local-stats-pixel fb-conv-api

Mana versija par cilvēka izcelsmi33

577 4

Darvins te neder, tas nu ir skaidrs. Drīzāk pērtiķi ir degradējušies cilvēki, nevis otrādi. Cilvēks pēc dabas ir slinks, un ja atrodas kāds "Mauglis", tad viņā no cilvēka vairs nav, ne smakas.

577 4 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.lffb.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000
Ķer vēl vienu medaļu! Super! Kaut kur lasīju, ka patiesībā VISA mūsu Saules sistēma ir radīta mākslīgi un to ieskauj liels energolauks, kas neļauj pamest sistēmu. Par pamatu šai teorijai kļuva tas, ka visas mūsu sistēmas planētas ir izsvaidītas haotiski, ne kā uz citām sistēmām, t.i. zinātnieki uzskata, ka planētu izkārtojumam vajadzētu būt no lielākās uz mazāko, t.i. lielākās planētas tā kā tuvojas savai zvaigznei, bet mazākās atkal attālinās no tās un vēl par pamatu tika ņemti vēl 2 aspekti - abas ASV Pioneer zondes, kuras centās "iziet" no mūsu Saules sistēmas, mūsu sistēmas galējā punktā apstājās un pazuda un tas ka Voyager pats programmēja un sūtīja uz Zemi radiosignālus no, laikam Saturna, kādus tehniski tas nespēja sūtīt un šie signāli bijuši valodā, kāda uz Zemes nav bijusi. Un vēl pēdējais aspekts, ka mūsu Saulei patiesībā vajadzēja būt 200x spēcīgākai. To kaut ko muldēja japāņi un apgalvoja, ka Sauli ieskauj plāns apvalks, kas neļauj Saulei sadedzināt mūu planētu. Nu un vēl izvirzīja teoriju, ka taisni mums priekšā, aiz Saules atrodas planētas Zeme kopija,kuru sauc Glorija un tā ir daudz vecāka par Zemi un, ka mēs esam Gkorijas iemītnieku eksperiments un Mēness ir viņu bāze no kuras viņi mūs novēro. Nu karoč sviests, bet kaut kur ir maza uguntiņa, kas liek sarauties un kaut kādu gaismu izstaro gan. Vienīgais jautājums, kas nodarbina mani jau visu dzīvi - KAS MĒS ESAM?
26 1 atbildēt

Kā būtu, ja būtu. Visnotaļ interesanta tēze par cilvēka izcelsmi. Trekns pluss emotion

12 0 atbildēt

Pārāk daudz jautājumu sestdienā. Par to domāšu rīt emotion

10 0 atbildēt

Interesanta tēma, arī es neticu, par pērtiķu izcelsmi, ja pareizi atceros, to pat vēsturē mācīja, ka cilvēks ir cēlies no pērtiķveidīgas būtnes- humanoīda, nevis pērtiķa, kas attiecīgos evolūcijas posmos pārtapa par homo erectus, homu sapiens utt. Ja jāatbild aptaujā- mana versija ir apvienoti pirmie 2 atbilžu varianti- evolūciju nevar noliegt, arheoloģiskie izrakumi runā paši par sevi, tomēr apstākļi, kas nodrošināja evolūciju, un galu galā daba pati par sevi ir pārāk sakārtota, (pat ja cilvēks cenšas šo kārtību sajaukt), tas liek domāt par to, ka viss nevarēja tā pats no sevis notikties, rasties un ģenerēties. Dievs, a.k.a. augstākais spēks, visums, radītājs, kas kuram tuvāks, bet ko tādu nevar izslēgt. Tie kas domā ka cēlušies no pērtiķiem, lai dodas uz zoodārzu un apciemo radus emotion

9 0 atbildēt

Arhitekts, jeb to savienība nekad nepieļaus lai cilvēka saprāts esošajā attīstības līmenī izprastu patieso savas esamības jēgu, izcelsmi un pilnīgu dabas likumu izzināšanu.

8 0 atbildēt

Varbū realitāte nav tāda kā mēs domājam ! Varbūt viss ir ilūzija.

8 0 atbildēt

Interesanti. Ja autors piekrīt ka evolūcijas teorija ir kļūdaina un cilvēki nav cēlušies no pērtiķiem tad es gribētu piebilst dažas lietas. Dažādas uz Zemes pastāvošās cilvēku rases ir pierādījums tam, ka cilvēki uz Zemi ieceļojuši no citām planētām. Mēs (baltā rase) esam citplanietieši un mūsu senči ir pusdievi no citām apdzīvotām planētām. Tiem spēkiem (pelēkā cilvēku rase,ieceļotāji no planētām ar augstu tehnoloģisko un zemu garigo līmeni) kuri tagad valda pār Zemi ir izdevīgi, lai cilvēki nezinātu kas viņi ir, viņi ņirgājas par mums ,pusdievu dēliem un meitām, sakot ka mēs esam cēlušies no vienšūņiem. Kur šīs zināšanas var atrast? Progresējiet garīgi, klausiet savu sirdsapziņu un jums viss ar laiku atvērsies.

4 0 atbildēt

Un tagad palasīsim pasakas, kas visām tautām ir gandrīz vienādas. Tajās ir aprakstīti tehnoloģiskie sasniegumi, kādus kādreiz mūsu senči ir redzējuši, nav sapratuši, un tāpēc aprakstījuši ar sev zināmiem vārdiem un apzīmējumiem. Vēl pirms 100 gadiem, pat pirms 50 daļa no pasaku brīnumiem bija tikai brīnumi, bet šodien pie daudz kā ir pierasts.

"Princis piegāja pie pils un durvis pašas atvērās." Tagad katram lielveikalam durvis atveras pašas.

"Muļķītis pajautāja gudrības akmenim..." Paskatāmies uz datoru - ideāli der pirmie makintoši kā pelēki kluči, pieskaitām balss vadību, kas tagad nav brīnums, un google. Te jums gudrības akmens. Un tādu lietu pasakās ir daudz. Daudzām vēl nav analogu - lidojošie paklāji, bet daudzām ir.

Slavenie saules dēli [t.i. atlidojušie no ārpuszemes], kas "ņēma par sievām Zemes meitas" arī ir interesants moments. 

 

Otrs aspekts. Reliģiskais.

Jēzus dažādos nesaistītos avotos tiek attēlots kā gara auguma gaišmatains vīrietis. Visi citi viņa "tautas brāļi" - mazi un melni. 

"Nevainīgā ieņemšana" ir elementāra mākslīgā apaugļošana. Te arī izskaidrojums minētajam fenomenam.

Ja paskatās uz Bībeles notikumiem rakursā "atlidoja citplanētieši un sajauca gaisu", daudz kas nostājas savās vietās. Visa reliģiskā leģenda ir teika, kas balstīta uz patiesiem notikumiem, tikai ne jau tik primitīvi, kā to skaidro melnsvārči.

Tā ka - nezinu, kā ar tiem pērtiķiem, bet cilvēks nudien nav šejienes produkts.

4 0 atbildēt

Interesanta versija. Man arī šķiet,ka cilvēku rašanās bija krietni sarežģītāka un savādāka nekā pērtiķu radi.

4 0 atbildēt

Nūbs ir tas, kas klausa visiem līdzi, tam nav savu domu un tas neatšķiras no tautas, neizsaka viedokli, bet vai var par nūbu saukt cilvēku, kas logiski domā un saista dažādus faktus kopā? Un vai var saukt cilveku par nūbu, ja tas neko lietderīgu nepasaka, bet par nūbu nosauc cilvēku, kurš domā? Acīmredzami, ka fakti norāda uz to, ka pats vien esi tāds, kā mani nosauci.emotion

3 0 atbildēt

Iedomājaties ka mūsu galaktika ir tikai skolas projekts burciņā kāda citplanētieša istabā par kuru viņš dabūja tikai 4 emotion anyway man liekas ka cilvēks radās tāpat kā visas pārējās dzīvās būtnes uz zemes. Sākums visām būtnēm bija vienāds, bet dabas faktoru ietekmē katrs attīstijās savādāk.

2 0 atbildēt

Ģeologi no nākotnes padraiskojās ar austrolapiteku meitenēm.

2 0 atbildēt

Varbūt visa mūsu dzīve ir tikai sapnis...emotion

1 0 atbildēt

C'mon, nevar izlasīt vienu teikumu un tad uzdot autoram jautājumu, uz kuru tiek atbildēts visā rakstā!

1 0 atbildēt

Interesanta versija. emotion

1 0 atbildēt

"Drīzāk pērtiķi ir degradējušies cilvēki, nevis otrādi." Nē otrādi mēs esam lēnāki,vajāki .Mums attīstās tikai tās sūda tehneloģijas.

0 0 atbildēt

kārtējā svieta deva neizglītotiem prātiņiem..

5 5 atbildēt

Kāpēc Tu jau pirmajā teikumā atmeti Darvinu? Manuprāt, evolūcijas teorija visprecīzāk izskaidro mūsu "radītāju".

0 1 atbildēt