local-stats-pixel fb-conv-api

Šodien Lielā talka. Piedalies!30

148 0

Lielās talkas tradīcija sākās ar talku 2008.gada 13.septembrī, kas bija kā iedzīvotāju dāvana valstij tās 90.dzimšanas dienā

Projekta mērķis ir līdz Latvijas simtgadei 2018.gadā to padarīt par tīrāko valsti pasaulē.

Pērn Lielajā talkā oficiāli pieteiktajās 1453 talkošanas vietās strādāja aptuveni 160 000 cilvēku, un tās laikā tika savāktas 1768 tonnas atkritumu.

Savu talkas vietu var izvēlēties mājas lapā www.talkas.lv sadaļā «Kartes», kur apskatāmas aptuveni 1500 oficiāli reģistrētās talku vietas, ko organizē aktīvākās pašvaldības, izglītības iestādes, organizācijas, uzņēmumi, kā arī brīvprātīgie entuziasti.

148 0 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Vāciet paši savus un citu sūdus! Gada laikā neesmu nometis ne papīrīti uz zemes, tādēļ nejūtu, ka man būtu jāsavāc aiz citiem.

48 0 atbildēt

es savu dzīvokli satalkošu.. Ziemassvētku eglīti beidzot iznesīšu.

29 0 atbildēt

Nemaz netaisos, jo zinu ka tie cilvēki,kas piemeslo apkārni šādā veidā talciniekus uzskata, kā savus vergus, kas pēc viņiem sakops. Un pēc tā saucamās talkas varēs mēslot par jaunu, jo tak talcinieki savāks.

20 0 atbildēt

izvacat krievus no Latvijas,tad ari bus tiriba

21 4 atbildēt

Es labāk atteikšos, neredzu jēgu vākt aiz citiem, zinot, ka to tāpat nenovērtēs un piemēslos atkal. Es labāk sakārtošu dzīvokli. 

14 1 atbildēt

Un pēc talkas, paši talkotāji "nedaudz" pasvinot atkal visu piemēslos un pievems emotion

13 2 atbildēt

Man ir trauma no talkām.. Atceros, ka pirms pāris gadiem ar skolu gājām talkot Biķernieku mežā un mana klasesbiedrene atrada audumā ietītu kaķa skeletu.. emotion

10 0 atbildēt

Nu itka jau tomer vajadzetu cinities ar celoni nevis ar sekam.. Tas nu drosi ir akmentins pasvaldibu darzina... Ir pilsetinas kur vienmer vis ir sakopts, talkas laika , talko tik parkos kur savac vecas lapas , kritusos zarus un so to pielabo...Bet ir pilsetas kuras negribas nemaz bez gumijniekiem staigat , jo sudi ir visur...

Un kartejo reizi janonak pie atzinas, ka pilsetas kuras pardotakais zimols ir ADIDAS atkritumi ir visas iespejamas un neiespejamas vietas emotion

8 0 atbildēt

Ir skumji, ka ir vēl cilvēki, kam nerūp tīrība, kārtība, skaista un sakopta apkārtne vai arī viņi vienkārši  nespēj saskatīt  skaisto vai arī viņiem ir skaists ir drazas, netīrumi un sūdu čupas apkārt. Neskatoties uz visu to, es tomēr iešu un pieliekšos un pacelšu to, ko priekšlaicīgi novecojušie nav spējīgi izdarīt.

7 0 atbildēt

Agrakos laikos par nomestu papiru vai nosplausanos uz ielas bija sods 5LS ( vecie mildas lati) tagad ar vajadzeja uzlikt sodus, tikai bargakus. Irija ja pieker gruzojamies vareja dabut lidz 1900Eu. UK laikam ir ap 1000£ sods un iedzivotaji vakte vai kads negruzojas.

6 0 atbildēt

Nepieciešami talcinieki manā istabā - piesakās, nekautrējas.! emotion

5 0 atbildēt

Ha... Pie manām mājām G.D. ( DOBELĒ ) stāv orķestris un spēlē dziemiņas cik skaļi vien var, lai pamodinātu visus emotion

4 0 atbildēt

Es ar saviem radiniekiem jau talkojam no 2003. gada pludmali Vecāķos, kur viņa bija pilna līdz sūdiem b*#!  Kad 2008. gada es talkoju sava rajona bija pāris pensionāri un es, bet tagad visi krutos tēlo baigi sakopj un pēc tam piemēslo! Šogad uz treniņu nevis talku!

3 0 atbildēt

Salaspilī 10.00 pie sporta skolas, basketbola laukumā talkosim. Pēc tam arī spēlēsim strīrtbolu

3 0 atbildēt

Es jau drīz iešu, plakāti bija salikti visur, būs jāiet atbalstīt savējos !!!emotion

3 0 atbildēt

Iztīriju Recycle Bin emotionemotion

2 0 atbildēt

Man ir citas lietas ko darīt emotionnevis emotionvāKT

2 0 atbildēt

Pēc pagāšā gada... Nē nu paldies. Kuldīga bijā tā aizdi*sta, ka nu nē paldies, vāciet paši savus sūdus no grāvjiem un pie māju žogiem! Man vairs nav iekšās to darīt, pat ja tagad dzīvoju Rīgā.

0 0 atbildēt
I avatarsI

Gribētu nodot sveicienu tiem, kas ārpus pilsētas ved un met ceļmalās savus atkritumu maisus, nedod dies es jūs pieķeršu.

0 0 atbildēt

šitas ir dzīvokļiniekiem. normālajiem pietiek ikdienā ko kopties...

0 0 atbildēt