local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv stulbie komentāri120

803 201

Sniedzam jums video, kur apkopojam smieklīgākos ''heiteru'' jeb nīdēju komentārus. Pieminam arī vislielākos nīdējus.
Nevienā portālā nav tik īgni un neapmierināti lietotāji kā šajā.
Ieteikums tiem, kas vēlas tur veidot kontu - gatavojies lielam dzīves īgno cilvēku uzbrukumam.



803 201 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 120

0/2000

Pirms tam domāju par jums,nu kā teikt, neko sliktu.Pēc šī video sapratu kādi neizglītoti un atpalikuši āksti jūs esat. Nožēlojami pa dzīvi.Vienkārši nožēlojami.Tagad saskatu tāš kritikas patiesumu. Pat žēl,mazliet ,palika jūs. Cilvēki gados,bet diemžēl 13 gadnieku prātā!

12 0 atbildēt
Smieklīgākais ir tas, ka domājat, ka esat smieklīgi... Vīrieši kuri vāc kapus ir vīrieši, vākt radu un draugu kapus ir cilvēcīgāk un vīrišķīgāk nekā jums ļaut dzīvot. Kropļi. Sievietes/meitenes saukt pa vecenēm savā video... kuru publicējat. Pumpaini tīņi, pamatskolu pabeidzāt.? Cik izskatās iespēju dzīvot momentloterijā vinnējāt. Šo rakstu uz Miskasti.! Un lašaras izdzēst no spoki.lv, ko šadi atsaldeņi var iemācīt.? Runāt neadekvātu un domāt nepiepūlejot smadzenes.? Kam tas vajadzīgs.?
12 0 atbildēt

Jūsu humors der tikai padsmitgadniekiem, bet arī ne visiem! Viņi varbūt to uztver savādāk, bet, ja jūs gribat piesaistīt šādu auditoriju (kaut kā baigi aizdomīgi emotion   ) , tad tā turpiniet! Ko es vēl varu pateikt?! Jums nav ne mazākās sajēgas par gaumīgu humoru! Jūs esat vienkārši fenomenāli idoti (ceru, ka dzīvē tādi neesiet) un , es pieņemu, ka pa seju jūs noteikti dabūsiet! 

Piedodiet par apvainojumiem, bet paši pie tā esiet vainīgi! Negribās jau te nevienu apvainot, tomēr, savējie (latvieši) vien esam! emotion

Tākā, nezinu, turpiniet darīt to, kas jums patīk, bet rēķinieties ar to, ka visiem jūs neizpatiksiet!

12 0 atbildēt

BEAVIS and BUTTHEAD..............  

11 0 atbildēt

Esmu pārsteigts, ka es arī tiku izredzēto brālībā emotion

Jautrākais visā tajā ir tas, ka es ne reizi neesmu lietojis rupjības vai aizvainojošas piezīmes Jūsu rakstos. Man bieži sanāk melnāks humors.

11 0 atbildēt

Bet kritiku arī jāmāk uzņemt  emotion

Njaa...... dažus komentārus jūs paši nepareizi izpratāt...

Pa to kur sievietem muskuļainie liekas pretīgi-  es domāju ka daudzām varētu sķist pretīgi čalīši kam tie ''kalni'' ir no stereoidiem un viņi izskatas pēc kāda halka... un daudzas arī neskatas ka muskuļi ir galvenais vīriešos.

11 0 atbildēt

''...kādos izdzimteņu zonās tu dzīvo...'' Moš tavs kaimiņš?!emotion

11 1 atbildēt

 ziniet ko- es jums liku svētu mieru, neskatījos jūsu video, samierinājos ar to ka kādam tomēr jūs patīkat, bet ko jūs  ,spoki.lv dēļ jums ir palikuši par miskasti.

un no manis bija arī viens pozitīvs komentārs!

10 0 atbildēt

ja spokos komentē lūzeri  kam nepatīk savas dzīves...TAD KĀDĒĻ JŪS ŠEIT LIEKAT SAVUS DEBĪLOS VIDEOemotion

9 0 atbildēt

JŪS PAT NESAJĒDZAT LIELĀKO DAĻU KOMENTĀRUS.....

10 1 atbildēt

Patiesībā nav tik traki. Izsmieties nevaru, bet smaidiņš šad tad savelkas. Jums vajadzētu kārtīgāk piedomāt pie sižeta, jo bieži vien joki ir bērnišķīgi un naivi. Humora izjūta Jums ir un, ja vēl patīk tas, ko darat, tad tik uz priekšu!

9 0 atbildēt

Huiņa. Reali video noskatījos tikai dēļ tā, ka cerēju ieraudzīt kādu no saviem komentiem.. Suc.

9 0 atbildēt

Vēl vienu reizi kaut ko nopļarkstēsiet par lauciniekiem un to dzīvēm, jūsu galvaskausos varēs atrast lomikus.. Nesūda jūs, abi kverkšķi, nezinat par lauku ikdienu... Iztriektu abus uz lauka pastrādāt kādu nedēļiņu, tad gan vairs muti nevirinātu un tādas stulbības internetā nebāztu...

8 0 atbildēt
Zin, man pat kauns palika ka šādam sūdam netu tērēju... Jums nav kauna ar šādu sūdu aizņemt 20MB youtube servera vietas? Un na*uj tu apdirs lauciniekus? ko tu dirs virsū ka cilvēki laukos ir tizleņi? tu saproti to ka pa šādiem vārdiem ne tikai no manis dabūsi pa zobiem? Es labprāt tagad darītu ko citu bet es nevaru ņergas atstāt tik seklā bedrē, bedre jāparok dziļāka. Ā, pareizi - tavs deguns un bārdas matiņi nav skaisti.
8 0 atbildēt

Kā krievi saka - spēks ir, prātu nevaig

8 0 atbildēt

Mjā! Nu tiem zilišiem toč nav pilns rublis...

Viņi viens otram ir ideala otrā pusite... Liekas ka labja puse esošajam gomikam ļoti patīk paņemt dziļi aiz vaiga...Kreisajā puse esošā 3 mm daiktu...

8 1 atbildēt
Iemācaties beidzot lasīt un rakstīt!!
6 0 atbildēt

2 dauņi pilnīgi apmaldijušies savā bazarā un darbos, liek spokos video un nodirš šo adresi un atkal ieliek video lai visi redz kā nodirš šo adresi un lietotājus, sēžat savā youtubē un tur stumdat savus sūdus, te jūs nevienam neesat vajadzīgi, ja nu vinīgi 8-12 gadu veciem bīberiem un pokemoniem

6 0 atbildēt

Ļoti nekulturāli un neinteliģenti jaunieši jūs esat! 

6 0 atbildēt

Daudz dzirdēju. kapēc es atveru ? laikam lai ieliktu -  Jūs džeki esat pilnīgi atplikuši, cerams, ka drīz to paši sapratīsiet.

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »