local-stats-pixel fb-conv-api

Kļavu sīrups ar Sotnieka omleti pēc zaudējuma garšas12

Latvijas hokeja izlase 19. pavasari Pasaules čempionāta augstākā divīzijā sākusi ar diviem zaudējumiem. Nevajadzētu sākt nopelt Latvijas izlases hokejistus, jo čempionāts bija jāsāk uzreiz pret divām augstākās raudzes valstsvienībām. Pirmajā spēlē, bez lielas panikas, tika piedzīvots likumsakarīgs zaudējums ar 1:6. Otrajā spēlē nepārspēti atkal palika Čehijas hokejisti. Pilna, atbalstoša pūļa priekšā čehi pārspēja mūsējos ar 4:2.

Pagājušā gada čempionātu Minskā Latvijas hokejisti iesāka pārsteidzoši labi. Latvijas izlase savā pilngadības pavasarī, pēc 17 gadu pārtraukuma, beidzot izcīnīja uzvaru čempionāta pirmajā spēlē. Pirmo reizi tika pārspēti Somijas hokejisti. Cerējām uz brīnumu arī šajā čempionātā, bet bez lieliem pārsteigumiem nesavācām punktus no hokeja dzimtenes pārstāvjiem. Spēlē pret kanādiešiem Latvijas izlases spēlē varēja saskatīt arī pozitīvas iezīmes. Hokejistos nebija manāma panika vai apjukums. Iespējams bija momenti, kad pieturējām ripu par ilgu vai nenospēlējām pietiekami droši, bet tas bija labs treniņš. Treniņš spēlēm, kurās punkti būs jāgūst obligāti. Otrajā spēlē pret nomināli mājiniekiem Latvijas hokejisti izskatījās vēl labāk. Veidoja bīstamus pretuzbrukums, izveidoja momentus, diemžēl, tās dažbrīd nerealizēja. Ļoti simpātisks šim izlases modelim ir hokejistu tendence uz vārtiem. Zināms, ka izlases vīriem bieži paticis dzīvoties pie bortiem nelienot uz vārtiem. Šogad ir pavisam cita spēlē, pa stūriem dzīvojamies mazāk, bet cenšamies līst uz vārtiem.

98 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Klepišam nu nekādi nevarēja uzraut pa olām jo meitenēm to vienkārši nav! Tā futbolista dēļ neieskaitīja tīrus vārtus. Mūsējie pēc tādiem spēka paņemieniem ir augšā un turpina cīnities,bet tas daiļslidotājs mēģina sodu izklapatot skatīdamies uz tiesnesi ar izsalkuša kaķēna acīm.

12 1 atbildēt

pret Čehiju - lai nu kā, bet kā spēle man patika.  emotion

4 0 atbildēt

Sotnieka muļķība lauza spēli mums par sliktu. Tas nevienam nav noslēpums. Līdz tam, ja mēs vēl spējām turēties pretī un veidot labus momentus, tad pēc daudzajiem noraidījumiem spēkus vairs neizdevās atrast. Ja mēs būtu bijuši disciplinētāki varbūt izdotos izcelt kādu punktu no šī mača.

7 4 atbildēt

Kanāda jau ari sodien ar vāciju sevi pierādija ar 10:0, beigās jau vaciešus biški pažēloja,

1 0 atbildēt

Sotniekam vajadzēja stiprāk sist 

1 0 atbildēt
Cerams, ka rītdien mūsējiem veiksies labāk. emotion
1 0 atbildēt

Nebūtu čehi mainieki, tad redzētu vēl kā čehiem ietu . emotion

0 0 atbildēt