local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv stulbie komentāri120

803 201

Sniedzam jums video, kur apkopojam smieklīgākos ''heiteru'' jeb nīdēju komentārus. Pieminam arī vislielākos nīdējus.
Nevienā portālā nav tik īgni un neapmierināti lietotāji kā šajā.
Ieteikums tiem, kas vēlas tur veidot kontu - gatavojies lielam dzīves īgno cilvēku uzbrukumam.



803 201 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 120

0/2000

Es parasti nerakstu komentārus, bet veči pirms jūs kādam braucat virsūm par līmeni, pašiem lasīt būtu jāiemācas emotion

117 13 atbildēt

Man liekās viņi ir fošs pāris, ir patīkami redzēt kad cilvēki atrod savu otro pusīti emotion

86 3 atbildēt

Man jūsu pat ir nedaudz žēl emotion

Paši liek video, paši kaut ko sprēgā, ka te ir sliktākie komentētāji. Nelieciet video - pavisam vienkārši. Te darbojas tas pats princips, ko ieteicāt komentētājiem.

Un pirms apsmiet komentāru gramatiku, ieteiktu pašiem pamācīties normāli izteikties, nemaz nerunājot par to, ko nozīmē daudzi vārdi, piemēram, "pašapmierināties" (kā meitene var pašapmierināt puisi? emotion ) un visu slavenais "kompromizācija" (pačukstēšu priekšā - latviešu valodā nav tāda vārda!).

78 4 atbildēt

"Spokiem lv komentē lūzeri, cilvēki kam nepatīk savas dzīves" "Mēs parasti nelasam tos mēslus" "Smadzenes reāli nestrādā" Pirmajās pāris minūtēs sasodīts. Saki vien kā ir, kremt, ka visi jums neēd no rokas? AngelikaDūda, WOW ČALI, IELIKI S BURTU, TĀDS JOKS, OMFG, SUCH AMAZING... tas ir tev pārpalikums no 3 vai 4 klases, kad raustīji meitenes aiz bizēm? Man gan drīzāk liekas, ka neviens vecis negribētu lai Angelikai būtu pozitīvs viedoklis par jūsu video. Riktīgi smiekli sanāca par "Cik sievietes tu zini?" un čalis kreisajā pusē klusē kā kautko mutē paņēmis. Un vispār, ja jums patīk ko jūs darāt, tas jau ir labi, bet tad rēķinaties, ka kādam arī nepatīk. Lai gan tas jau ir pilnīgi acīmredzams, ka video ir veidots ar mērķi dabūt skatījumus, jo kurš tad neatnāks padirst.

74 12 atbildēt

Pamēģiniet uztaisīt kaut ko, kas nav pilnīgs sūds. Paprasiet mammai, lai palīdz, ja pašiem nesanāk. Tad paskatieties, cik daudz negatīvus komentārus saņemsiet.

61 3 atbildēt

jo lielāka tauta, jo vairāk tajā ir dunduku un spoki ir visai liela tauta emotion

48 0 atbildēt

07:26 

Paši ielikuši mīnusu komentāram, tātad neatbalstat sieviešu kompānijas? 

45 4 atbildēt

Es pis... atkal tie divi gomiki ... viņiem abiem pat drēbes zilas. Divi kaku stumdītāji, tapēc vecenes bēg pa gabalu. Klauni paliek klauni emotion

52 11 atbildēt

Kad uzsledzu video ieraudziju, ka tas ir 12min garšs video, Jimmy Kimmel Show tur ir ap 3-4min video mean tweets. Jūs laikam ļoti ienīst emotion

48 8 atbildēt

Visi jūsu video liekas tizli, nekvalitatīvi, nepārdomāti. Man šķiet ja taisa video tad vismaz kaut cik pārdomā sižetu. Jāprot arī uzņemt kritika, šobrīd jūs izskatāties pēc diviem aizvainotiem puišeļiem. Ja jau jums būtu vienalga diez vai taptu šāds video. Paldies par uzmanību. 

42 2 atbildēt

Es reali jūs nesaprotu, Jūs spokos cenšaties piesaistīt publiku atrast jaunus abonentus utt. bet tai pat laika visus spokus nosaucat par lūzeriem, kkādi noliferi, cirviji/idioti utt. Na*uj tad jus te reali liekat savus video. turat viņus sava youtube un nelienat tajos Spokos, nepatik spoku kritika palieciet tur kur jums ir labi. 

Reali pec tā kā jūs tur šķobat seju, lasat, taisat uzbraucienus, taisat jokus utt, reali šķiet, ka jūs paši nēesat nekādi gudrie...emotion

37 0 atbildēt

Pašvaki. No mušas uzpūtāt ziloni. Salasījāt tikai dažus komentārus, un daļa pat nemaz nebija īpaši naidīgi. emotion

34 2 atbildēt

haa lasharas, gejuki juus abi, ko radat, dzive ir skarrrrba, pierodiet...ja kaut viena video butu kads babiets blakus ta veel padomatu ka jus moz tomeer, nu maybee nesat abi pedjiki (maasas vai mamas neskaitaas), bet pashlaik mans iespaids ka jus viens otram cinchus pakalaa bazhat....

37 5 atbildēt

Par laukiem gan labāk paklusējuši būtu - savādāk gan šķiet, ka tālāk par pilsētas sienām nekad neesat bijuši īstos laukos, kur tomēr var nākties pacelt kaut ko vairāk par spilvenu vai tualetes papīru, kā tas var būt pilsētā, dzīvojot četrās sienās un neko nedarot. emotion

28 1 atbildēt

Jā, elv1js mazliet jūs "apēda".

27 1 atbildēt

kapēc ,manis nebija sarakstā? Un kāpēc jūs nemākat lasīt? Es ļoti ceru,ka šis raksts,kļūs par visvairāk mīnusoto,spoki.lv vēsturē!

27 3 atbildēt

čaļi bet jūs tiešām domājat ka esat asprātīgi?

neskaitot faktu ka esat iecepušies par tiem tekstiem, jūs arī nespējat attālināties no infantiliem uzbraucieniem. 

tas ka piedevām ejat cauri komentētāju profiliem lai sabraukt viņiem kā nebūt virsū?

par jūsu runas manieri zēni, nezinu, nezinu...

ah, un uzbrauciens laukiem, pilsētas puikas. 

egocentriskums jums ir labā līmenī.

man jums jūsu pašu citāts 10:23 - nu ko jūs darat ar savu dzīvi?

pēdējais punkts... youtube jums esot maz heiteru komentāru. tas tāpēc ka youtube jums vispār nav traffick, skatījumu, un vispār komentāru.

izskatās ka spokos jums ir vienkārši vairāk cilvēku kuri zinn par jūsu eksistenci.

ar to arī apsveicu

24 0 atbildēt

atkal samāksloti smiekli , divi pajoļi ar kameru..

22 0 atbildēt

Tas brīdis, kad šie divi ir potenciālie "Brīva Kase! Varu veikt jūsu pasūtījumu?" darbinieki emotion

17 0 atbildēt

Par šī raksta komentāriem sanāks jauns video. emotion

13 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »