimstības ziņā pārspēj trīss normālas vācu ģimenes.....

Domāju ka ir laiks par ko padomāt..... Visi tie melni nav cilvēki.... tie ir sātana bērni!!!

15 3 atbildēt
Vienvārdsakot PARAZĪTI vārda vistiešākajā nozīmē- ieperinās, neko nēvēlas darīt, saražot pec iespejas vairak parazītēnus un turpināt izplatīt savu slimo ticību
11 0 atbildēt

Ja manus BERNUS sadi aizskartu es tos merglus netikai nogalinatu bet spidzinatu lidz visas asinis zaudetu,bet tad parlietu asinis un atkal spidzinatu lidz vini pasi man luktos lai nosauju vinus.

Un ta vel vinam liktos viegla nave.

11 0 atbildēt

Vieni vienīgi idioti. Kāds vēl rasisms? Bērniem sabojāta visa dzīve, bet viņi lūk baidās. Manuprāt, izvarošana ir daudz lielāks noziegums par rasismu, turklāt noziedzinieki paliek noziedinieki, un viņiem nebūtu tiesību nevienu apvainot par rasismu pēc saviem nodarījumiem. Varēja šo visu izbeigt jau paša sākumā, nevis ļaut tām šausmām turpināties, nabaga bērni. ;(

11 0 atbildēt

Sadedzinot dzīvus šos izdzimteņus, tajā brīdī es justos lepna, ka esmu naciste vai rasiste. Neko maigāku viņi nav pelnījuši.

13 3 atbildēt

Un ES valstu valdības par visām varītēm cenšas tādus šeit iedabūt arvien vairāk un vairāk.

10 0 atbildēt

njaa kas tie par policistiem kas nepilda savus pienakumus , vinjus pashus vajag arestet . Nebrinitos ja vinji pashi bija iesaistiti visaa tajaa ja jau neko nedarija,

10 0 atbildēt
Man vienkārši nav ko teikt...
9 0 atbildēt

Ja viņu ticībā bērni ir svēti, vai tad jāizvaro ķipa lai būtu svētīts ? Kas par n***j ???

 

Liela daļa pislāmistu vai nu ir pedofīli, vai nu slapstās gar baltajām sievietēm .

 

Es sev solīju - man būs ārvalstu vīrietis ar baltu ādas krāsu un pēc reliģijas kristietis/ateists/pagāns . ĪSĀK SAKOT - Eiropietis. 

 

Es atriebtu savu bērnu ar asinīm kaut vai, ja kāds čurka pieskartos un atriebtu, ja kādu balto pieaugušo sievieti aizskartu dvieļugalva. 

 

Kapēc Nacistos redz sliktu bet šajos Turbāngalvās un krievos nesaskata neko sliktu. Ebreji pārņem bankas, dvieļugalvas izvaro Eiropas bērnus un arīdzan baltās sievietes. Kā arī nevar iztikt bez dzīves šeit, ka jāprec baltā sieviete .

 

Lai takš labāk prec kādu kaut vai čigānieti, vai sava vecuma pakistānieti.  

 

Nepatīk Eiropa, Eiropiešu cilvēki - lai tinas atpakaļ uz Austrumiem.

 

Un tā valdība - Tādus lopus izmēst ar visu pedofīlisko pakistāņu bandu pie viņu Allāhiņa . 

9 0 atbildēt

"Miera reliģija"

9 0 atbildēt

Cik deguni nav lauzti sīko brāli aizstāvot , ja kas tāds notiktu ar manu meitu dvieļugalvas ātri nokļūtu pie allaha un 70 jaunavām.

8 0 atbildēt
Es parasti tādus rakstu nelasu, bet nu.. Tas ir vairāk nekā absurds -ļaut kādu izvarot starpkultūru tolerances dēļ?!? Tādus ierēdņus vajadzētu izmēzt no valsts un noziedzniekus noslīcināt viņu pašu asinīs Zvērīgi teikts? Nē -kad iedomājos sevi vecāku vietā!
8 0 atbildēt

Kas ir tolerance? Kāda ir šī vārda pirmatnēja nozīmē un kāpēc tas tik viltīgi pieviesies “modernās” pasaules cilvēktiesību ideoloģijai? Kāds motīvs, konteksts slēpjas aiz šī it kā iecietību sludinošā termina?

Tolerance nozīmē normālas organisma reakcijas samazināšanos vai izbeigšanos attiecībā pret kādām zālēm vai vielām, kā sekas ir attiecīgas negatīvas reakciju organismā. Tolerance ir dzīva organisma spēju mazināšanās pretoties infekcijām, šo spēju zaudēšana. Šī termina ieviešana mūsdienu cilvēktiesību apoloģētu leksikā ir vistīrākā ņirgāšanās par sabiedrību, un vispirms – par tiem, kas šo terminu lieto, nenojaušot pat tā būtību. Terminoloģiski precīzi tas nozīmē, ka mūsdienu cilvēkam jābūt iecietīgam pret sociālu sērgu, slimību. Agrāk šo terminu lietoja tikai medicīnā un bioloģijā, kas nozīmēja imunitātes zaudēšanu pret organismam kaitīgiem antigēniem. Arī sabiedrība, tauta, valsts ir dzīvs organisms, kas arī var zaudēt imunitāti, cīnoties ar nāvējošu slimību. Tolerance pret parazitāriem veidojumiem ir imunitātes antipods. Kāda propaganda ir visagresīvākā, visuzbrūkošākā? Protams, sodomijas. Pat ar mērķi tai upurēt vismazākos sabiedrības locekļus – bērnus. Tā ir visļaunākā sērga. Šīs propagandas mērķis ir iznīcināt sabiedrības imunitāti pret to, pakļauties tai, lai ietu bojā. Pēdējais brīdis sajēgt, kas ar mūsu organismu – sabiedrību ir noticis, un darīti visu, lai paaugstinātu savu imunitāti, formulētu iemeslus, nocirst visas saiknes, kas sabiedrības organismu saista ar nāvējošo slimību izraisītājiem. Kas ir metastāzes? Tās ir šūnas, kuras ievainojusi informatīvā olbaltumviela, kas šūnām pavēstījusi “brīvības” vēsti, jauno uzvedības modeli: varam darīt visu, kas patīk, ko kārojam, ko gribam, visu pretdabisko, perverso, noziedzīgo u.tml.

Secinājums: mēs paši gribam, lai mūs piemāna, un mūs arī piemāna.

8 0 atbildēt

Eiropas sabiedrība ir aizgājusi pa tālu!!! Ir jautājums kurš tad īsti ir  sācis degradēties, domāju ka gan ES gan autsrumu valstis.

8 0 atbildēt

Tā vien liekas, ka mūsdienās cita ādas krāsa, tautība, valoda vai pat seksuālā orientācija ir pietiekams iegansts, lai vainīgās personas nesaņemtu nosodījumu, jo tad uzreiz tas būs rasisms, nacisms, homofobija, vēl kaut kāda fobija, cilvēktiesību pārkāpums. Vai tiešām cilvēktiesības eksistē tikai šādiem, atvainojiet, mēsliem? Es tiešām nesaprotu tos, kas tam visam ļaujās un multikulturāli un politkorekti tur mutes, vai vēl labāk - soda upuri. Interesanti, kāda situācija ir šobrīd?

8 0 atbildēt
..neticami! Pasaules gals ir atnācis..kas notiek ar cilvēkiem?
7 0 atbildēt

Te neiet runa vairs par rasismu,bet par sabojātām bērnu dzīvēm! Ar kādām tiesībām kāds savas netīrās rokas liek pie bērna, kurš tiko sācis dzīvot?! Bargāko sodu viņiem!

7 0 atbildēt

Un kā pēc visa šitā cienīt, nenīst un labi izturēties pret čurkām? Manuprāt viņi ir pelnījuši tikai nāvi, vairāk neko... nu vai vismaz mirt bada nāvē, cietumā....

7 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »