local-stats-pixel fb-conv-api

Rezultāti.SPOKU PIEKARIŅI PAR BRĪVU.199

348 2

No Spoku pulka laimīgā kārts bija m quot m rokās, viņš arī saņem piekariņu. Administrācijas vairākums tā lēma. :) Paldies visiem, kuri piedalījās, ja būs pieprasījums, tad atkārtosim šādu akciju vēl kādreiz.

Tā kā aiz loga ir ļoti drēgns laiks, vēlamies nedaudz to padarīt gaišāku un patīkamu Spoku lietotājiem.

Jau kādu laiciņu mūsu īpašumā ir Stilīgie spoku piekariņi, kas spīd un ir noderīgi tumšos vakaros, lai redzētu, kur spert soli.

Viss, kas Tev ir jāizdara, atbildi uz jautājumu: Kāpēc TEV ir nepieciešams šis piekariņš?

Laimīgo paziņosim rīt, kad administrācija būs izvēlējusies laimīgo. Lai palielinātu savas iespējas laimēt piekariņu, iesaku šo pašu soli veikt arī mūsu sociālajos tīklos - Facebook un Twitter. (zemāk pievienoti konkrētie ieraksti, kur jāatbild uz šo pašu jautājumu.)



348 2 199 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 199

0/2000

Es gribu spoku piekariņu, lai to varētu iespraust moonwalkeram dibenā, tādejādi pataisot viņa anālo atveri kvadrātainu. Tas ļautu viņam spiest klucīšus no kuriem varētu Talsos uzcelt vēl vienu Maximu, baznīcu vai skolu.

74 12 atbildēt

gribu piekariņu,jo man mājā nav elektrības,bet izskatās,ka piekariņš spīd,pielikšu pie griestiem,un man būs gaisma! Dators man darbojas uz petroleju!

36 6 atbildēt

Ja es vinnētu šo piekariņu, es būtu krutākais čalis visā ciemā. Kad Manā Vitenpiskā būtu disene, es aizietu uz turieni un spīdinātos, lai krutākās čiksas mani ieraudzītu un iekārotu. Nu karoč, es noceltu kādu ķolačku un mēs dotos galīgā vafelē uz viņas māju, lai uztaisītu vienu trah babah. Tad es nākamajā rītā pamostos un ieraudzītu, ka man blakus guļ krokodils govs kostīmā. Es nobītos, paņemtu savas panckas un aizbēgtu. Pēc mēneša krokodils man paziņotu, ka ir stāvoklī, un, ka bērns ir manējais. Es, kā jau kārtīgs mietpilsonis, piekristu bērnu audzināt. Ietērptu kuģi plīvurā un vestu pie altāra precēt nost. Tad sāktos mana nelaimīgā dzīve. Viņa turpinātu rīt kā cūka un atvērtu bērnu ražošanas fabriku, lai dabūtu pabalstus, es, savukārt, nelaimīgs, bez teikšanas visam pakļautos, līdz vienu dienu neizturētu, paņemtu striķi un ziepes, un aizietu uz upi slīcināties. Tāpēc es pārdomāju, es negribu šo atslēgu piekariņu.

28 2 atbildēt

Man vajag piekariņu, jo man viens tāds ir, bet dubults neplīst.

20 2 atbildēt

Spoku piekariņš vajadzīgs, lai Pašvaldības policija nepiesienās par to, ka man nav atstarotājā, toties man būs piekariņš.  emotion

23 6 atbildēt

kā noteiks uzvarētāju?

16 1 atbildēt

Es gribu spoku piekariņu, lai varētu to zibināt Moonwalkeram gar acīm, jo viņam rokās ir tikai optima līnijas rīsu paciņa. 

17 4 atbildēt

Jo tad varētu pasmieties par tiem,kas to nopirkuši

12 0 atbildēt

Man vajag to piekariņu, lai netiek tādiem sivēniem, kā Moonwalkeram, kas tikai zākājās par spoku labumiem.

9 0 atbildēt

Es gan uztaisītu konkursu, kur būtu jāatbild uz jautājumu: Ja tev būtu Spoku piekariņš, kur tu to iebāztu Moonwalkeram? 

20 12 atbildēt

 Lasot komentārus izskatās, ka nevienam īsti to piekariņu nevajag emotion

7 0 atbildēt

Lai mani studenti saprot, ka neesmu veca čība emotion

6 0 atbildēt

Lai naktī ejot uz tualeti neaizeju atkal uz ledusskapi emotion

6 0 atbildēt
Man šis piekariņš ir vajadzīgs tam , lai a) es varētu pēc mūzikas skolas droši tikt mājās , jo man ir jāiet caur mežu un saule ap to laiku jau ir norietējusi b) lai es varētu vakaros lasīt grāmatu , jo mamma neļauj vēlu lasīt c) lai mani draugi zinātu ka ir spoki.lv d) lai manas atslēgas uz dzelzs riņķīša nejustos vientuļas e) lai es varētu atrast mazo kaķi kad viņa ir izsprukusi ārā un palīdusi zem šķūņa f) lai mans lielais kaķis varētu ķerstīt piekariņu kamēr es to turu gaisā un g) lai es varētu bùt stilīga ar šādu piekariņu emotion
6 0 atbildēt

Nesen laimēju SIRRUS vel"i"sepēdu un iegādājos labu saslēdamo, lai to pieslēgtu pie kāda staba, lai šamajam nepieaug kājas. Viss forši, tikai atslēdziņa visu laiku noklīst un neko piemērotāku, kā šo piekariņu neredzu, lai šo atslēdziņu darītu pamanāmāku.

Paldies!

6 0 atbildēt

Tātad sāksim ar to ikdienā pārvietojos ar velosipēdu vai skrituļslidām (1.punkts - nost ar sabiedrisko!) Ar ričuku viss ir vienkārši - lampiņa priekšā, lampiņa aizmugurē, bet ar skričām ir savādāk. Atstarotāji ir neizteiksmīgi un bezpersoniski. Šobrīd izmantoju mirgojošu stienīti kuru dabūju 2004.gada 3.septembrī Mežaparka lielajā estrādē dodoties uz Rasmus koncertu (2. punkts - gandrīz 11 gadus ar vienu atstarojošu elementu nav forši). Un 3. svarīgākais punkts - REDZAMS, TĀTAD DZĪVS! Esmu baigi pieradis dzīvot. Kaut kā baigi negribētos lai kāds mani nepamana.

Nu un vēl kā nelielu bonusu varu piemest to ka esmu aktīva dzīvesveida piekritējs - tātad ļoti labs reklāmas stends. 

emotion

7 1 atbildēt

“Lietus lāses sitas pret logu, jo dzīve uzliek papildus slogu. Ak piekariņ, ak piekariņ - alkstu es tevi mīļumiņ!”

Ir grūti runāt un vēl grūtāk rakstīt.. Sirds sitas kā negudra, sviedri līst aumaļām, (rakstu tikai 3.teikumu, bet esmu jau nomainījis 6 kreklus) rokas trīc, klaviatūra neklausa, jūtu, ka neparasts karstuma vilnis kāpj arvien augstāk un augstāk. Pieļauju, ka vairs nav daudz atlicis līdz brīdim, kad pārsprāgs pulsējošā galva un ķeskas salips pie istabas sienām..Iemesls šim visam, iespējams ļoti banāls - mīlestība. Iemīlējos piekariņā. Atverot rakstu un ieraugot piekariņu, paliku nekustīgs vismaz 20 minūtes, jo vienkārši nespēju novērst skatienu no mīļuma, proti, piekariņa. Sajūtas fantastiskas, neaprakstāmas..sen nebiju sajutis taureņus vēderā, šie nelieši ir sarīkojuši manā organismā kārtīgu jampadraci. Pat nespēju un negribu iedomāties, kas būs, ja es to neiegūšu..Esmu pārliecināts, ka mēs būtu kopā mūžīgi mūžos. Gultā jau esmu vietu atbrīvojis, kur piekariņam čučēt pa nakti, sekcijā izkrāmēju veselu plauktu mazulītim, jo nevēlos, lai citas mantas tam pieskartos. Mute sausa, kamols kaklā, nespēju koncentrērmjdfad...ups, piedodiet, pirksti tiešām neklausa.. emotion Saprotu, ka priekšā vesela mokpilna nakts, līdz izsķirsies piekariņa liktenis...un mans liktenis.

P.S Esmu jau piekariņam, mazajam gaismas stariņam, nopircis vairākus komplektus ar rezerves baterijām.

7 1 atbildēt

Es vēlos iegūt savā īpašumā šo industriālo atkritumu, lai palielinātu virtuālo locekļa izmēru.

4 0 atbildēt

Es gribu to piekariņu, jo visi viņu grib. Ja nevienam nevajadzetu, man arī nevajadzētu. Bet tagad man ārprāts kā vajag to piekariņu.

4 0 atbildēt

   Es vēlos šo majestātisko spoku piekariņu tāpēc, ka bez tā mana dzīve nav pilnīgā un ir tāda sajuta, ka manā sirdī kas trūkst! Vai Jūs zināt kas tas ir? Ja minējāt, ka tas ir sirds siltums ko dod mīlestība, tad Jūs minējāt nepareizi tas ir Spoku piekariņš!! Tas ir viss, kas mums ir vajadzīgs, viens vienīgs spoku piekariņš!

 

   P.s Komentārs satur iespējams nelielu devu ironijas, muļķības, personas dubultošanos un dīvainu komentāru rakstīšanu, kā arī citas dīvainības, kuras varētu novērst ar Spoku piekariņu!

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »