local-stats-pixel fb-conv-api

Vidēja alga mēnesi 750 eiro.50

533 6

Izklausās jau labi. Bet kā ir patiesība? Paskatīsimies kā daži valsts uzņēmumu priekšnieki veido LV vidējo algu , vai kā valsts izšķiež naudu...

533 6 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Loģiski , ja Dace no Tavas klases dod visiem, Anna tikai savam draugam, bet pārējām sex nav vispār, tad vidēji visas vienalga sanāk m@ukasemotion

58 0 atbildēt

Jā un vairāk kā puse Latvijas iedzīvotāji par minimālo algu strādā!!

21 1 atbildēt

Tūlīt vajadzēs cilvēciņi savilkt  jostiņas ciešāk, tā solās būt, padzīvojām kādu brītiņu ar domu, ka viss būs kārtībā, bet aizmirstat, ja ne šogad tad nākamgad atkal sāksies krīzes laiki..

7 0 atbildēt

Nu vispār tā vidējā alga 750 eiro ir skaitās pirms nodokļu nomaksas. Protams, lielo uzņēmumu vadītāji pelnīs daudz, bet ne jau tas palielina tik drastiski vidējo algu. Ja Tu vai kāds cits esi gana slinks, lai atrastu jēdzīgu apmaksātu darbu un tiektos uz augšu, tad līdz vidējam būs grūti tikt.

Nekas tā pat vien nenāk. Ir iemesli, kāpēc viņi ir tikuši tik augstu: pieredze, izglītība, personība, dažiem gan jau arī radu/draugu būšana, bet tas neliedz arī cilvēkam parastajam saņemt sevi grožos un sevi pierādīt. 

5 1 atbildēt

Latvijas Bankas prezidenta Rimšēviča alga pērn - 139 644 eiro

3 0 atbildēt

stradaju uznemuma. Iekartoja draugs teica alga ap 1300 eiro uz rokas menesi. Atkarigs no maiņas izdarītā. Bet jastrada 12h diena BEZ partraukuma. Nu labi davaj. Nostradaju kadus 5 men. Dievs pasarg. Labi vien ka aizgaju pec Ziemassvetkiem peksi visiem algas 3x mazakas. Saprotu kpc. Kapec darba devejam maksat normalas algas, ja var nemaksat? Tpt kas gribed tad stradas ari par kapeikam.

2 0 atbildēt

Nav taa, Lv nenormaali gruuti atrast labus darbiniekus. Tas no pieredzes. Ja godiigi taa ir lielaakaa prbleema biznesaa Lv. Ari par lielaam algaam. Ja kaadreiz gribas izsmieties visu dienu liidz asaraam (vai raudaat aiz soka), uztaisiet darba interviju, tas ir vnk vaajpraats, kas tur paarsvaraa naak. 

2 0 atbildēt

Kur Tu dabūji šādu informāciju?

2 0 atbildēt

Un tam visam piedevas Latviesiarzemes ir vieni no pieprasitakajiem viestradniekiem , deļ atieksmes pret darbu...

Arzemes ire ir darga, bet vis parejais ir letaks ka LV. Bet to redz dazi palikusie kadri LV nevelas saprast. Un uzskata mus par tupiem laukstradniekiem kas var tikai zemesnes un senes lasit. Labi lielaka dala kas atrodas arzemes tam ir gajusi cauri, bet reti kurs tur paliek uz ilgu laiku, jo lielaka dala tiecas pec kautka labaka, ko arzemes, atskiriba no LV var dabut...

1 0 atbildēt

Nu a ko tad jūs domājāt ka šiem bus 360 eiro liela alga? emotion

1 0 atbildēt

VIŅI dienā pelna cik es mēnesī normāliemotion

1 0 atbildēt

Cilvēki mīļie, sen jau ir pierādīts, ka latvieši vienkārši negrib strādāt... Ir daudzi uzņēmumi, kuri labprāt maksātu ~700 Euro algu, bet problēma rodas tur, ka puse no foršajiem strādniekiem nav uzticami un uzņēmumam jau ir jāierēķina tas, ka čalis atnāks 2 nedēļas norukās, saņems avansu un nedēļu nerādīsies, jo būs jāatzīmē svētki. Ir grūti ar tiem strādniekiem diemžēl...

3 2 atbildēt

Nesapratu. Kapeec tiesi lai man, vai kaadam, kurs ir gudraaks, veiksmiigaaks, straadiigaaks, un pelna vairaak, buutu jaadalaas ar kaut kaadiem bezdarbniekiem, vai seetnieku Vanjku, kurs paarsvaraa paalii knapi nostraadaa savas 7h (no kuraam 4 noslaistaas) +to ko izdara, izdara slikti? Taadam pat minimaalaa nepienaakas.

Katrs pelna atbilstosi tik cik vins grib dariit un maak. Un JEBKURAM no jums ir iespeeja pelniit 100k gadaa. Zinaasanas, atbildiiba, uznjeemiiba, gribeesana, un samierinaaties, ka praktiski briiva laika nebuus, un ari naktis neguleetas par darbu domaajot. Tas ir tas ko tas prasa. Un jaa, tas ir gruuti, pa velti nevienam neko nedod, un nekas ari nav jaadod.

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Da labi, būtu pats tajos amatos, teiktu - ne, ne, man tik daudz nevajag?

Es tev pateikšu lūk ko. Tā kā pašlaik gaidu uz kredītu dzīvokļa pirkšanai, tad viens no punktiem bija izziņas iesniegšana no VID par ienākumiem.

Un tur skaidrā tekstā rakstīts - 2014. gads, gandrīz 42000 eiro (tas ir, ieskaitot nodokļus). Varētu teikt - baigi daudz, ne? Tikai kāpēc es, pie tik mazas vidējās algas valstī, ieejot veikalā jūtos kā maznodrošinātais? Kā tas nāk, ka es stāvu ar pirkumiem par 2.5 - 10 eiro, bet pirms un pēc manis stāv tauta ar pilniem ratiem par 50 eiro vismaz?

Kā tā var būt, ka es braucu ar 10-gadīgu Corollu, bet man riņķi un apkārt - Subaru Outback, Volvo S60, Audi A3, BMW utt?

0 0 atbildēt
Uğis Māgonis.. jā ok.
0 0 atbildēt

Pirms 20 minūtem lasiju šo inforāciju DELFI. Es saprotu, ka ir iemesls, kāpēc spoki.lv ir zem tvnet.lv subdomēna, bet oriģinalitāte būtu cieņā.

0 0 atbildēt

!!!

Ok, Skatos te diiikti daudz gudru, dariit gribosu, idejaam bagaatu visaadi citaadi labu, bet nenoveerteetu cilveeku. Rakstat p.m., runaajam tiksanos, naakat klajaa ar savaam idejaam, biznesa plaaniem, vai vel ko. Ja tiesaam kaads tiesaam atradiisies, ar potenciaali pelnosu ideju, varu investeet, nofinanseet saakumu, paliidzet ar pieredzi ar abpuseeji izdeviigiem noteikumiem. Bet kaut kaa neticas, ka kaut vienam no siem "bljaaveejiem" interesee kas vairaak, kaa neatbildiiga, mazkvalificeeta darba dariisana par lielu naudu... :/ ceru, ka maldos.

0 0 atbildēt
njap;(
0 0 atbildēt

Katrs pelna maizītei kā māk. Netaisīgi ir tad, ja deputāti savu varu izmanto ļaunos nolūkos, un pasliktina valsts labklājību.emotion

0 0 atbildēt